Anne olma yasım gecıyormusss :\

bu adam yüksek mühendıs aılesı hepsı okumuş kültürlü insanlar ve kafası bu işte

:)) yükseklik sendromu yaşıyor olabilir.karı kısmı söz dinleyebilir tabi karşısında bir ADAM varsa.zaten adam olan o lafı demez.hazımsız.. Artık herkes okuyor duvara çarpsam inşaat mühendisi çıkar.

bu adam yüksek mühendıs aılesı hepsı okumuş kültürlü insanlar ve kafası bu işte

hey hey hey! Yunsek(!) muhendizlik okumayla kulturun k'sini alamaz kimse. Kultur kendi kendini gelistirmek, duyarli olmak ve evrensel medeniyet seviyesine ulasmaya cabalamakla olur. Sizin adam tam bir klinik vak'a. hele hele erkek muhendis hiyarlari gozunde buyutme, onlar kendilerini bulunmaz hint kumasi sanan narsistlerdir. Muthis bir ustunluk kompleksleri vardir, kendilerini herkesten ustun gorurler. Ciddi soyluyorum erkek muhendis =sosyopat. Aman uzak durun.
Imza: Bu konuda deneyimli doktorali disi muhendis.

Eski nişanlınız sizden beklediği tavrı göremeyince çirkinleşmiş.
Siz dönüp evlenseniz sizi sürekli aşağılayacak bir yapısı var. En basiti ,
Ben almasayım seni kimse almazdı evde kalırdın vb cümleler duymanız çok uzak görünmüyor.
33 yaşındayım hatta 20 gün sonra 34 oluyorum evlenmedim henüz ve bir gün
Çocuğum olur ya da olmaz nasip. Kaç yaşında doğuran nice tatlı anneler var...
Niçin zayıf tarafınızı kullanmasına izin veriyorsunuz umursamayın!
Ve iletişim kurmasını engelleyin.
Çok kaba biri...

karı kısmı yerini bilecek..mis

Neanderthal muhendisimiz tasdevrinden mi zaplanmis 21.yuzyila?

Ya ben kötü niyetle dediğini düünmüyorum seni ikna edemeyince acaba bu şekilde ikna edermiyim diye uğrasmıs yapacagı varsa da seni uzaklastırmıs. Sen böyle düşünme 30 dan sonra evlenipte yine anne olanlar var niye olunmasın hem millet kac yasında doguruyor bunu kendıne dert etme.

bu adamdan bi cacık olmaz.böyle birisiyle evleneceksen hiç evlenme zaten.ayrıca yaşında geçmiyor.28 yaşındayım benimde bebeğim yok.herşey kader kısmet takma böyle saçma sapan düşünceleri

adam yüksek mühendis ailesi falan okumuş kültürlü insanlar demek..
k.bakma okumaktan manyak olmuş ya da genlerinde var o manyaklık
bence engelle evlenme ondan ürersen cocukların cok okuyan manyak olabilir
bir iki kişi bir iki kişidir, toplum refahı için değişik genler çogalmasın
o babayla bence bu olur
fikir için açtın madem konuyu bence böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…