Anne olma yasım gecıyormusss :\

Armudun sapı üzümün çöpü yapmayın , hepimiz biraz dengesiziz .
Valla isteyenin varsa hiiç bekleme. Bakma sen millete , yalnızlık iyidir bilmem ne. Hiçte iyi falan değil.
Eski konularına falan da bakmadım , inan kimsenin evliliği dört dörtlük değil millet ahkam kesiyor ama sorsan kimin problemsiz evliliği var diye, bir elin parmağını geçmez boşamazlar ama kocalarını.
Velhasıl açık açık yazıyorum bulmuşsun kocayı kaçırma kardeşim yalan değil yaş geçiyor.

Yok artikkk!!!
Bi video vardi kadinin teki gelin arabasindan ben gelin olduuum ben koca bulduuuum diyordu o geldi aklima.
Yazik valla ne diyim.
Bu dunyada tek basarisi koca bulup cocuk yapan ne cok kadin var
E öyle kuzum sen inkar etsende hormonların edemiyor ediyorsada problem vardır .
Hay yok niye yalnızlık empoze edilmeye çalışılıyor devamlı ben o nu anlamıyorum , keşke buraya sormasalar duygularıyla hareket etseler.İnan daha sağlıklı olurdu .Bazılarının istemem yan cebime koy edaları öldürüyor beni , eş istemek ayıp değildir geçin onu.

Yalnızlık empoze edilmiyor burada .
Eğer sevdiğin ve uyuştuğun hayat boyu sana sorun çıkarmayacak birini bulursanız evlenin , sırf evlenip doğurmak için evlenmeyin diyoruz .
Her kadın da anne olmak istemez zaten , bu toplumun bize bir dayatması.

Söylediklerin makul ,son cümlene katılmıyorum sadece.

Ne alaka yahu 35 den sonra bebek riskli diyorlar ama bu olmayacagı anlamına gelmiyor oldugu zaman zorlanırsın diyorlar gebelik zehirlenmesi album hastalıgı vb. bilmem ne olur en kötü o da zaten çocugu kucagına alınca bitiyor gidiyor 20 yasında çocugu olmayan da var. Senin önemli bir problemin yoksa yukarıda saydıım benzeri problemler yaşla alakalı onlarda geçici yani .Yaşa takılma
Ayrıca eski nişanlına dönersen çok zorlanırsın adam zaten kendini begenmiş benden iyisini bulamassın diyor ben merkezli düşünen insanlar çok zor hele ki koca ömür beraber yaşayacaksın boşanacağına bekar gezmen daha az yorar seni. Bu işler kısmet işi kesinlikle dönme ben konunu okuyunca nişanlından sogudum

Ne sanıyor bu adam kendini yahu.
Güzellik bi yere kadarmış da anne olma yaşın geçiyormuş. Bana çok çirkin sözler gibi göründü bunlar.
Dört beş seneye gönlünden geçtiği gibi bir adamla evlenir çocuk yaparsın. İstersen 40'ında yaparsın, istemezsen hiç yapmazsın. Kime ne...
Geçti artık o 30'dan önce anne olma devirleri. Herkes yoluna baksın böyle saçma egosuyla hayatını doldurmasın boşuna

acaba diye bir dusunceniz varsa bile bu mesajdan sonra iyice silinmesi lazim bence.
resmen hakaret etmis adam, evde kaldin yasinda gecti baskasini bulmazsin don bana demis.
inanilmaz bir dusunce yapisi, buyuk terbiyesizlik.
hic muhatap olma bence.
evlilik cocuk mevzulari kader kismet bence. bu tarz zorlamalara gelmez.

Hattını değiştirsene yavrum. Terbiyesize bak ya. Gerçekten çok şerefsizmiş. Ucuz kurtulmuşsun. Adamın kadına saygısı yok.

Ahah millet 45'inde ilk cocugunu yapiyor yahu. Sizin menopoza girmenize daha cok var ama kendisi andropoza girmis bile.

Anlaşılan sizin aklınızı çelmek için öyle yapıyor hiç muhattap olmayın. .Yanlış bir adım atarsanız Allah korusun pişmanlığı çok çok büyük olur . Burdan okuyunca bile normal bir erkek olmadığı anlaşılıyor.

Yaş konusuna da gelince yaşınız çok büyük değil . Benim halam 40 yaşında evlendi çok tatlı bir kızı Oldu .

Böyle densizler zorla yanlış evliliğe sürüklerler insanları
Siz bakmayın ona o kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış
Ayrilmanizi kendine yedirememis ki böyle saçmalamış
Eltim 35 yaşında bi kız ve ve 37 yaşında iken bi çocuk daha yaptı yeminle

Son düzenleme:
İyi olmuş ayrılmanız
Gerçek yüzünü gördünüz bakın..ben kendisnin de yaş konussynda takıntısı var diye düşünüyorum.31 yaşında bi erkek ark vardı bana birini bulun kaç yaşına geldim evlenemedim vs vs diyordu onu hatırlattı doğrusu..

Gunaydinlar herkese bu adam kimseyi bulamamış seni dondurmenin peşine düşmüş dengesiz adam zayıf noktanizdan vurmaya çalışıyor hiçte yaşınız geçmemiş bence kuzenim 42 yaşında daha yeni anne oldu nasibinde varsa herşey olur sen bu adama papuç bırakma yeter

Bir öküzden çocuk yapacağına bekle arkadaşım
Mutsuz bir evliliğe çocukla katlanmanın alemi yok
Arkadaşım 39 yaşında ve hamile yaş meselesi eskisi gibi değil artık
Bu adamla evlenmen çocuk için yaşının geçmesinden daha büyük bir risk

Canım hiç onu düşünme ne malum karşına biri çıkmayacağı. Benim kaç tane tanıdığım 31 yaşında yeni birileriyle tanışıp 32 de evlendiler. Daha geç evlenenlerde vAr hiç üzme kendini bol dua et. Bende 27 ye giricem ve yeni ayrıldım sayılır. Ara ara bana da vuruyo o düşünce ama sevgilimi hatırlayınca yok yok diyorum. Unutma güçlü kadınsın sen. Sen sırf evlenmek için evlenmeyen mantıklı bir insansın. İnan başarı bu. İnşallah Rabbim karşına sana layık birini çıkaracak o eski sevgilinde morarıp kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…