O yillar hic olmadi gibi,sanki dogdugumdan beri anneymisim gibi geliyor.
Allah bagislasin yavrularinizi :) ne guzel bir duygudur :) ama mesela benden buyuk olanlar dile getirir surekli ; " simdiki aklim olsa daha gec anne olurum,
Hayatimin tadini cikarirdim" diye, pismanlik duygusu degildir tabiki insan evladindann pisman olurmu, kocadan olur ama cocugundan olmaz ...
Canım ben 12 senelik evli 3 çocuk annesiyim en ufağım 9 aylık tüplerimi bağlattım ve çok pişmanım annelikten pişman olunmaz ancak evlilikten pişman olunur tabii bu normal insanlar için geçerli normal yaşantısı olanlar için pişman olmazsın merak etme çok mikemmel bi duygu annelikBu gece biri bekarlık hayatımı geri istiyorum diye konu açmış, benimde aklıma geldi, aceba aranizda anne olmadan onceki hayatini ozleyen varmi? Geri donuşu olmayan bi karar sonucta...Ben 3 yildir evliyim bebek dusunuyorum ama pisman olmaktan korkuyorum biraz rahatima duskunumdur sikintiya gelemiyorum, canim istediginde yatiyorum'istedigimde kalkiyorum cikiyorum falan... Esimde karismaz, zaten evlilige zor alistim derken birde simdi bebege alisma suresi mi yasiyacagim, bu arada esim cok'anlayisli ve bana destek her konuda o benden cok daha olgun ve sorumlu bir erkek o yuzden bebege bakar ilgilenir cok iyi biliyorum yani o konuda yalniz olmiyacagimi biliyorum, ne düşünüyorsunuz, bu arada 24 yaşındayım
Neden pişmansınızCanım ben 12 senelik evli 3 çocuk annesiyim en ufağım 9 aylık tüplerimi bağlattım ve çok pişmanım annelikten pişman olunmaz ancak evlilikten pişman olunur tabii bu normal insanlar için geçerli normal yaşantısı olanlar için pişman olmazsın merak etme çok mikemmel bi duygu annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?