Anne olmak istiyorum ama istemiyorum?

Seni çok iyi anladım. Ben de senin gibiydim.Engel olur mu diye çok düşünüyordum korkuyordum. Kendimi asla hazır hissetmedim 5 sene korundum. Eşim de istemedi. İkimizde 5 sene sonra aynı anda hazır olduk. Gezik,yedik,içtik ve 5 sene sonra korunmayı bırakalim dedik. Bu sırada çevremiz bizim çocuğumuz olmuyor durumu gizliyoruz diye düşündüler. Ama hazır değildik inandiramadik. Korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım. Şimdi 5+2 günlük bebeğimiz var. Sağlıkla gelsin insallah. Asla keşke önceden yapsaydık demiyorum. Zamanı şimdiydi. Bu da başka sevinçmiş. Başka bir sürece girdik. Sürekli bebek odası bakiyoruz. Tatile birlikte gidecez vs. diyoruz. Hazır olmak çok önemli. Kimseyi dinleme. Ne zaman hazırsanız o zaman evlat sahibi olun inşallah.

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Tek çocuk düşünüyorum aslında, ikinci çocuk demek benim tekrar işten ayrılmam demek ve bu devirde tek maaş sıkıntı. Ekonomik olaylardan dolayı tek istiyoruz

Çook çok teşekkür ederim artık çevremdeki 1 sene oldu yeni ev aldınız arabanız var paranız var niye çocuk yapmıyosunuz yeter artık baskıları bizi yorduğu için acaba mı dedik, acaba zamanı geldi herkes bunun farkında mı diye düşündük. Ama biz hala eşimle arabamıza son model tesisat kuralım yüksek ses müzik dinleyelim gece korku filmleri izleyip sabahlayalım. Hadi canımız sıkıldı şehir dışına çıkalım kafasında insanlar olduğumuzu farkettik. Bizim için henüz çok erken eve bağlanmak bi çocuğa bağlanmak. Şuan çocuk yaparsam ilerde eşimle büyük bi mesafe olacakmış gibi hissediyorum çünkü biz uzak mesafelerdeydik ta ki evlenene kadar. Aslında henüz 1 yıldır yan yanayız ve birbirimizle birşeyler yapabilmeye doymuş değiliz. Ancak çevreye anlatamıyoruz bunu baktık anlamıyorlar. İstemiyoruz lafını kabul etmiyorlar. Çocuğumuz olmuyor doktora gidicez diyoruz son çare olarak. Üzülüyoruz diye sormayı bırakıyorlar

Çocuk bakmak aşşşırı zor bisey simdiden bu fikirdeyseniz biraz erteleyin yoksa depresyon kacinilmaz
Lohusa depresyonu yaşayan bir yakınıma şahit oldum beni o korkuttu. Ben gibi korkuları vardı eşi istediği için yaptı ve doğumdan sonra toparlayamadı çocuğuna yaklaşık 6 ay ısınamadı doyurmak bakımı yapmak dışında yanına çok yaklaşmak istemedi. Konuştuğumuzda kendimi öldüresim dahi geliyor diyordu. İlerde böyle olmaktan korkuyorum

Ben çok isteyerek bebek sahibi oldum ve ilk bebegimi ne yazik ki 20 haftalik hamileyken kaybettim cok buyuk bir yıkımdı cok zor gunler yasadim sezeryan olduğum icin tekrar bebek sahibi olabilmek icin uzun sure beklemem gerekti saatleri bile saydim beklerken bebek hasretiyle hep ne zaman hamile kalabilirim diye her an her saniye hesapladim bekledim. Şimdi çok şükür oğlum kucağımda saglikla dogdu geldi kavuştuk ama bu yollardan gecip 2 sene bebek icin mucadele verdikten sonra bile doğumdan sonrasi cok başka bir dünya aşırı şekilde zorlanıyorum bazen ne yapacagimi bilemedigim cok zaman oldu başa çıkamadigim. Çok ağladim annem eşim daha çok yardim etsin diye susturamiyorum hep agliyor diye. Sabaha kadar çarşafta sallardik gunduz eşim işte oldugu icin carsafta sallayacak biri de yok asla saatlerce susturamazdim. 6 cesit anakucagi beşik aldik hic birinde durmazdı. Ben çok zorlandim cok zor bir bebek hala diz ve sırt ağrılarımı atlatamadım lohusalik cok zor gecti o psikilojik yıkımın da etkisi bence bu ağrılar cunku ne dinlenmeye ne uyumaya ne yemek yemeye ne wc ye gitmeye bile firsat vermiyor surekli agliyordu kucaktan asla inmiyordu ama kucakta da susmuyordu Son 1 aydir biraz daha rahatladik en azindan birkac dk kendi kendine oyalanıyor ve durmadan aglamiyor ama ilk 6 ay çok çok çok ama çok zordu.
Bebek sahibi olmak isteyen arkadasima sürekli aç ve uykusuz ve cok yorgun bir haldeyken gece yarim saate bir kalk 10 kg damacana al kucagina gezdir gezdir salla yatir 10 dakikada bir 1 saatte bir bunu yap dene bakalim gecelerin artik hep boyle olacak demistim kimi bebek cok usludur ama onlarin sayisi oldukca az surpriz bu işler herseyiyle mizacına hazır olmak lazim. Sevgisiyse bambaşka hep bi gülücüğüne değer diyorlardı çok doğru

Allah size bağışlasın inşallah

Siz şanslı kesimdenmişsiniz ki direk olmuş. Biz de ilk 2 yıl düşünmedik sonra ise olmadı hiçbir sıkıntı da çıkmadı 1,5 yıl sonra kimyasal gebelik oldu sonra 1,5 yıl yine olmadı. Artık tedaviye başladık ki rahim filmi sonrası yine bir sıkıntı çıkmadı ama çok şükür hamilelik oluştu. Şuan 10 haftalık ama benim yine elim kalbimde sağlıkla devam eder mi diye. Bu Ekim 5. Evlilik yıl dönümümüz. İnşaallah sizin de benim de hamileliğim sağlıkla devam eder sağlıkla doğduğunu büyüdüklerini görürüz

Amin inşallah inşallah Olumsuz düşünmeyin. Ben de bazen olumsuz düşünüyorum ama sonra çok şükür diyorum. Dua ediyorum sağlıkla tamamlansin bu süreç diye. Asla olumsuz düşünmemeliyim diyorum. Allah'ım olmayanlara da nasip etsin.

Arkadaşlar, dediğim gibi korunmamıştım. Test negatif diye olmadı diyorum. Reglim 3 gün gecikti ve ovulasyon testim hala pozitif. Ama kan ve idrarda birşey çıkmadı birkaç gün önce yapmıştım

Ben boyleydim..cocuk oldu...smdi bsyler yazarsam linc yerim..yasiniz kac?

Hayatta yapmk istedgnz her seyi yaptnz mi
Açıkçası hayır daha yapacak çok şeyim varmış gibi geliyor. Çok planlarım var gibi geliyor. Ama sonra eltime bebesini sevmeye gidiyorum. Çocuğuna bir görmeniz lazım sapsarı maviş gözlü. Eşimin içi gidiyor çocuğa oturup ağlayasım geliyor. Eşim sürekli eli karnımda geziyor lütfen diye. Emin olamıyorum. Eşimde bir istiyor bir istemiypr gibi geliyor yada net bir şekilde bana yansıtmadığı içine attığı için anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…