- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.790
- 408
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
kadın ne yapsın çalışmasın mı ?çalışıyor ayakları üzerinde duruyor sigortası ödeniyor . ilerde emekli olucak bir sürü imkanı var .. çalışmasın otursun mu yani çocukları var diye . anne olmak herkesin hakkı . neden insanların anneliğini sorguluyorsunuz .. kimse yavrusundan uzak kalmak istemez ama okadar parayı bakıcıya vermek demek ki onlara ağır gelmiş . herkesin geniş imkanları yok maalsef . neyi eleştiriyorsunuz anlamadım . süt izni onun yasal izni ayrıca...
Yaa sorma kardes o takilar ayakkabılar yuzunden gece uyumak haram oldu biZlere :))))) yani tum iayerindeki bayanlar yemeden icmeden kesildik o derece :)))))
Neyin kafasiyla yazdin bilmiyorum ama ne iciyosan bize de ver bizde icelim :)))
Öyle değilse neden konu açtınız madem ?
Ben anneden anneye ne fark var bunu merak ettim..
Hani bazi anneler cocugunu alti ay gormeden yapabiliyorken bazilari ölürüm yine onsuz kalmam diyor..
Fark ne onu merak ettim..
Ama sorumun disindaki tum cevaplar gelmus :) hic yorulmamislar Da arkadaslar eski konulari acip yuze vurma gayretleri ayruca takdire sayan ve ayrica komik ezik bi hareket :)
Yardimci olanlar dışında dikkate almiyorum arkadasim
.
Yaa sorma kardes o takilar ayakkabılar yuzunden gece uyumak haram oldu biZlere :))))) yani tum iayerindeki bayanlar yemeden icmeden kesildik o derece :)))))
Neyin kafasiyla yazdin bilmiyorum ama ne iciyosan bize de ver bizde icelim :)))
Ben anneden anneye ne fark var bunu merak ettim..
Hani bazi anneler cocugunu alti ay gormeden yapabiliyorken bazilari ölürüm yine onsuz kalmam diyor..
Fark ne onu merak ettim..
Ama sorumun disindaki tum cevaplar gelmus :) hic yorulmamislar Da arkadaslar eski konulari acip yuze vurma gayretleri ayruca takdire sayan ve ayrica komik ezik bi hareket :)
Yardimci olanlar dışında dikkate almiyorum arkadasim
.
üslubunuz mükemmel
böyle devam ederseniz çok daha güzel yanıtlar alacağınıza eminim
Gerekeni yaptım ben zaten,konu sahibinin hatasını yüzüne söyleyince hakaret duymak gelenek oldu.
Cekemiyolar yazan bile olmus yaaa Yazdiklariniza sesli gülüyorum dayanamadim ya :)
Yazin yazin lutfen :)))))
Cekemiyolar yazan bile olmus yaaa Yazdiklariniza sesli gülüyorum dayanamadim ya :)
Yazin yazin lutfen :)))))
eşi doktor ödesin bakıcı parasını diyecek kadar kadının hayatını didikliyorsunuz... buna gelen eleştirileri zaten ciddiye alacak biri olsanız baskalarının hayatını kurcalamayıp once kendi hayatınızla ilgilenirsiniz.
gulmeniz dedikodunuz kadar olagan, bu anlamda kendi icinizde gayet tutarlı biri oldugunuz anlasılıyor.
elestirilere ragmen insan donup kendine bakamıyor nerede hata yaptım diyemiyorsa bu hem ego hem vicdan sorunudur maalesef.
farkında olmasanız da derdiniz bence buyuk. gecmis olsun.
Anneler calismamali mi?!! Bu dusunceler yuzunden kadinlar hala toplumda yer edinmekte zorlaniyor zaten...
Evet anne cocuguna sevgi, sevkat vermeli, bunun calismakla ne ilgisi var?
Ureten, calisan, kendi ayaklari uzerinde durma sansi olan anneler de kendileri gibi kendilerine yeten nesiller yetistirirler...
Sizin bahsettiginiz anne modeli yiilllaaar oncesinde kaldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?