- Konu Sahibi pembemasal
-
- #10.861
Selam sekerim. Tam da bunun için buradayız. Senin durumun ne?
Bu arada herkese selam. Mutlu pazarlar...
günaydın kızlarrrr
benim hala damlalar devam ediyo sökecekse söksün duracaksa dursun yahuuu
ama itiraf ediyorum dün çok ağladım dayanamadım ilk kez ağladımm bu ay çok umutluydum
uzun zamandr yazılarınızı okuyorum tıryakı oldum dıyebılırım bende hala bebek beklıyorum heyacanla..
aylardır beklıyorum bebek ıcın ama yok gecen ay neden olmuyor dıye gıttım doktora hıc bı sorun yok ama olmuyor
Olur olur merak etme
Eger;
-Sosyal aktivitelerinizi yumurtlama gunune gore ayarlamaya basladiysaniz
-Midenizin bulanmasi size mutlu ediyorsa
-Ozel hayatiniz bilimsel bir deneye benzemeye basladiysa
-Hayatinizi 2 haftalik zaman araliklarina bolunmus olarak yasiyorsaniz
-Kocaniza keciboynuzu, tarcin, ari sutu gibi seyler yediriyorsaniz
-Cay icer gibi sogan suyu iciyorsaniz
-Sadece internetteki arkadaslarinizin anlatacagi kisaltmalar kullaniyorsaniz (orn. SAT, BAT, OPK, PKO vb..)
-Kendinizi herkese vucut sicakligi grafinizi gosterirken buluyorsaniz
-Adres cubuguna f yazinca fertilityfriend cikiyorsa
-Her sabah sloganiniz 'atesimi olcene kadar benimle konusma' olduysa
-Madem hemen olmuyordu neden dogum kontrol haplarina bu kadar para harcadim diye dusunuyorsaniz
-Adet olduktan sonra bile bir umutla gebelik testi yapiyorsaniz
-Kucuk bir agriyi bile potensiyel hamilelik belirtisi olarak yorumluyorsaniz
-Bu kadar okuyacagimi bilsem en basinda doktor olurdum diyorsaniz
-Her ay bu defa rahatim olmazsa olmasin diyip negatifi gorunce agliyorsaniz
-Gebelik korlugu yasiyorsaniz (baska kimsenin goremedigi silik cizgiler gormek)
-Birden bire gercek hayatta tanimadiginiz kisiler en yakin arkadaslariniz olduysa
-Her firsatta internete girip gelismeleri 'hamis adaylari' arkadaslarinla paylasmakta sabirsizlaniyorsaniz
iste o zaman gercekten anne olmayi istiyorsunuz demektir
ben rahatıma çok düşkünümArkadaşlar sizlere naçizane bir tavsiyem olucak..Özellikle ilk kez hamilelik için çalışanlar,ilk bebeği olacaklar için söylüyorum...Bol bol gezin,tozun..Ve bol bol uyuyun...:) Çünkü doğumdan sonra,çocuklardan sonra bir çok şeye fırsatınız olmayacak...Hayatınız anne olmadan önce ve anne olduktan sonra diye 2 ye ayrılacak...Bunu yaşayınca görecek ve anlayacaksınız tabiiki.. Çünkü çocuk bakmak,yetiştirmek ,birebir ilgilenmek gerçekten çok zor...Mutluluğu da paha biçilmez tabi..Bir kadın için hayattaki en büyük en haz verici rütbe annelik...İster kendi doğurmuş olsun ister yüreğinde büyüttüğü çocuğa annelik yapmış olsun...Allah bu sorumluluğu alabilecek,anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...Çok çok büyük bir sorumluluk annelik işi.....
tebriklerrr canım artık sende bir annesinKızlar bugün adet günüydü kan degerim73,93 Çarşamba gitc tekrar doktorabisey söyleyin aptallastim
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır uğraşıyorum ama rabbim ol dicek vee olucak inşallah.geçen ay incir kürünü uyguladım sonuç alamadım ama bu ay cok ümtliyim soğan kürünü yapıyorum benim gbi kurleri uygulayanlar lutfen paylaşsınnn.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....offfff
ben de öyle 3-4 aydır çalışıyoruz , ama hayırlısını dileyelim. ve inşallah burdan birbirimize müjdeler verelim:))
arkadaşlar merhaba bende bu ay anne olmayı çooook istiyorum ama adetimede bir hafta var daha zamanda geçmiyor sizlere birşey soracaktım şimdiden belimde ve kasıklarımda biraz agrı var adet olmadan önce bile bende agrı olmaz ama devamlı uyku ve yorgunluk hali birde agzımda acı bir tat var şimdiden böyle belirtiler verir mi test içinde erken biliyorum ama bende çok sabırsızlanıyorum :)
slm kızlar aranıza yeni katıldım bende uzun zamandır uğraşıyorum ama rabbim ol dicek vee olucak inşallah.geçen ay incir kürünü uyguladım sonuç alamadım ama bu ay cok ümtliyim soğan kürünü yapıyorum benim gbi kurleri uygulayanlar lutfen paylaşsınnn.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.....offfff
aylardır beklıyorum bebek ıcın ama yok gecen ay neden olmuyor dıye gıttım doktora hıc bı sorun yok ama olmuyor
Stres yapma, sakin olmaya çalış.. bir sorun yoksa olur bebişin sadece bazen biraz beklemek gerekiyor.. Eşin de gitti mi doktora?
kızlar sıze mujdeyı ben vereyım az once narmık ıle konustum veeeeeeeeee hamileeeeeeee hamılelıge terfı ettı.gunlerdır negatıf cıkıyodu 1 hafta falandır ve bugun ıkıncı cızgıyı gordu tekrarlıcak testı.
Evet Dalin'in de dediği gibi çok emin olmamakla birlikte sanırım hamileyim !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
Bu gün adetimin gecikmesinin 7. günü...Her gün yaptığım onlarca test negatifti..2.çizginin gölgesi bile yoktu...Bu sabahki de negatifti..Ama akşam yaptığım testte silik de olsa açık pembe olarak 2.çizgiyi gördüm..Zamanla daha da belirginleşti o çizgi...Yarın dr.randevum var..Kan testi ister büyük ihtimalle...İnanamıyorum,sersem gibiyim...Allah'ım lütfen gerçek olsun !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?