Anne olmak istiyorum

Zor ya da kolay öncelikle esiniz tedaviye baslamali ve duzenli bi sekilde devam etmeli. Hatta bir doktora bagli kalmayın bi kaç doktora görünün bazen birinin yapamadigini diğeri yapıyor.
Ama eğer deneyerekte olmazsa, bi sürü anneye babaya muhtac cocuk var. Bi sürü kimsesiz çocuk var. Onlardan birine aile olamaz mısınız?

Her sey hamile kalmak doğurmak değil inanın.
Doğurup doğurup çöpe atanlari gördük duyduk. Doğurmak anne olmak demek değil. Anne olmak o cocuga bakabilmek, yetistirebilmek, her aninda yaninda olmak, ona güveni hissettirmek.
Gidip yeni doğmuş kimsesiz bi bebeği sahiplenseniz cokta güzel anne olursunuz ona.

Hem kim bilir belki o iyiliginizin hatrına allah ona bi kardes verir. Siz bi evlada muhtaçken, bi anne babaya muhtac olan binlerce evlat var cocuk yuvalarinda...
Biz istiyoruz ama bize devlet vermiyor baş vurduk çok zorluyorlar.keske verseler o yavrular da sıcak bir yuvada büyüse sevgi ile büyüse ama herşey ile zor bir hale koyuyorlar.

Rabbim tez zamanda kucagınızı doldursun inşallah . Keske hakedenler anne olsa ama haketmeyenler oluyo onlarda bebeğinin canına kıyıyor .Duam sizinle üzmeyin kendinizi Allah buyuk:dua:

Canım benim inşallah Rabbim bebek nasip etsin sana bebeğin olacak buna inan benim.amca kizimda 6 yıl olmadı inan tedavi olmadı bi anda hamile kaldı hatta 2. Çocuğu bile plansız oldu olacak elbet vakti zamanı var onu bekliyor inanıyorum tez zamanda melegine kavuş inşallah
Aminnn inşallah Allah büyük biz hiç isyan etmedik büyük bir sabirla inançla bekliyoruz Künfe ye kün ( ol der ve oluverir)

Evet Allah buyuk sen tevekkul edersin bir bakmissin o doktorlar dahi sakinlik icinde sana cok cok dua etcem rabbim ne dilegin var ise su mubarek 3 aylarda nasip etsin
Allah razı olsun zaten tek isteğim bu dualarınız da banada yer verin Rabbim sizlerin de ne isteği arzusu varsa hayırlısı ile olmayi nasip etsin inşallah

Nasıl içten yazmışsın burnumun direği sızladı.. Dua ettim senin için.

Allah inşallah tez vakitte sağlıklı bir bebekle müjdelesin mükafatlandırsın seni..
Ama zaten bu psikolojideyken o videoları izlemen hiç iyi değil. Yapma bu eziyeti kendine..
Demek ki daha zamanı değil de. Bizim için hayırlı olanı sadece Allah bilir..

Rabbim tez zamanda kucagınızı doldursun inşallah . Keske hakedenler anne olsa ama haketmeyenler oluyo onlarda bebeğinin canına kıyıyor .Duam sizinle üzmeyin kendinizi Allah buyuk:dua:
Hani o çöpe atan canileri :((( hani o döven canileri:(( hani öldüren canileri görüyoruz ya diyorum ki Allah'ım isyanim sana değil kullara verme Allah'ım verme verme işte bunlari inim inim inletttt .onlar anne olabilir mi mümkün değil.

Nasıl içten yazmışsın burnumun direği sızladı.. Dua ettim senin için.

Allah inşallah tez vakitte sağlıklı bir bebekle müjdelesin mükafatlandırsın seni..
Ama zaten bu psikolojideyken o videoları izlemen hiç iyi değil. Yapma bu eziyeti kendine..
Demek ki daha zamanı değil de. Bizim için hayırlı olanı sadece Allah bilir..
İnanın daha ben hiç Bir şey yazmadım eğer bir gün hamile olursam tüm yaşadığımı yazacam size . Sizlerde benim duamdasiniz

Hani o çöpe atan canileri :KK43:(( hani o döven canileri:KK43:( hani öldüren canileri görüyoruz ya diyorum ki Allah'ım isyanim sana değil kullara verme Allah'ım verme verme işte bunlari inim inim inletttt .onlar anne olabilir mi mümkün değil.

Haklısın canım :( onlara anne bile dememek lazim .caniler
Sen sıkma canını sabret bem cok duydum imkansız denılenlerın bile sonradan dogal yolla çocuklarıçocukları olduguunu

Ben anaç biri olmadım hiç, o yüzden ben de 6,5 yıllık evli olmama rağmen hiç böyle şeyler hissetmedim. ama anlattığın şeyleri yaşamak istemeni anlıyorum.

Hamilelik öyle çok da tasvir edildiği bişey değilmiş. Tamam haberi verirken güzel, ultrasonda görünce de falan da. Ama hiç birinde çok aşırı bir mutluluk, bi heyecan sevgi patlaması hissetmedim.
Kalp atışını dinletti doktor
Bana pek bişey hissettirmedi açıkçası, kimileri ağlıyor ya. Anormal olan benimdir belki.
Ama bir şey diyeyim, İkinci bir çocuk istersem yapacağım şey hazır yapılmışını evlat edinmek olur. Sevgisinde bir fark olacağını sanmıyorum. Hatta daha zahmetsiz :) Benim yüksek soylu genlerim (!) gelecek nesillere aktarılmasa da olur aslında düşününce.

Neden siz de evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz?
Tedavilerle strese gireceğinize bir bebeğe yuva olun. O zamanı, emeği, maddi kaynağı bebeğe ayırın. Ben olsam böyle yapardım sanırım.
Biraz daha sabır edelim bakalım diyorum.simdi yeni bir doktora gidecek eşim inşallah size hayırlı haberler veririm

• Beğen
Reactions: gve
İmtihanınız büyük gercekten.
Ama her zorlukla beraber bir kolaylıkta vardır demiyor mu rabbimiz bize inşirah suresinde.
Babamın kuzenının tam 15 sene olmadı evlatları.
Evlat hasreti için kadın bakıcılık yaptı kendi evinde özlemini biraz aza indirgemek için.
3 çocuğu var ve ard arda oldular.
Her nasibimizin vakti var.
Bir gun o güzel yavrunuzda gelecektir annesinin kollarına :KK5:
İşte böyle şeyleri okuyorum ya iyice umudum artiyor ne güzel ya ne büyük mucize Allah'ım sen ne büyüksun

Çok yakin arkadaşım çok zor durumda işe girmesi gerekiyor ve küçük çocuğu var o yüzden çalışamıyor dedim olsa dert olmasa dert aynen öyle diyo.onda var diye dert ediyo bende yok diye dert ediyorum .dunyanin adaleti böyle:)
İnsan memnun olmamak üzerine yaratılmıştır zaten, şu dünya denen oyun yerinde bir şeye ulaşır o ulaşılan şey anlamını yitirir başka bir şey için kurar kendini, yaşamanın özü bu. Herkesin imtihanı farklı. Evliler de mutsuz bekarlar da onun gibi bir şey...

İnsan memnun olmamak üzerine yaratılmıştır zaten, şu dünya denen oyun yerinde bir şeye ulaşır o ulaşılan şey anlamını yitirir başka bir şey için kurar kendini, yaşamanın özü bu. Herkesin imtihanı farklı. Evliler de mutsuz bekarlar da onun gibi bir şey...
Gerçekten öyle oluyor nedense kimse kimseden ve kimse hayatından memnun değil

Allah tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah .
Eşinizin sorunu ne tedavi olmaz mı ?
Bizim komşumuz 9 senelik evli olmadı çocuğu bir türlü tam umudu kesmişler son kez tüp bebek denediler ve oldu bu sefer .
Allah dileyen herkese nasip etsin gercekten çok zor olmaması .

Allah tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah .
Eşinizin sorunu ne tedavi olmaz mı ?
Bizim komşumuz 9 senelik evli olmadı çocuğu bir türlü tam umudu kesmişler son kez tüp bebek denediler ve oldu bu sefer .
Allah dileyen herkese nasip etsin gercekten çok zor olmaması .
Tup Bebek olacak bizimki normal olma şansı yok diyor doktorlar eşim tedavi görüyor sperm bulunduğu anda tüp Bebek yapacaz inşallah

Back
X