- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.661
:)) basarız..
bugün komşumdan aldım haber, hamileymiş. karşı komşumun gelini.
geldi sabahtan, teşekkür etti kızcağız :)
ben öylesine demiştim.. ''aman ablacım bak böyle cıbıl cıbıl olmazki, sıcak tut elini ayağını'' falan diye...
dün erken testlerden yapmış evde, getirdi bugün gösterdi, ''bu çift çizgi mi demek acaba, anlamadım'' dedi... aynen çift çizgi.
yavrum benim, 26 yaşında henüz, 1 senedir uğraşıyordu onlar. artık çok bozulmuştu moralleri. tam 13. ayında hamile kaldı işte şimdi. inşallah bi sorun çıkmadan doğurur.
ya ben pek yarına erteleyemiyorum ütülerimi banucum... ertesi gün o ütücük tepesi, dağ haline geliyor. içinden çıkamıyorum. muhakkak gün içinde birara halletmem lazım.
aynen özlem, beni de yolda sokakta çok kahkahalar rahatsız eder.
arkadaşlarla, evde falan tamamdır.. ötesi beni de bozar.
:)))) ee ben de olsam umutlanırdım tabee.. Neyse yine de sakin olmaya çalışalım biz..banuuuuuuuuuuuuuuuu
umutlanmıyoruz nasip diyoruz
ayyyyy tutamıcam kendimi umutlanıyorum yaaaaa banane kendimimi kandırayım yani şimdi ben
kızlar sizi çok öpüyorum yanaktan, ben gidiyorum iki gün yokum.. pazartesi hayırlı haberler ile gelirim inşallah ve inşalalh hayırlı haberler duyarım burdan gülü gülü ......
:)) basarız..
bugün komşumdan aldım haber, hamileymiş. karşı komşumun gelini.
geldi sabahtan, teşekkür etti kızcağız :)
ben öylesine demiştim.. ''aman ablacım bak böyle cıbıl cıbıl olmazki, sıcak tut elini ayağını'' falan diye...
dün erken testlerden yapmış evde, getirdi bugün gösterdi, ''bu çift çizgi mi demek acaba, anlamadım'' dedi... aynen çift çizgi.
yavrum benim, 26 yaşında henüz, 1 senedir uğraşıyordu onlar. artık çok bozulmuştu moralleri. tam 13. ayında hamile kaldı işte şimdi. inşallah bi sorun çıkmadan doğurur.
ya ben pek yarına erteleyemiyorum ütülerimi banucum... ertesi gün o ütücük tepesi, dağ haline geliyor. içinden çıkamıyorum. muhakkak gün içinde birara halletmem lazım.
aynen özlem, beni de yolda sokakta çok kahkahalar rahatsız eder.
arkadaşlarla, evde falan tamamdır.. ötesi beni de bozar.
:) canım sağol.
olan olmuş... ööle sonradan olmaz bu işler :))))
haydi hoşçakal bakalım
ben de kaçtım tatlışlar....
hoşçakalın ... öptüm hepiniziiiii... başbaaaşşşş
Bana cewap verwcek kimse yokmuu bayanlar heyyy bekliyorum sizi burdgarip garip boynum bukuk sekilde
Arkadaslar bu sallama muhabbeti ne? Kim kimi neden salliyor? Komik bir sey kacirdim galiba
Arkadaslar bu sallama muhabbeti ne? Kim kimi neden salliyor? Komik bir sey kacirdim galiba
:)))) ee ben de olsam umutlanırdım tabee.. Neyse yine de sakin olmaya çalışalım biz..
Görüşürüüüüz tatlımmm..:)))) İnşallah güzel haberlerle gel bize pazartesi...
:))))))) uzman oldun yalel sen artık , anlamam ben gerisini ötesini berisini:)))) Biz hamiş kalana kadar sen doğurursun bile hatta o derece yani güvenim tam sana:))
Bu kahkaha konusunda bişey diyemiycem şimdi, yani olmadık münasebetsiz yerlerde değil ama valla her daim benim çınlayan kahkahamı duyabilirsiniz:))) olurda bana sus banu ayıp kızım derseniz daha da fena , iyice koparım:)))))))
:))))) elvan söyledi, kocası onu malum iş bitince ayaklarından tutup sallıyormuş hani iyice gitsin içeri spermler diye:)) onun geyiğini yaptık bizde:))
canım kocisin iş bittikten sonra bacaklarından tutup seni sallıo bebeler yerine ulaşsın die:)))))))))))
ahaha mantikli fikir aslinda :) Bir denemedigimiz bu kalmisti bir de bunu yaparsak tam olacak. Gerci bu ara ben kocise fazla ilismiyorum. Malum yeni ciktik yumurtlama doneminden. Biraz fazla ustune gitmis olabilirim. Dinlensin adamcagiz bir iki gun :)
Kızlar ben kaçar ufaktan yine, yemek hazırlığına girişeyim artık...
Hepinizi öpüyorum çoooook, güzel bir haftasonu olsun, yarın bir ara bakmaya çalışırım ama olmazsa pazartesi görüşmek üzere...
Ben de bu ay senin gibi her gün denedim 9ay, bakalım nasıl sonuçlanacak:)))
Kızlar ben kaçar ufaktan yine, yemek hazırlığına girişeyim artık...
Hepinizi öpüyorum çoooook, güzel bir haftasonu olsun, yarın bir ara bakmaya çalışırım ama olmazsa pazartesi görüşmek üzere...
canım ümitlendirmek hem isterim hem istemem ama bazılarının idrarda çıkmıyormuş kada çıkıyormuş hamilelik. Senin ilk çocuklarda idrar testiyle mi öğremiştin ? Işallah hamişsindir canım ya .
kızlar cidden bana bişi oluyo
eyilip kalktığımda kasıklarım resmen batıyo ya erken olcam ben yada bebiş yada iltihap doğurcam ama çok garibim noluyo bilmiyom vallahhhh
sanki yapıştırmışımda doğrulurken o yapışkanı açıyorum
Merhaba arkadaşlar..Yeni üyelerdenim ve prosödürün nasıl işlediğini bilemiyorum dolayısıyle daha araştırmalardayım nasıl nerden msj atılır dıye anlıyacagınız daha çömezimçok hızlı ılerlemeyın sıze yetıseyım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?