Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

maşallah canım ;
Rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin, iyi günlerini göstersin inşallah .

bende aldım 3 ay olmustur belkıde gecmıstır odem soksun dıye ama bır kere ıctım dahada ıcemedım cok kotu tadı kokusu.ıcsem ıyı olur bnmde adet ve yumurtlama esnasında coook fecı gectı bu ay oldum resmen.

aman masallah dıyelımde tukurelım allah saglıkla dogdugu gunlerıde gostersın ınsss

arkadaşlar bende bua ay hamile kalmayı çok istiyorummm :) adet günümün geçmesi için dua ediyorum şimdi migdemde biraz bulantı kasıklarımda agrı var ama pskolojik olmasındanda korkuyorum

mrb arkadaslar aranızda yeniyim bende bi bebegim olmasını çok istiyorum biz buçuk yıl oldu evleneli ama yok....iki hafta oldu tedavi için gittik sorun yok esimde ve bende... serephone verdi.. insallah hayırlısıyla herkese versin Rabbim

ınsallah canım hepımızın dılegı bır.sende en kısa zamanda yasarsın bu mutlulugu ınsallah...

kızlar iyi akşamlar .
hala inanamıyorum.size duygularımı anlatamam......
ama değerim düşük mü falan diye korkuyorum.hesabıma göre 13 günlük falan bebiş.değer 73,93 internetten aralık değerine baktım normal.
çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim,asistanıyla konuştum;sitres yapmayın daha çok yeni hamilesiniz,kese görünmeyebilir çarşambaya dedi.ama değerlerin artması gerekiyormuş.hala acayip bi yorgunluk halsizlik var valla aptallaştım:)))

bu arada benim hamilelik belirtilerini antatayım.....
aynı adet öncesinde olduğu gibi göğüs sızısı....
kasıklarda sıcak sıcak olan ağrı değilde batma gibi ağrı
bel ağrısı hafif
alt göbekte gerilme..
göğüs damarları maviş oldu..
heee en önemlisi ağzımda demir tadı...
mide bulantısı ve inanılmaz derecede GAZZZ....
tipim kaydı,kaş göz bi tuhaf oldu:)))
aşırı uyku ve yorgunluk hali....

BANUCUUUMMM beni hamiş listesine koyabilirsin artık dimiiii?????
Hamilemiyim şimdi bennn.
darısı tüm isteyenlere hayırlısıyla....

kızlar aranıza dahil olamadım adet olmuşum :26: moralim bozuk kızlar ya 2 aydır denemedeydik nie olmadı ki
Üzülme hayatım, olad sonra nisan topiğine geçeriz her beraber:) 2 ay çok kısa bir süre ayrıca, daha moral bozmak için de çok erken, sakin ol tatlım.. olacak bebiş merak etme..

Merhaba kızlar nasılsınız özledim sizleri ben bugun doktora gittim herşey güzel 20 gün sonra kalp atışını dinlemeye gidicez inşallah yarabbimmmm

Hamişleeeer siziii:) Hadi bakalım maşallah ikinize de:) İnşallah sorunsuz çok sağlıklı devam eder böyle:) Evet ramrod kuzum, gitme bir yere sen, sonra beraber hamişler grubu kurucaz biz:))

arkadaşlar bende bua ay hamile kalmayı çok istiyorummm :) adet günümün geçmesi için dua ediyorum şimdi migdemde biraz bulantı kasıklarımda agrı var ama pskolojik olmasındanda korkuyorum

Hoşgeldiniz aramıza kızlar.. İnşallah mart ayı uğurlu gelir bebişlerinize kavuşursunuz...

Nariko tatlımmm, tekrar tekrar tebrikler... Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah.. Hiç stres yapma doktora gitmeyi bekle, herşey yolunda gidecek gör bak..

BEREKETLİ MART LİSTESİİİİİİİİİİ....
Yeni hamişlerimiz tebrik eder sağlıklı bir hamişlik dileriz.. Bekleyenlere bol şans..

Nisana kalanlar, sakın bir yere kaçmayın anca beraber kanca beraber, devam edicez hep birlikte.. Umutsuzluk yok..

derda_ = HAMİLEEEE
Beysal = HAMİLEEEEE
nersan = HAMİLEEEE
ramrod = HAMİLEEEE
buca2006 = HAMİLEEEE...
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..

kandilll = 2 Mart
ege83 = 3 Mart
simsiyah83 = 4 Mart
gunes8 = 6 Mart
yasenyasar = 9 Mart
vitamin87 = 9 Mart
sayee = 10 Mart
vanillia = 10 Mart
NarMik = 11 Mart
tuhfe = 11 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
elifyesiller = 15 Mart
mustafaATA = 15 Mart
ilkbhr = 16 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
gül_sen = 18 Mart
gamze3737 = 18 Mart
meriyyy = 19 Mart
organiksekerr = 19 Mart
tusemim = 19 Mart
fulyaky = 20 Mart
elibeses = 20 Mart
ebirhim = 20 Mart
esra9923 = 21 Mart
sfsfs = 21 Mart
ofpufya = 21 Mart
ebneha = 22 Mart
h_n86 = 22 Mart
kelam = 23 Mart
Aeroplain = 23 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
manolyax = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
belus = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
ozgezeren = 26 Mart
canommmm = 26 Mart
hayaletcasper = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons

carisma
seyda83 29 şubat

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum,uykusuzluktan ölüyorum.heyecandan sabah 5 te uyandım da....
birlikten güç doğarmış,çok doğru....sizin sayenizde biçok şey öğrendim.hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....

kızlar bu soğan kürünü bebek düşürmek için kullananlarda var ne olur öle olur olmaz herşeyi herkese herzamn yapmayın belki hamile kalmışsınızdır öğrenene kadar düşük yaparsınızda haberiniz olmaz nolur dikkat dua edin bol bol Allaha olur inşallah hepinizin olur inşallah

bende okudum eskiden cocuk dusurmek icin kullaniliyormus bu sogan kuru bende iciyorum daha 3.gunumdeyim kafam karisti ya.bakalim az daha yapayim da daha var yumurtlama gunume zaten az daha arastirma yapayim barimmm

arkadaslar yaaaa rahmimde bir yanma var bugun 3.gunum sogan kurunde ondan mi oluyor ki acep bilen boyle bir durumla karsilasan var mii???

hımmm belki ona iyi gelmemiştir ama bana iyi gelir... deneyip görcem artık bu ay bitsin kür doktora gitmem lazım zaten. baktım ciddi bir küçülme yok o zaman devam etmem. sağol canım.

ya canim baska bir topikte aynen bizim gibi bir kiz cikolata kistiyla dogal yoldan hic de zorlanmadan hamile kaldi. cikolata kisti diye biraz ic karartirici bir topic. herkes bunalim takilirken bu kiz size inanamiyorum umutlu olun diyordu ve kimse degil o hamile kaldi. bence piskoloji cok etkiliyor. zaten doktor kontrolundeyiz. bence kisti aklina bile getirme sen. ben de nisanin ilk haftasi kontrole gidicem. 3 ay once 3,2 cm idi. o gunden beri sogan kuru yapiyorum. gidince gorecegim kuculmus mu buyumus mu. bunu hamilelikten ayri tut bence. bir kistimiz var bir de hamile kalmak istiyoruz boyle iki ayri olay gibi :)

hosgeldiniz kizlarrr

arkadaslar yaaaa rahmimde bir yanma var bugun 3.gunum sogan kurunde ondan mi oluyor ki acep bilen boyle bir durumla karsilasan var mii???

yasemin ayni yanma bende de var. 3 gun once yumurtlamisim. o gunden beri icimde bir seyler yaniyor bende sogan yapiyorum ama ondan oldugunu dusunmedim hic

bende Martın uğuruna inanıyorum, biliyorum Mart'a hamile kalacağım inşallah..

eşime kalsa her seferinde tuttu bu sefer diyor ama ben bu sefer mart ayından umutluyum.. her şeyin hayırlısı diyelim yine de.. Vakti zamanı mutlaka gelmediği için kucaklarımız boş, eminim ki bizim de vaktimiz gelecek..

Hepimizin duaları gönlümüzce kabul olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…