Anne olmak istiyorum

Asil asil asil

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
126
187
18
35
Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah

dualarim seninle, esinin tedavi imkani yok mu

Ah canim benim Rabbim tez vakitte nasib etsin insallah sana ve tum hasretini cekenlere amiiiinnn..esinin tedavi imkani yokmu arkadasinda sordugu gbi

Ah canim benim Rabbim tez vakitte nasib etsin insallah sana ve tum hasretini cekenlere amiiiinnn..esinin tedavi imkani yokmu arkadasinda sordugu gbi
Aminnn aminnn amin canım doktora göre çok zor ama benim öyle büyük yüce bir Allah'ım var ki inanıyorum ki bir gün ben anne eşimde baba olacak inşallah

İnşallah olur bi kuzunuz. Benimde en büyük kardeşimin bebeği olmuyor onlarda 12 yıllık evli. İki çocuğum var daha birgün yanlarında sevmedim sevemedim. Maddi durumları çok iyi karı koca çalışıyorlar. Bu durum dışında hiç bi sıkıntıları yok.
Bazen bana geliyorlar çocukları parka götürelim diyorlar. Öyle bi oynuyorlarki öpüp kokluyorlar. Küçüğün Altını değiştirmek için tartışıyorlar, yemek yedirmek istiyorlar. Böyle boğazım düğüm düğüm oluyor.
Öyle bi özlemli anlatılır şey değil.
Ramazan yaklaşıyor. Çok özel günler geceler bu aralar. Allahım sizede tüm isteyenlerede sağlıklı nur topu gibi kuzucuklar nasip etsin.

Evlat buyuk bi imtihan okurken hissiyatiniz bana gecti Rabbim en kisa zamanda kucaginiza almaya nasip etsinn insallah ben 1,5 sene ugrastim cocuk icin icimde neler neler yasadim dualarimda sizde olucaksaniz inaniyorum meleginizin gelecegine o gelene kadar istemeye devam edelim

Rabbim tez vakit evlat sahibi eder sizi insallah. Görümcem 8 sene anne olamadi. Kac tedavi gördüler felan. Olmadi hic. Aslinda evlat edinmeye karar vermistiler (listeye yazildilar hatta). Ama oglum dogduktan sonra son bir kez deniyelim dediler,ve Rabbim bir bebek nasip etti. Ümidinizi kesmeyin. Insallah sizde anne olursunuz bir gün

Para pulla olacak iş değil basen hiç bir seyin anlamı olmuyor İnşallah rabbim onlara da nasip etsin çok ama çok zor çekmeyen bilmez şu 6.5 yıl öyle zor geçti ki anlatamam derdimi

ben hiç çocuk seven ve isteyen biri değilim. sadece bir ara istemiştim yaşım ilerliyor diye oda. o zaman da eşim mesafeli durdu konuya. sonra isteğim geçti zaten. yani deli gibi çocuk istemek nedir bilmiyorum. ama sizin yazınız beni çok etkiledi, üzüldüm. size dua edeceğimi söylemeye geldim.

İnşallah rabbim burda size müjde vermeyi bana nasip etsin inşallah

Allah razı olsun sağ olun.acik açık istemek belki daha kolaydır ama ben gizli gizli istiyorum kimseye söylemiyor kimseye anlatamıyorum ya işte bu beni yiyip bitiriyor ilk kez buraya yazıyorum kimse bilmiyor bari siz bilin içimdeki yanan Alevi koru ciğerim yanıyor ciğerim

Doktorların ne dediği umurumda değil benim bir gün çocuğum olacak ben inanıyorum yürekten inanıyorum sadece sabrım kalmiyka artık bide insanların bakış açısı yordu tüketti beni

Doktorların ne dediği umurumda değil benim bir gün çocuğum olacak ben inanıyorum yürekten inanıyorum sadece sabrım kalmiyka artık bide insanların bakış açısı yordu tüketti beni

Anliyorum. Maalesef bizim toplumda evleir evlenmez "yok mu? Yok mu?.." diye sormaya baslarlar. Ondan sonra "olmuyor mu? Neden?" Felan. Cok zor bir sürec. Rabbim sabir versin insallah

İnsallah sizde bebegınize kavusursunuz bu duyguyu Rabbım yasatsın insallah Allah tum isteyen herkese yasatsın cok zordur eminim.
O kadar zor ki tarifi imkansız böyle bir sınav görmedim bence Dünyada iki büyük aci var biri evlat kaybetmekse digeride evlat olmaması ikisinin ayni degerdd bir acı olduğunu düşünüyorum

Canım benim drların demesiyle değil bu işler Allahın dilemesiyle olur.ben ne hikayeler duydum hiç olmaz denilen suan 2.ye.hamile..umudunu koru bol dua et
Cok ama cok zor imtihan..bende 4.5 yıldır bu imtihandayım 1 negatif tüp denemem var. Yasayan biri olarak seni cok iyi anlıyorum. Her gün kendime ve benim gibi yüreği yanan kardeşlerime dua ediyorum
Rabbim tüm hamilelere saglıcakla kucaklamalarını nasip etsin.hamilelerin duası kabul olurmus.bizler için hamile kardeşlerimiz dualarını eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…