Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Hala adet olmadım.. Felaket gazlıyım...Uykuya eğilimim attı...Bunlar psikolojik mi bilemiyorum..Bunun yanısıra da gecikmenin 6.günü olmasına rağmen tüm yaptığım testler negatif..2.çizgi gölgesi bile yok..Yani hamile değilim...Hiç adet belirtisi de yok...Lekelenme vs de yok..Adet düzensizliğim de yok genelde...Çok sıkıldım bu durumdan..Ruh halim bir tuhaf..Hüngür hüngür ağlamak istiyorum...Pazartesiye dek adet olurum inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
hamiş olan tüm arkadaşlara sağlıklı gebelik geçirmelerini diliyorum.
Adet günüm düşük dolayısıyla değişmiş olabilir ama benide ekleyin listeye:)

ben kimyasal gebelik geçirdim yeni ama sana belirtileri anlatabilirim.Aşırı gaz,gögüs ve gögüs uçlarında hassasiyet,aşırı uyku ve akıntı,karında ve kasıkta belirgin bir şişlik ,kesin sonucu öğrenmek için bence kan testi yaptır.Benim 6.günden sonra çok hafif belli silik çizgi çıkmıştı.11 gün düşük yaptım.

mart benim için ilk başlangıç yumurtam 11 c olmuş bugün doktorumdan ögrendim , pazartesi çatlamaignesi vurulcam Allah hepimize nasip etsin inşallah :)

Canım ben 2 kez hamilelik yaşadım..İkiz bebekleim var şu an..Hamilelik belirtilerini biliyorum..İşte gaz ve uykuya eğilim olunca acaba dedim..Ama idrar testleri negatif.. İnşallah sen de sağlıkla hamile kalıp bebeğine kavuşursun...Pazatesiye dek adet olmazsam zaten dr randevum var...Menapoza mı giriyorum acaba diyorum ama menapozda böyle gaz sorunu olurmu bilemiyorum,araştırmam lazım...

ayy çok tatlı ,sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.Darısı inşallah bize.Menopoz değildir sanmam ,bi bakarsın ikiz daha geliyormuş:) ne güzel olurdu:)

ayy çok tatlı ,sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Rabbim.Darısı inşallah bize.Menopoz değildir sanmam ,bi bakarsın ikiz daha geliyormuş:) ne güzel olurdu:)

Sağolasın canım..Darısı her isteyene inşallah..Aman canım aman diyeyim..Allah başka isteyenlere versin ikiz..Çok zor...Artık kafamda huni ile gezerim :)) Ben tek bebek istiyorum..İnşallah sağlıklı bir bebeğim daha olur...Doğum sonunda rahmi aldırıcam..Sağlık durumlarından dolayı böyle olması gerekiyor...Ve bu sayfayı kapatacağım...Menapozda gaz durumu oluyor mu onu araştırıyorum şimdi kk de :)

inşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin güzellikleri.Geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun,aldırmana gerek kalmaz.

günaydın canım. haklısın aslında ben o kadar takılmıyor bu kiste ama doktorum çok takıyor :) zaten o şu şekilde düşünüyor. kistlerim asıl sorun, çözümü hamilelik, o nedenle hemen olmalı, gibisinden, yani asıl amaç kistlerin gitmesi :))) 9ay bilmiyorum ben kendimi daraltmamaya çalışıyorum ama bazen ipler elimden gidiyor gibi. ilaçlar testler takipler falan çok daralıyorum. ve mantıklı olunca düşünüyorsun bunca takip ve ilaçla insanın stres yapmadan beklemesi akıl alır şey değil ki benden beklensin... tepem atcak en sonunda bırakcam herşeyi kürdü ilaçtı bilmem neydi o zaman kalcam belki de :)))) zaten doktorum dönüp dolaşıp lafı tüp bebek konusuna getiriyor sinir oluyorum. daha kaç ay denedik şöyle hakkıyla yatmak dinlenmek, gün aşırı bilmem ne yani dimi tövbeler olsun ya :)) bayanlara kızıyorlar ya takıyorsunuz diye aslında bunu yapan başta doktorlar sonra da çevredekiler. sen desen ki takmıyorum ne rahat bu be diyolar bence :) zaten bana soruyorlar artık direk ilaç kullanıyorum diyorum, aaaa olur mu yap bir tane bekleme, diyolar, kistlerim var olmaz, diyorum. ondan sonra "heeee" diye bir "hımmm olmuyomuş demek ki" demek istiyorlar:))) illa öz geçmişini duymak bilmek istiyorlar. ayyyy dolmuşum sabah sabah meğer :))))))) Allah hepimize acil şifalar versin inşallah. Hayırlısını versin ve hayırlısına sabretmeyi nasip etsin. benim de kontrolüm nisan ayında ve soğan kürü yapıyorum, sonuçlarımızı yazalım buraya canım. bu ay doğum k. hapı içiyorum ama inşallah nisanda kalırımmmm. inşallah hepimiz kalırızzzzz :)))

selam kızlar.... benide bu ay es geçin kırmızıları gördüm üstelik adetime 2 gün kala erken oldum leke bile gelmedi. kırmızıyı gördüm hayatımda ilk defa erken adet oldum. adetten çıktığımdan resmen tekrar adet olacam diye bel ağrısı çektım ne diyim artık kısmet

Son düzenleme:
günaydın hanımlaaarrrrr
pazar günü.. ohhh hepiniz keyiftesiniz :)
benim dışımda bir de Narmik belki uyanıktır bu vakitte... :)))
keyif sizde teyzoşlar..... değerlendirin valla...

bal-çörekotu-tarçın.. ne işe yarıyormuş acaba kızlar? bir bilen var mıdır?

oooo süpperrrr.. hayırlısı olsun nariko.
bebişin göbüşünde... maşallah... inşallah kucağında olduğu günleri de görürsün canım.

bu ay olmazsa ben nisanda ilaca başlıcam ya yani taaaaa mayısa kaldım ben :

:) umudunu kesme belus, olacakla öleceğin önüne geçilmiyor şu hayatta bacım valla.
öyle çabalamayla, tepinmeyle, silkelenmeyle falan alakası yok bu işlerin. olmuşsa olmuştur bebek.... sana sürpriz yapar inşallah annesi. hiç umudunu kaybetme tatlım.

ama diyelim kırmızılar geldi yine bu ay.... olsun varsın, hoşgelirler.
bu arada ben de şimdiden mayıs ayı topiği açıcam. mayıstan umutlular olarak orda buluşuruz arada bi :))))

:)) son 1 aydır, randevumu sürekli erteliyorum. şu bizim sitenin hemen arka tarafındaki epilasyoncuya gidemiyorum bi türlü...
yaşamayan anlamaz :))))
hem strese sokuyor insanı, hem de sevimli hoş duygular...
allah herkese nasip etsin.

olacaksa olmuştur dalincim, endişelenme.
vardır bir vakti, vardır bir zamanı... bu ay, o bebek gelmeye karar vermişse.... emin ol, tam yumurtlama saatine denk getirip ilişkiye girmene gerek yok. içerdeki spermler yeterli. tam yumurtam artık canlı değildir dediğin zamanda bile olabiliyor... olacaksa oluyor arkadaşım. budur. üzme kendini lütfen.

ya kıslarrrrr sanırım 2.kez yumurtluyorum.akıntım yapışkan geliyo dünden beri.ne dersiniz.

ooo süppperrrr...
o ikinci yumurta mucizesi bana da oldu geçen ay hayalet :) ve o ikinci yumurtayı yakalayıp hamile kalmıştım.
haydi inşallah sen de tutturursun canım benim...

aaaaa süper haber nariko.
5ten büyük çıkmış, hamilesin canım yaa.... harika bişey...
inşallah her yolunda gider, bebeğinin doğduğu seni emdiği günleri görürsün tez vakitte...

bi hormon testi mi yaptırsan acaba NArmik? 6 gün de epeyce bi uzun gecikme süresi..
çook geç döllenme olduysa ancak, bugünlerde pozitifi görebilirsin. ama sanmıyorum o kadar da geç değil yani.. 17. günde miydi senin yumurtlaman... yani artık pozitifi görmüş olman lazımdı çoktan.
bi doktora git de baktır bakalım Narmikçim, neymiş bu işin sebebi?

deryaf, canım günaydın.
hakkatten dolmuşsun, taşmak üzereymişsin hatta..

doktorunu değiştirmeni en acil şekilde tavsiye ederim.
eğer kafanda bi soru işareti oluşturuyorsa herhangi bi konuda... 'tüp bebek yönlendirmesi yapıyor' gibi bi tereddütütn bile varsa mesela.. hemen değiştir doktorunu yavrum.

ben böyle böyle tereddütlerle, 4 doktor eskittim, 5. doktorumda karar kıldım.
bu 4 doktoru da ilk 4 düşüğümde bitirmiştim. sonrasında, 3 seneden fazla süredir hep aynı doktorumla birlikteyim. çok içime siniyor doktorum. hiçbir konuda soru işaretim yok. rahat kafam.

tavsiye ediyorum, bak sana da daha iyi gelecek..

bugün buraya uğrayan falan olursa... pazar pazar kimse uğramaz gerçi heralde ama :)))
çok öpüyorummmm...

görüşürüüüzzzz

şimdi tekrar okudum yazdıklarımı da sabah sabah içinizi sıkmamışımdır inşallah kızlar :) yalelcim günaydın, ufak ufak ağlama krizleri, migren tetikleri de bana taşmak üzere olduğumu fark ettirdi. gittiğim doktor özel muayenesi olan ve bir h.haneye bağlı çalışmayan bir doktor. eşimin ailesindeki tüm bayanların çok güvenerek senelerdir gittiği biri. gelgelim dediğin gibi bu işte psikoloji çok ama çok önemli. bana endişeli ve asık surat bakan doktoru ben de istemiyorum. her gittiğimde tanıdık olduğumdan (!) kontrole gittiğim halde 50 tl alıyor sağolsun, direk muayenesi ise 150 tl. bunu şunun için söylüyorum bana da biraz para kokan hareketleri var gibi geliyor. en son gittiğimde bu aydan sonra geldiğinde seni tüp bebek merkezinde çalışan arkadaşıma göndercem konsültasyon yapılsın, dedi. yani kistler mi alınacak yoksa denemeleri mi başlancak onlar karar verceklermiş. e o zaman ben niye sana geliyorum, diyemedim :) maalesef bu sektör içinde paranın feci döndüğü bir sektör. söz konusu çocuk olunca da, pamuk eller cebi deliyor yani :) az önce annemle konuştum bir doktor vardı methini duymuştum ama gitmemiştim ona gitmiş bir yakınımız sağolsun gitmişken benim durumumu da anlatmış. gelsin onun durumu zor gibi durmuyor, rahatlıkla kalmasını sağlarız, demiş. şimdi bu ay tahlillerimi yapıp doktoruma gideyim, ertesi gün de o doktora giderim. o doktor da özel ama en azından ssk nın geçtiği bir merkezde çalışıyor. belki daha insaflı olur :)

bende size katılıyorum arkadaşlar, bebek konusu olunca insan olmasa bile birşekilde olduru veriyor parayı ben özel doktoruma her ay 250 tl veriyodum artık ara verdim, insanı gercekten bezdiriyor...

günaydın kızlarrrr
benim hala damlalar devam ediyo sökecekse söksün duracaksa dursun yahuuu
ama itiraf ediyorum dün çok ağladım dayanamadım ilk kez ağladımm bu ay çok umutluydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…