Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım oraya gdeceğine sağlık ocağına gt benm gibi..ya da en kötü 2 gün daha bekle kesin çizgi çıkar..ama şunu söliyim silik çizgiyse pozitftir benim de öle oldu çünkü..

Teşekkürler emoş musti ama sanki biraz karışık sistem çözmeye devam ediyorum zaman gerek sanırım neyse sızı okumaya devam edeyım:))hoş oluyor.....

ben pazartesiyi falan bekleyemiyeceğim,şimdiden akşamın köründe aramadığım özel hastane kalmadı.kan testi aç karna falan mı yapılıyor kızlar.yarın gitcem ben offf.heyecanlandım.

Teşekkürler emoş musti ama sanki biraz karışık sistem çözmeye devam ediyorum zaman gerek sanırım neyse sızı okumaya devam edeyım:))hoş oluyor.....

riza ederim kısaca emoş da dyebilirsin ve birine cvp vermek istedğinde okuduğun yerin altında alıtı ile cevapla butonu var ona tıkla ve cevbını yaz..bence de okumaya devm et komik ssahnelerimiz bol..:)

ben pazartesiyi falan bekleyemiyeceğim,şimdiden akşamın köründe aramadığım özel hastane kalmadı.kan testi aç karna falan mı yapılıyor kızlar.yarın gitcem ben offf.heyecanlandım.

yok canım farketmiyor aç tok.... Birde çok fazla bence bu kadar acele edip paranı harcama anasağlıga gidebilrisin yada sağlık kabinleri oluyor istersen birde onu dene

yok canım farketmiyor aç tok.... Birde çok fazla bence bu kadar acele edip paranı harcama anasağlıga gidebilrisin yada sağlık kabinleri oluyor istersen birde onu dene

pazartesi işten izin almam çok zor.sabah tekrar test yapıp gideceğim bakalım.kızlar dua edin nolur..yarın artık gidecem iki saate falan belli oluyormuş.kızlar değerin en az kaç çıkması lazım??????????????????????

haftalıkdır adetini biraz geçtiyse en az 500lü bişey çıkar canımm zaten doktorun sana söylerr

Arkadaşım değerinin 5'ten yüksek olması gerekiyor gebelik için. Eğer regli gecikmesi yaşadıysn tabi daha da yüksek çıkıyor... İnşallah gebesindir. Bu gece geçmek bilmez artık. Bana da geçmemişti.....

saatler geçmiyor gece nasıl geçecek bilmiyorum.yarın sabah iki ayrı testle yapıp ona göre kan testi yaptıracağım.pazarteside kendime iyi bi doktor bulup hemen muayene falan olurum tabi hamileysem

yarın şimdi ben kan testi yaptırcam ama doktor falan olurmu bişmem.yani hamile olup olmadığımı bilirler heralde.yarın tam adet günüm.32.gün.değer 500 falan mı çıkmalı kızlar????????????

aa canim hayirli olsun. senin ilk ayindi bu degil mi? ne guzel hemen geldi bebis :) ama biraz zaman gecsin oyle hemen herkese soyleme tamam mi :)

herkese selamlar ben 2008 den berı hamıle kalmaya calısıyordum kısmet buguneymıs adetım 6 gun gecıkmişti sukurler olsun kı bugun 4+6 hamıle oldugumu ogrendım.Belırtılere gelınce arada anı halsızlık ve uyku ıstegı ve arada da gecelerı ayaklarımın yanmasından baska bısey hıssetmedım goguslerıme gelınce her ay reglı donemımdekı sıslık ve agrılarla aynıydı ben bu ay hamıle olabılcegımı hıc dusunmedım aynı reglı belırtılerımı bırebır yasadım ha oldum ha olucam dıye bekledım ama ıkı testımde pozıtıf cıktı.Diyecegım su kı sabırlı olun ben cok bekledım emınım benım gıbı olan bı suru kısı var ama ümidinizi yitirmeyin demek kı herseyın bı zamanı var kı ALLAH bana bugune nasıp ettı ekım 2008 den berı hıcbır kere bıle korunmadım ama olmadı kendınızı sıkmamaya calısın ben bu ay bır kere bıle hamılelıgı aklıma getırmedım ılk defa dusunmedım ve hamıle kaldıgımı ogrendım kendınızı ne kadar sıkıntıya dusurursenız ne kadar strese sokarsanız o kadar ısler zorlasıyor.Bebek ısteyen herkese yurekten dua edıyorum suan kı yasadıgım mutlulugu en kısa zamanda sızlerde yasarsınız hepımızın saglıklı uzun ömurlü bebıslerı olur

canim hayirli olsun cok sevindim senin adina Allah saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah.

Eger;

-Sosyal aktivitelerinizi yumurtlama gunune gore ayarlamaya basladiysaniz
-Midenizin bulanmasi size mutlu ediyorsa
-Ozel hayatiniz bilimsel bir deneye benzemeye basladiysa
-Hayatinizi 2 haftalik zaman araliklarina bolunmus olarak yasiyorsaniz
-Kocaniza keciboynuzu, tarcin, ari sutu gibi seyler yediriyorsaniz
-Cay icer gibi sogan suyu iciyorsaniz
-Sadece internetteki arkadaslarinizin anlatacagi kisaltmalar kullaniyorsaniz (orn. SAT, BAT, OPK, PKO vb..)
-Kendinizi herkese vucut sicakligi grafinizi gosterirken buluyorsaniz
-Adres cubuguna f yazinca fertilityfriend cikiyorsa
-Her sabah sloganiniz 'atesimi olcene kadar benimle konusma' olduysa
-Madem hemen olmuyordu neden dogum kontrol haplarina bu kadar para harcadim diye dusunuyorsaniz
-Adet olduktan sonra bile bir umutla gebelik testi yapiyorsaniz
-Kucuk bir agriyi bile potensiyel hamilelik belirtisi olarak yorumluyorsaniz
-Bu kadar okuyacagimi bilsem en basinda doktor olurdum diyorsaniz
-Her ay bu defa rahatim olmazsa olmasin diyip negatifi gorunce agliyorsaniz
-Gebelik korlugu yasiyorsaniz (baska kimsenin goremedigi silik cizgiler gormek)
-Birden bire gercek hayatta tanimadiginiz kisiler en yakin arkadaslariniz olduysa
-Her firsatta internete girip gelismeleri 'hamis adaylari' arkadaslarinla paylasmakta sabirsizlaniyorsaniz

iste o zaman gercekten anne olmayi istiyorsunuz demektir

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaa ben daha nedim müthiş.aynı ben.eksiği yok fazlası var

selamlar :) Allah sağlık sıhhatle doğurup büyütmek nasip etsin inşallah. gerçekten bir çok hamile bayan bunu söylüyor ama yapabilmek ne mümkün :)) yani düşünmediğin ay hamile kalman. bu süreçte yediğin içtiğin olsun diye yaptığın neler var yazarsan bize çok sevindirik oluruz :))

Canım benim hehe evet sallandım ben bu ay eşim beni salladı kız faydası oldumu olmadımı bilmem hani öyle sallanıyomuşsun kasıkların çekiliyomuş ya tatlımöyle küçük uygulamalar yaptık bizde valla ne kadar doğru bilmiyom tek hamiş kalalım diye şekilden şekile girdik işte canım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aynı bizzzzzzzzzzz

valla canım ınan hıcbırsey yapmadım kendım ıcın ama esıme kecıboynuzu,cevız,fındık ne varsa avuc avuc yedırdım ya hanı bazen pes ettıgınız bı donem olur artık hıcbırsey yapmak ıstemezsınız ben bu ay aslında oyleydım ekstra bıseyler yapmadım o da benım sansıma mı oldu artık anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…