Anne olmak istiyorum

İnşallah anne olursun canım Allah'ım senin gibi isteyene versin

Lütfen üzülme.. Birkaç gün önce beş aylık bebeğimi erken doğum ile kaybettim
O kadar beklenen bir bebekti ki.. Seni çok iyi anlıyorum. Dua et, iyi şeyler olucak

Valla cok katiliyorum ilk mesajiniza da buna da. Cok da guzel ifade etmissiniz.

Rabbim kucağını boş koymasın. Ben de beş yıldır istiyordum bu müddet içerisinde 3 bebeğimi kaybettim düşük yoluyla. Ve o sınandığım süre içerisinde hep tevekkül ettim. Bu hayatta herkes anne olacak ya da baba olacak diye bir kaide yok dedim. Fakat bir yandan kan pıhtılaşması tedavisi diğer yandan çatlatma iğneleri yumurta takipleri böyle sürdü gitti. Rahmimde yumurta oluşmuyordu. Oluştuğunda ise en fazla iki tane. Doktorum birisi işe yaramaz diyordu ve diğerine adapte oluyorduk. Bir ay boyunca bir tanecik yumurta acaba döllendi mi döllenmedi mi diye stresle geçiyordu. En sonunda hem manevi hem maddi yönden yıprandık ve bıraktım yumurta takiplerini. Sadece kan sulandırıcı ilaç alıyordum öylesine iki gün alsam üçüncü gün içmeyi unutuyordum ve aklımdan çıkarmıştım. Şu anda hamile olduğum bebeğime bu şekilde kaldım. Sen de rahatlat kendini esinle evliliğinin tadını çıkarmaya bak ve bebek için yıpratmayın birbirinizi. Ama dilerim Rabbim hayırlısıyla doldursun kucaklarını, göbüşünü.

Lütfen üzülme.. Birkaç gün önce beş aylık bebeğimi erken doğum ile kaybettim
O kadar beklenen bir bebekti ki.. Seni çok iyi anlıyorum. Dua et, iyi şeyler olucak
Çok üzüldüm canım benim(( İnşallah rabbim 4 ay sonra sana bir bebek daha nasip edecek içimden geldi öyle yazdim .Allah bugünkü üzüntünün karşılığını mükâfatı ni verecek.yavrun cennet te bir ağacın dalında size şefaat edecek bunları düşün ve Allah a sığın

Canım arı sütü denemediysen onu da deneyin.arısütünün içinde hücre yenileyici maddeler var.sperm için çok faydası var.1 kilo bala 80-100 gr arısütü karıştırılyor.ve eşin sabah akşam bir tatlı kaşığı tüketecek.allah tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin amin.

Amin inşallah canım hayırlı doğum hayırlı evlat olsun inşallah.ben de eşim de birbirimize hiç çocuk mevzu su acmiyoruz ve birgün hamile olduğumu öğrenince eminim ki eşimle konuşacak çok şeyimiz olacak .yıllardır ne hissettiğini anlatacak ben neler yaşadım ona hissettirmeden neler çektim hepsini bir bir anlatacagim ve eminim ki o konuşma göz yaşı ile dolu olacak((

Arı sütü nun zamani varmış sipariş verdik İnşallah onuda deniyecez.biz arı sütü polen aldık aktardan fakat ben pek güvenmedim arıcılık yapan birine soyledik hakiki ari sütü polen bal istedik zamanı gelince haber verecek alacaz İnşallah

Birbirinize acık olun bence birlikte ağlayın. Zaten diğer insanlara karsı susmak zor. Ben en büyük desteği ondan alıyorum. Kimse anlamıyor onun kadar

Nohut kürü yapıyoruz saraç oğlu ısrarla nohut kürü öneriyor bakalım inşallah
Mesela kaan aydos da nohut kürü ve ısırgan otu cayı ve günde 2 incir yenmeli diyor. Yani alternatife karsı bir doktor da değil. Bir görüsün. Eşimin komşusunun da azospermmiş bulunan tek spermle benden önce hamile kaldı kadın. Güya bizde sayı fazla... birsye yaramıyor

Birbirinize acık olun bence birlikte ağlayın. Zaten diğer insanlara karsı susmak zor. Ben en büyük desteği ondan alıyorum. Kimse anlamıyor onun kadar
Şimdi konuşmak çok zor geliyor bana çünkü ben konuşursam eşim günlerce üzülür ve moral çok önemli bizim rahatlıkta hangi doktora gittiysek moralinizi sakin bozmayın dedi bende bu yüzden yıllardır içime atıyorum bakalım ne zaman dokecem icimi ona (

Mutlaka deneyin canım.ben yıllar önce öyle bir yerde çalışmıştım.ordan biliyorum .cam kanavozun içinde ve etrafı folyoyla sarılmalı güneş ışığı almayacak şekilde.buzdolabında duracak.bide metal değmicek içine .tahta kaşık kullanacaksınız.bide 80-100 gr dan az koydurma inşallah iyi haberlerini burdan paylaşmak nasip olur.sana ve senin gibi çok isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…