- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.681
kızlar iyi akşamlar.hemen konuya giriyorum lütfen bi fikir söyleyin.bugün 31.günüm.32 gün de bir adet oluyorum.bugün iki ayrı markayla test yaptım ilk beş dakkada silik çizgi çıktı.kızlar resmi yükleyemiyorum...
ankarada kan testi yapan yer bilen varmı bi yer sordum 60 lira dedi.oraya gideceğim yarın
Teşekkürler emoş musti ama sanki biraz karışık sistem çözmeye devam ediyorum zaman gerek sanırım neyse sızı okumaya devam edeyım:))hoş oluyor.....
ben pazartesiyi falan bekleyemiyeceğim,şimdiden akşamın köründe aramadığım özel hastane kalmadı.kan testi aç karna falan mı yapılıyor kızlar.yarın gitcem ben offf.heyecanlandım.
yok canım farketmiyor aç tok.... Birde çok fazla bence bu kadar acele edip paranı harcama anasağlıga gidebilrisin yada sağlık kabinleri oluyor istersen birde onu dene
pazartesi işten izin almam çok zor.sabah tekrar test yapıp gideceğim bakalım.kızlar dua edin nolur..yarın artık gidecem iki saate falan belli oluyormuş.kızlar değerin en az kaç çıkması lazım??????????????????????
pazartesi işten izin almam çok zor.sabah tekrar test yapıp gideceğim bakalım.kızlar dua edin nolur..yarın artık gidecem iki saate falan belli oluyormuş.kızlar değerin en az kaç çıkması lazım??????????????????????
Arkadaşım değerinin 5'ten yüksek olması gerekiyor gebelik için. Eğer regli gecikmesi yaşadıysn tabi daha da yüksek çıkıyor... İnşallah gebesindir. Bu gece geçmek bilmez artık. Bana da geçmemişti.....
kızlar iyi akşamlar.hemen konuya giriyorum lütfen bi fikir söyleyin.bugün 31.günüm.32 gün de bir adet oluyorum.bugün iki ayrı markayla test yaptım ilk beş dakkada silik çizgi çıktı.kızlar resmi yükleyemiyorum...
ankarada kan testi yapan yer bilen varmı bi yer sordum 60 lira dedi.oraya gideceğim yarın
herkese selamlar ben 2008 den berı hamıle kalmaya calısıyordum kısmet buguneymıs adetım 6 gun gecıkmişti sukurler olsun kı bugun 4+6 hamıle oldugumu ogrendım.Belırtılere gelınce arada anı halsızlık ve uyku ıstegı ve arada da gecelerı ayaklarımın yanmasından baska bısey hıssetmedım goguslerıme gelınce her ay reglı donemımdekı sıslık ve agrılarla aynıydı ben bu ay hamıle olabılcegımı hıc dusunmedım aynı reglı belırtılerımı bırebır yasadım ha oldum ha olucam dıye bekledım ama ıkı testımde pozıtıf cıktı.Diyecegım su kı sabırlı olun ben cok bekledım emınım benım gıbı olan bı suru kısı var ama ümidinizi yitirmeyin demek kı herseyın bı zamanı var kı ALLAH bana bugune nasıp ettı ekım 2008 den berı hıcbır kere bıle korunmadım ama olmadı kendınızı sıkmamaya calısın ben bu ay bır kere bıle hamılelıgı aklıma getırmedım ılk defa dusunmedım ve hamıle kaldıgımı ogrendım kendınızı ne kadar sıkıntıya dusurursenız ne kadar strese sokarsanız o kadar ısler zorlasıyor.Bebek ısteyen herkese yurekten dua edıyorum suan kı yasadıgım mutlulugu en kısa zamanda sızlerde yasarsınız hepımızın saglıklı uzun ömurlü bebıslerı olur
cok tesekkur ederim canım ALLAH ısteyen herkese nasıp eder ınsallahcanim hayirli olsun cok sevindim senin adinaAllah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah.
yaaaaaaaaaaaa ben daha nedim müthiş.aynı ben.eksiği yok fazlası varEger;
-Sosyal aktivitelerinizi yumurtlama gunune gore ayarlamaya basladiysaniz
-Midenizin bulanmasi size mutlu ediyorsa
-Ozel hayatiniz bilimsel bir deneye benzemeye basladiysa
-Hayatinizi 2 haftalik zaman araliklarina bolunmus olarak yasiyorsaniz
-Kocaniza keciboynuzu, tarcin, ari sutu gibi seyler yediriyorsaniz
-Cay icer gibi sogan suyu iciyorsaniz
-Sadece internetteki arkadaslarinizin anlatacagi kisaltmalar kullaniyorsaniz (orn. SAT, BAT, OPK, PKO vb..)
-Kendinizi herkese vucut sicakligi grafinizi gosterirken buluyorsaniz
-Adres cubuguna f yazinca fertilityfriend cikiyorsa
-Her sabah sloganiniz 'atesimi olcene kadar benimle konusma' olduysa
-Madem hemen olmuyordu neden dogum kontrol haplarina bu kadar para harcadim diye dusunuyorsaniz
-Adet olduktan sonra bile bir umutla gebelik testi yapiyorsaniz
-Kucuk bir agriyi bile potensiyel hamilelik belirtisi olarak yorumluyorsaniz
-Bu kadar okuyacagimi bilsem en basinda doktor olurdum diyorsaniz
-Her ay bu defa rahatim olmazsa olmasin diyip negatifi gorunce agliyorsaniz
-Gebelik korlugu yasiyorsaniz (baska kimsenin goremedigi silik cizgiler gormek)
-Birden bire gercek hayatta tanimadiginiz kisiler en yakin arkadaslariniz olduysa
-Her firsatta internete girip gelismeleri 'hamis adaylari' arkadaslarinla paylasmakta sabirsizlaniyorsaniz
iste o zaman gercekten anne olmayi istiyorsunuz demektir
herkese selamlar ben 2008 den berı hamıle kalmaya calısıyordum kısmet buguneymıs adetım 6 gun gecıkmişti sukurler olsun kı bugun 4+6 hamıle oldugumu ogrendım.Belırtılere gelınce arada anı halsızlık ve uyku ıstegı ve arada da gecelerı ayaklarımın yanmasından baska bısey hıssetmedım goguslerıme gelınce her ay reglı donemımdekı sıslık ve agrılarla aynıydı ben bu ay hamıle olabılcegımı hıc dusunmedım aynı reglı belırtılerımı bırebır yasadım ha oldum ha olucam dıye bekledım ama ıkı testımde pozıtıf cıktı.Diyecegım su kı sabırlı olun ben cok bekledım emınım benım gıbı olan bı suru kısı var ama ümidinizi yitirmeyin demek kı herseyın bı zamanı var kı ALLAH bana bugune nasıp ettı ekım 2008 den berı hıcbır kere bıle korunmadım ama olmadı kendınızı sıkmamaya calısın ben bu ay bır kere bıle hamılelıgı aklıma getırmedım ılk defa dusunmedım ve hamıle kaldıgımı ogrendım kendınızı ne kadar sıkıntıya dusurursenız ne kadar strese sokarsanız o kadar ısler zorlasıyor.Bebek ısteyen herkese yurekten dua edıyorum suan kı yasadıgım mutlulugu en kısa zamanda sızlerde yasarsınız hepımızın saglıklı uzun ömurlü bebıslerı olur
kız elvan, allah seni iyi etsin emi :)))
ne sallanması bu? ben geçen gün kaçırmışım o konuyu.... dün bi lafı geçti burda kızlarla.. demek senmişsin o sallanan hamiş :)
nasıl sallatıyorsun? bi anlat bakem hele bi detaylıca :)))
bakalım, kolaysa, biz de yaparız belki..
allah canını almasın emi...
2 dakka verdin, sabaha kadar çalıştırdın mı adamaı.. :)))
aynen, bende hep öyle zaten.
F5 yapmadan, sayfada yenilikleri görmüyorum. gayet normal karşılıyordum ben bunu.. tuhaf mı? başkaları direk alıyor mu sayfada olan yenilikleri?
kız bi bilsen... bu benim kız var ya... insanı fıtık eder..
yedirirken, ıkınmaktan doğurucam oturduğum yerde... ne doğurucam, bu gidişle anca gaz doğurucam ben :))))))))))))))))
bu ben miyim?
heee.. tip tahminleri mi yapıyorsunuz siz.. konuyu anlamamışım ben demekki...
yok şekerim bu ben değilim :)))
açık tenli, koyu kumral, dalgalı saçlı, kahve rengi gözlü, 157 boylu, 53 kg... balık etli... bol gülen, az ağlayan.. lafını esirgemeyen, haddini bilemeyene direk bildiriveren... el ve su şakalarından hiç hoşlanmayan...
daha anlatayım mı cicim?
hiiiii.... sakın sakın gülşencim.
asla... yatakla ceza verilmez kocaya
o da buna karşılık başka bi ceza verirse, direk haklı olur...
aman diyim arkadaşım.
işini gör, gereğinde gereğini yap... görev gibi yap gerekirse ama yap... o yatak odasında ceza olmaz. aman diyim..
başka ceza bul kendine bence.
ne laflar varmış :)))
Eger;
-Sosyal aktivitelerinizi yumurtlama gunune gore ayarlamaya basladiysaniz
-Midenizin bulanmasi size mutlu ediyorsa
-Ozel hayatiniz bilimsel bir deneye benzemeye basladiysa
-Hayatinizi 2 haftalik zaman araliklarina bolunmus olarak yasiyorsaniz
-Kocaniza keciboynuzu, tarcin, ari sutu gibi seyler yediriyorsaniz
-Cay icer gibi sogan suyu iciyorsaniz
-Sadece internetteki arkadaslarinizin anlatacagi kisaltmalar kullaniyorsaniz (orn. SAT, BAT, OPK, PKO vb..)
-Kendinizi herkese vucut sicakligi grafinizi gosterirken buluyorsaniz
-Adres cubuguna f yazinca fertilityfriend cikiyorsa
-Her sabah sloganiniz 'atesimi olcene kadar benimle konusma' olduysa
-Madem hemen olmuyordu neden dogum kontrol haplarina bu kadar para harcadim diye dusunuyorsaniz
-Adet olduktan sonra bile bir umutla gebelik testi yapiyorsaniz
-Kucuk bir agriyi bile potensiyel hamilelik belirtisi olarak yorumluyorsaniz
-Bu kadar okuyacagimi bilsem en basinda doktor olurdum diyorsaniz
-Her ay bu defa rahatim olmazsa olmasin diyip negatifi gorunce agliyorsaniz
-Gebelik korlugu yasiyorsaniz (baska kimsenin goremedigi silik cizgiler gormek)
-Birden bire gercek hayatta tanimadiginiz kisiler en yakin arkadaslariniz olduysa
-Her firsatta internete girip gelismeleri 'hamis adaylari' arkadaslarinla paylasmakta sabirsizlaniyorsaniz
iste o zaman gercekten anne olmayi istiyorsunuz demektir
valla canım ınan hıcbırsey yapmadım kendım ıcın ama esıme kecıboynuzu,cevız,fındık ne varsa avuc avuc yedırdımselamlar :) Allah sağlık sıhhatle doğurup büyütmek nasip etsin inşallah. gerçekten bir çok hamile bayan bunu söylüyor ama yapabilmek ne mümkün :)) yani düşünmediğin ay hamile kalman. bu süreçte yediğin içtiğin olsun diye yaptığın neler var yazarsan bize çok sevindirik oluruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?