Anne olmak istemiyorum.. Fikirlerinize ihtiyacım var

Ben de cocuk istemiyorum. Cok buyuk sorumluluk. Eger bakiciyla falan yasamiyorsaniz hayatiniz altust oluyor. Ayrica, kuresel isinmaya en zararli sey cocuk yapmak. Dunyada yeterince kimsesiz cocuk var. Ilerde pisman olursaniz onlara bakarsiniz.

Benimse tek hayalim bir bebeğim olması. Herkesin hayata bakış açısı farklı. Allah herkesin gönlüne göre versin, isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Konu sahibine yapılanı siz de anne olanlara yapmışsınız. Çoğu anne neden pişman olsun ki, pişman olan istisnalar vardır ancak.
Kutsal analık ayağı filan... hoş olmamış. Bazı kadınlar dana anaçtır. Benim kedim doğurdu iki hafta önce onun yavrularını bile gece gündüz izleyip siz mucizesiniz diyorum, öpüp kokluyorum.
Anne olmak isteyene ya da anne olmak istemeyene "saygı duymak" tek olması gereken.
Herkes kendi fikrinde olmayanı karalamaya çalışıyor.

ülkelerin ekonomisi için bile genç nüfus lazım.yüzyıllar içinde ne koşullarda insanların bebekleri olmuş.isteyen yapar istemeyen de yapmaz.kendileri dünyaya nasıl gelmişler acaba anneliği yerenlerinn?

Annelik çok zor isteyen bile bunaliyor sadece sağlığı değil özel gereksinimleri olan bir bireyde dünyaya getirme ihtimali var sonsuz bir sevgi ve sabır olmalı planlı hamile kalinmali vs vs ben çok çok isteyerek doğurdum cok severek büyütüyorum çok şükür Rabbime isteyen herkese versin istemeyen doğurmasin diyorum zorla değil herkes anne olmak zorunda da değil hayatın amacı annelik değil mutlu olacağım gibi yaşa inşallah

Yadirgamadim merak ettim sordum arkadaşımdan örnek verdim hayırdır noldu?
İyi misiniz
Eskiden olsa yadırgardım diye yazdınız ya onu merak ettim neden yadırgardınız diye

Arkadaşınızdan örnek falan da okumadım yorumunuz da

Aman neyse

Cocuk yapin mutlaka ama geç yapin gençliğinizin tadını cikarin ben 31 yaşında evlendim 38 de cocuk yaptim cocuk çok zor ama çok güzel birsey mutlaka olmalı ama erken olmamalı bence

İyi misiniz
Eskiden olsa yadırgardım diye yazdınız ya onu merak ettim neden yadırgardınız diye

Arkadaşınızdan örnek falan da okumadım yorumunuz da

Aman neyse
Yani evlenen herkes anne olmak ister bence diye düşünürdüm. İstemiyorum diyenlerinde kesinlikle olmuyordur insanların psikolojik baskısından bunaldığı için böyle diyorlardır diye düşünüyordum...

Ama şimdi gerçek anlamda istemeyenlerin de olduğunu biliyorum.

Kusura bakmayın bir arkadaşımdan örnek vermiştim bir an o verdiğim örneği yanlış anladınız zannettim. Burda bazı insanlar birbirlerini anlamadan saçma sapan dalga geçerek yorumlar yaparda sizi onlardan zannettim

Önemli değil bende istemeyenlerden olduğum için isteyenlerde ne gibi duygular oluyor onu merak ettiğimden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…