- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.281
Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorummKanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....
yarın hafta sonu ve dinleniceğimi düşündükçe iyi oluyorum özlemcimmmm:
evde biraz ütüm var ama artık bitane yapar bi dinlenirim sonra yine yapar yine dinlenirim hehehe:
Kızlar ben bugün dişçiye gidiyorum 1 kanal tedavim ve dolgum var çok tırrrsıyorummKanal tedavisi nasıl bişi ya sinirleri öldürüyolarmış kısmını biliyorum sadece ....
Herşey bebiş için sırf hamişken keyfini çıkarıyım oramın buramın ağrısıyla uğraşmiim diee ....
HEhehe ne mutlu bize...Benimkide maşallah hazır asker bu aralar
Bi ara iş stresi, soğuk hava derken ara vermeye başladıydı ama
alıverdim aklını
tatlım ben kanal tedavisi yaptırdım öyle deli gibi acımıyor ama şu ağzın suyunu çekmesi için bir hortum konuluyorya ağza işlem sirasında hep ağızda olan, o çok gıcık benim tek canımı yakan o oldu açıkcası,
çok iyi yapmışsın canım ya benimdi çektirilmesi gereken bir dişim var ama korkudan gidemiyorum. inşallah hamilelikte bana sorun açmaz. bi kez çektirmeye gittim. muayeneden kaçtımmm((((
ii bari bu azimle devam et lutfen:):) saolsun canım biz ne yaptıkki:)))))
bu erkekler çok saf oluyo,, dün gece benimkine az bi cilve yaptım, aklını alıverdim.. zaten benimki dünden razı herşeyi her daim hazır:)))
aslında tatlım benim isteksizliğim bizim adamdan kaynaklanıyor. azcık bana yüz vermese ben peşinde sürüncem ama yok yapışık geziyor bana...
tatlım ben kanal tedavisi yaptırdım öyle deli gibi acımıyor ama şu ağzın suyunu çekmesi için bir hortum konuluyorya ağza işlem sirasında hep ağızda olan, o çok gıcık benim tek canımı yakan o oldu açıkcası,
çok iyi yapmışsın canım ya benimdi çektirilmesi gereken bir dişim var ama korkudan gidemiyorum. inşallah hamilelikte bana sorun açmaz. bi kez çektirmeye gittim. muayeneden kaçtımmm((((
siz beni burda gaza getirin taktik verin ben üstüme düşeni yapimm,, iyiki varsınız canlarımm...
allah aşkına o hortumun nesi acıttı canını:) anacım bişi yapmıo ki kenarda duruo o yaw suyu tükürüğü topluo sadece:)))))) hımm şimdi taşlar yerine oturmaya başladı. o kadarcık şey canını acıtıosa yatak odası fobini anlayabiliom:)))))))))))) kız git, hamileyken kötü olur bak benim annecim cok çekmiş o yuzden. dişleri falan dökülüomuş.daha bi ton şey anlattı da mal kafam unuttu yine. hamile kalmadan git yavrum
tabi cnm herzamanda sen yine de bize guvenip suyunu cıkarma elini adamın üstünden çekme:)))
bilmiyom ama özlem ben çok korkuyom yeğenimde git diyip duruyor oda diş hekimi çok çekersin halacım hemen senin şu dişine çözüm bulmamız gerekiyor diyor... ayy çok korkuyorum.. özlemcim sen beni evlendikten sonra ilk gün görcektin adam bana dokunmadan daha çığlığı bastım otel benim çığlıklarımla inledi o derece:))) kocam son çareyi ağzıma yastık kapatmada buldu..B::))):26:
Hortumu geçen gün diş taşlarımı temizletirken yaşadım canım ondan bi korkum yok allaha şükür neyse bunuda bugün halledersem sorun kalmıyo inş.
Bi hepatit B aşım kaldı oda kolay artık alıştım iğne olmayada nasıl olsa testler için kan vere vere delik deşik oldum valla
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm
ÖZLEMMMMM gör gör bana sölenirmisin sen :):):):):):):)
bilmiyom ama özlem ben çok korkuyom yeğenimde git diyip duruyor oda diş hekimi çok çekersin halacım hemen senin şu dişine çözüm bulmamız gerekiyor diyor... ayy çok korkuyorum.. özlemcim sen beni evlendikten sonra ilk gün görcektin adam bana dokunmadan daha çığlığı bastım otel benim çığlıklarımla inledi o derece:))) kocam son çareyi ağzıma yastık kapatmada buldu..B::))):26:
Bencedeee
Bişi daha sorayımmı size kanal tedavisiyle dolguyu aynı günde yapıyorlarmı ? Benim bi kırık dişim var maşallah diğer dişlerimde bi sorun yok.
Kırık dişime hem kanal tedavisi hemde çift yönlü dolgu yapılacakmış sizin nasıl oldu aynı gün aynı dişer hem kanal tedavisi hem dolgu yapıldımı?
günaydın canlarımmmmmmmmmmmmm
aynı gün yapılmıyor canım galiba ben hatırladığım kadarıyla doktorum bana 3 gün sonramı ne gel demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?