- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.821
Kizlar merabalar bende kendimden haber veriyim dedim:) bu hafta carsamba ulturasona girdik keseyide gorduk bebisidedarisi basiniza insaallah. bu hafta carsambada insaallah kalp atislarini duymaya gidicez cok siddetli gogus agrilarim var kopucak gibi mide bulantim fln yok ama bugun cok zor kalktim yataktan biras hersey kokuyo gibi gelio. agzimin tadi kotu bu grubun tadi hic biyerde ondan pek takip etmiyorum oteki gruplari tek tuk hadi hamile kalinda hep beraber bi topic acalim
bende aldım 3 ay olmustur belkıde gecmıstır odem soksun dıye ama bır kere ıctım dahada ıcemedım cok kotu tadı kokusu.ıcsem ıyı olur bnmde adet ve yumurtlama esnasında coook fecı gectı bu ay oldum resmen.Civanpercemi adet ağrılarına ve idrar yolları enfeksiyonuna iyi geliyormuş
O yüzden iciyorum. Faydasını görüyorum, ağrılarımı belirgin bir sekilde azaltıyor çünkü. Bir de bir yerlerde okudum, erken menapoz vs, kadınları ilgilendiren hastalıklara iyi geliyormuş. Google da aratırsan hakkında bir sürü şey okuyabilirsin canım.
Kizlar merabalar bende kendimden haber veriyim dedim:) bu hafta carsamba ulturasona girdik keseyide gorduk bebisidedarisi basiniza insaallah. bu hafta carsambada insaallah kalp atislarini duymaya gidicez cok siddetli gogus agrilarim var kopucak gibi mide bulantim fln yok ama bugun cok zor kalktim yataktan biras hersey kokuyo gibi gelio. agzimin tadi kotu bu grubun tadi hic biyerde yokkk ondan pek takip etmiyorum oteki gruplari tek tuk hadi hamile kalinda hep beraber bi topic acalim
mrb arkadaslar aranızda yeniyim bende bi bebegim olmasını çok istiyorum biz buçuk yıl oldu evleneli ama yok....iki hafta oldu tedavi için gittik sorun yok esimde ve bende... serephone verdi.. insallah hayırlısıyla herkese versin Rabbim
Üzülme hayatım, olad sonra nisan topiğine geçeriz her beraber:) 2 ay çok kısa bir süre ayrıca, daha moral bozmak için de çok erken, sakin ol tatlım.. olacak bebiş merak etme..kızlar aranıza dahil olamadım adet olmuşum :26: moralim bozuk kızlar ya 2 aydır denemedeydik nie olmadı ki
Kizlar merabalar bende kendimden haber veriyim dedim:) bu hafta carsamba ulturasona girdik keseyide gorduk bebisidedarisi basiniza insaallah. bu hafta carsambada insaallah kalp atislarini duymaya gidicez cok siddetli gogus agrilarim var kopucak gibi mide bulantim fln yok ama bugun cok zor kalktim yataktan biras hersey kokuyo gibi gelio. agzimin tadi kotu bu grubun tadi hic biyerde yokkk ondan pek takip etmiyorum oteki gruplari tek tuk hadi hamile kalinda hep beraber bi topic acalim
Merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri ben bugun doktora gittim herşey güzel20 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah yarabbimmmm
arkadaşlar bende bua ay hamile kalmayı çok istiyorummm :) adet günümün geçmesi için dua ediyorum şimdi migdemde biraz bulantı kasıklarımda agrı var ama pskolojik olmasındanda korkuyorum
mrb arkadaslar aranızda yeniyim bende bi bebegim olmasını çok istiyorum biz buçuk yıl oldu evleneli ama yok....iki hafta oldu tedavi için gittik sorun yok esimde ve bende... serephone verdi.. insallah hayırlısıyla herkese versin Rabbim
kızlar iyi akşamlar .
hala inanamıyorum.size duygularımı anlatamam......
ama değerim düşük mü falan diye korkuyorum.hesabıma göre 13 günlük falan bebiş.değer 73,93 internetten aralık değerine baktım normal.
çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim,asistanıyla konuştum;sitres yapmayın daha çok yeni hamilesiniz,kese görünmeyebilir çarşambaya dedi.ama değerlerin artması gerekiyormuş.hala acayip bi yorgunluk halsizlik var valla aptallaştım:)))
BANUCUUUMMM beni hamiş listesine koyabilirsin artık dimiiii?????
Hamilemiyim şimdi bennn.
darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla....
nasıl bakmadın beee deli:)) sabah hiç mi gitmedin tuvalete , ne iradeli hatunmuşsun hey maşallah:)) kızım ben saat başı tuvalete giden bir tipim, şimdi soğan kürüyle birlikte bu yarım saate indi, bi de hamiş kalırsam sen düşün benim halimi:))
ama akşam yoksa bişey yok demektir, bak ben diyorum bunlar yerleşme kanamasıydı, içerde damarlar falan çatladı işte..:)
kızlar bu soğan kürünü bebek düşürmek için kullananlarda var ne olur öle olur olmaz herşeyi herkese herzamn yapmayın belki hamile kalmışsınızdır öğrenene kadar düşük yaparsınızda haberiniz olmaz nolur dikkat dua edin bol bol Allaha olur inşallah hepinizin olur inşallah
hımmmbelki ona iyi gelmemiştir ama bana iyi gelir... deneyip görcem artık bu ay bitsin kür doktora gitmem lazım zaten. baktım ciddi bir küçülme yok o zaman devam etmem. sağol canım.
arkadaşlar bende bua ay hamile kalmayı çok istiyorummm :) adet günümün geçmesi için dua ediyorum şimdi migdemde biraz bulantı kasıklarımda agrı var ama pskolojik olmasındanda korkuyorum
arkadaslar yaaaa rahmimde bir yanma var bugun 3.gunum sogan kurunde ondan mi oluyor ki acep bilen boyle bir durumla karsilasan var mii???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?