Anne olmak istiyorum

Allah büyük canım ondan ümit kesilmez. yengem içinde çocuğunun olması çok düşük ihtiml dendi şimdi 20 yaşında güzel bi kızı var :) canını sıkma hayırlısı herşeyin. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun

Geç yazıyorum ama koruyucu ailelikle ilgili çok düşündüğüm içi n araştırma yaptım gakın zamanda acaba evlatlık edinme ile mi karıştırıyorsunuz şart derken bekar kişilere dahi koruyucu aile hakkı veriliypr maddi olarak ev olması vs hiçbişey yok şart olarak
Benim çok istediğim ve düşündüğüm bir dilek siz bir araştırın lütfen ama lütfen ağır bir şartı yok

Canimm seni o kadar çok iyu anlıyorum ki bende gunlerce ruyamda anne oluyurdum sonra. kalkip agliyordum 3 tüp bebege basladik ben hipoluyum dunya kopsa olmayacak diyordum aklimdan neler geciyirdu bak simdi rabbim nasip etti Allah olmayacak seyi hayal ettirmez vakti var dua et esinide iyi bi doktora göster bak teknoloji cok gelişti semra karaman var erkekle ilgili video lari var izle yeterki denemekten vazgecmeyn

Bu kürü ne zaman kullanmaya başlıyoruz ve kac gün kullanacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…