Anne olma yasım gecıyormusss :\

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
53
Arkadaslar eskı nısanlımla ayrılalı 8 ay falan oldu son 6 aydır ara ara mesaj atıp benı yokluyordu zaman zaman duygusal zaman zaman hakaretler ama hıc cevap vermedim takı gecen haftaya kadar ıkımızde bırbırımızden ıyısını bulamıcaz anla artık..(gitti aradığını bulamadı benı sevdıgınden degıl emınım) bende cok sevıyordum evet ama dik kafalı hallerı onun bunun dolduruşuna gelmesıne artık dayanamadım sürekli karsıma gecıp sen benı yönetmezsın diyip dururdu karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış falan dayanamadım attım..29 yasındayım kendısı 31 herneyse bana geçenlerde bır kac mesaj attı en son attığı mesajdada su yazıyordu.. Sen benden ıyısıni bulamazsın bende senden anne olma yasın gecıyo güzellikte bır yere kadar gel sana bır son sans ver yoksa sanmam sen evlenemezsın kimseyi begenmezsın tanırım senı 30 dan sonrada zor bak 30 geldın.. Sanırım zayıf olan bır yanımı yakaladı evet yasım gecıyo ama sevmedende bırıne evet dıyemıyorum.. Eski nişanlımda pişman falan degıl hala aynı adam bu yüzden ona sans veremem hala dik kafalı yasın gecıyor falan dıyınce kötü oldum o mesaja dayanamadım bır cok hakaret yağdırdım sizce bu adam degısırmı ben evlenemıcem dıye cok korkuyorum cocugum olmadan yapayanlız

niye, insanlar sadece anne olmak için mi evleniyormuş

mutsuz olacaksan anne olmanın anlamı ne

mutsuz kadın mutsuz çocuk demek

anne olma yasın gecıyor falan dıyınce çok kötü oldum zayıf yanımı yakalamayı cok ıyı bılıyo
yaşının geçtiği falan yok merak etme hem ona mı dertmiş senin anne olup olmaman onu ne ilgilendiriyor artık adı üstünde eski nişanlı

Bu adamdan cocuk dogurup omrunuzu dengesiz bi es-baba ile tuketmektense , hic evlenmeyin cocuk dogurmayin daha iyi...
Hem o sabinin ne gunahi var,boyle dengesiz bi adami baba yapip cocugun da gunahina girmeyin lutfen !

bende öyle düşündüğüm için bitirdim attığı mesajları bir görmen lazım hala benı sucluyo adam aynı adam ben özler pişman olur hatasını anlarmı dıye düşündüm yok alakası yok kendine hala to kondurmuyor

Ablacim Allah aşkına karı kısi yerini bilecek diyen adamdan Hayır gelir mi?.. Çevrenizin sosyokulturel seviyesini bilmiyorum yanlış anlamayin ama illaki daha düzgün insanlar vardır. Bu nasıl bir ifade ya... Bence hata yapmayın sakin.

ne hadsizmiş

bu adam yüksek mühendıs aılesı hepsı okumuş kültürlü insanlar ve kafası bu işte

""karı kısmı yerini bilecek ve erkek işine karışmayacakmış""

Bu cumleyi kuran bir adam gitsin dag basinda yasayan ucuncu dunya ulkelerinden bir "kari" bulsun kendisine.
Hangi devirde yasiyor acaba?
Uzak dur o geri zihniyetli adamdan seni ezerde ezer!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…