- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.471
- 798
- 35
- Konu Sahibi Asil asil asil
İnşsllsh canım yaslarınız kaç ?Tup Bebek olacak bizimki normal olma şansı yok diyor doktorlar eşim tedavi görüyor sperm bulunduğu anda tüp Bebek yapacaz inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşsllsh canım yaslarınız kaç ?Tup Bebek olacak bizimki normal olma şansı yok diyor doktorlar eşim tedavi görüyor sperm bulunduğu anda tüp Bebek yapacaz inşallah
Neden zorluyorlar ki ne şart gerekiyorBiz istiyoruz ama bize devlet vermiyor baş vurduk çok zorluyorlar.keske verseler o yavrular da sıcak bir yuvada büyüse sevgi ile büyüse ama herşey ile zor bir hale koyuyorlar.
Sizin beklediğiniz zamana kıyasla benimki az ama ben de 8 ay anne olmak için bekledim, ilk başlarda sorunun ne olduğunu da bilmiyorduk, son 3 ay eşimde sorun olduğunu öğrendik. Doktor doktor gezdik uğraştık, doktorlardan birisi yanlış ilaç verdi, eşimin sorunu daha da kötü oldu. Doktor değiştirdik, ilaç verdi, 3 ay kullan bunu, eşin hamile kalmazsa tüp bebekten başka çare yok dedi. O ilaçtan 2 ay geçti hamile kalamadım. Ben de sürekli üzülüyordum, çocuk görünce içim tuhaf oluyordu, hele çocuğu olup da çocuğuna iyi bakmayan kişileri görünce ne kadar kızıyordum anlatamam. Rabbim mucizelerini vermiş ama yaptıklarına bak diyordum hep. En son tüm umutlarım yıkılıp da eşime, "Artık tüp bebek mi yaptırsak." dediğim ve hatta bir sürü yorucu ve ağır iş yaptığım ay hamile olduğumu öğrendim. Inşallah Rabbim size de mucizenizi gönderir. Benim için bebek sahibi olmak gerçekten bir mucize ve inşallah Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yaşatır. Amin.Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah
28 ve 30 doktorlar diyo genç olmanız büyük avantaj bakalımİnşsllsh canım yaslarınız kaç ?
Evet daha gençsiniz olur zamanla28 ve 30 doktorlar diyo genç olmanız büyük avantaj bakalım
İlk şart sigorta li bir iş ev ikiside bizde yok ve yaş sorunu da var genç olunca da vermiyo devlet malesefNeden zorluyorlar ki ne şart gerekiyor
Amin amin inşallah eşinin sorunu neydi demek ki o kadar kötu değil miş çok sevindim Allah bağışlasın.Sizin beklediğiniz zamana kıyasla benimki az ama ben de 8 ay anne olmak için bekledim, ilk başlarda sorunun ne olduğunu da bilmiyorduk, son 3 ay eşimde sorun olduğunu öğrendik. Doktor doktor gezdik uğraştık, doktorlardan birisi yanlış ilaç verdi, eşimin sorunu daha da kötü oldu. Doktor değiştirdik, ilaç verdi, 3 ay kullan bunu, eşin hamile kalmazsa tüp bebekten başka çare yok dedi. O ilaçtan 2 ay geçti hamile kalamadım. Ben de sürekli üzülüyordum, çocuk görünce içim tuhaf oluyordu, hele çocuğu olup da çocuğuna iyi bakmayan kişileri görünce ne kadar kızıyordum anlatamam. Rabbim mucizelerini vermiş ama yaptıklarına bak diyordum hep. En son tüm umutlarım yıkılıp da eşime, "Artık tüp bebek mi yaptırsak." dediğim ve hatta bir sürü yorucu ve ağır iş yaptığım ay hamile olduğumu öğrendim. Inşallah Rabbim size de mucizenizi gönderir. Benim için bebek sahibi olmak gerçekten bir mucize ve inşallah Rabbim isteyen herkese bu mucizeyi yaşatır. Amin.
Çocuğum olsun olmasin çok istiyorum koruyucu aile olmayi diyorum ya sartlşar bize uymuyorKoruyucu aile olmayı düşündünüz mü evlatlık edinmeden çok daha kolay şartları var sizinle kalıyor nüfüsa geçmiyor sadece çocuk yaş grubu seçebiliyorsunuz lütfen araştırın belki karşılıklı derman olursunuz birbirinize kim bilir
7 yıl bir insan nasil korunur ya anlam veremiyorum hıçmi anne olmayı istemedin çok enteresan geldi banaSelamunaleykum arkadaşlar.Ben aranızda yeniyim.7 Yıldįr korunma hapį kullanįyordum en son 3 ay araverdim ve yeniden başladım bu defa 10 gűn kullandım esim yurt disinda ve geldiginde bana hapi kullandirtmadi ve biraktim 2 gün sonra kanamam oldu 3 gün sûrdû. 32 gün sonra lekelenmeler oldu bi kac gun arayla cok az kan geldi 6 gun falan surdu ama adet gibide deyil acik pembe ve seffaf akinti .kan verdim idrar testi yaptim cikmadi. Bu sekilde olupta hamile olan varmi
Kız kardeşimin eşi bebek diye ağlıyordu. Annesi, çocukları o kadar seviyor ki komşu çocuklarını o büyüttü demişti. Diğer kardeşimin çocuklarını taparcasına sevip şımartıyordu. Bir gün ona dedim ki senin çocuğun olsun sevmeyeceksin çünkü sevgin çok yüzeysel ve gösteriş dolu. Bana dedi ki, abla bir çocuğum olsun gör bak nasıl seviyorum. Yalvardı, yakardı ve kardeşimi ikna etti. Sonra ne oldu?! Kardeşimi hamileyken terketti. Büyükler araya girip barıştırdı, çocuk iki yaşına gelmeden tekrar terketti. Evdeyken çocuk beni rahatsız etmesin diye kendisini bilgisayarıyla bir odaya kitliyordu. Doğru düzgün ilgilenmedi bile. Boşandılar, görmesi gereken zamanlarda çocuğunu görmedi. Haftada bir görmesi gerekirken kızkardeşimin zoruyla üç ayda bir zoraki aldı. Hasta olduğunda gelmedi. Sadece facede oğlumda oğlum edebiyatı yapıp elaleme duygu sömürüsü yaptı...enteresan bir yorum olmuş
Ben böyle bir şey ilk kez Sende duydum dediğin gibi olacak biri asla değilim ve dediğin gibi milletin içinde ağlayıp sizlayip gösteriş yapan bir karakterim yok ilk kez buraya yazıyorum oda dün izlediğim videolar dan çok etkilendim .oyle bir anne olmayacağımi çok iyi biliyorum gösteriş yapan annelere denk geldim ama yazdığın kadar kötü anneler değildiKız kardeşimin eşi bebek diye ağlıyordu. Annesi, çocukları o kadar seviyor ki komşu çocuklarını o büyüttü demişti. Diğer kardeşimin çocuklarını taparcasına sevip şımartıyordu. Bir gün ona dedim ki senin çocuğun olsun sevmeyeceksin çünkü sevgin çok yüzeysel ve gösteriş dolu. Bana dedi ki, abla bir çocuğum olsun gör bak nasıl seviyorum. Yalvardı, yakardı ve kardeşimi ikna etti. Sonra ne oldu?! Kardeşimi hamileyken terketti. Büyükler araya girip barıştırdı, çocuk iki yaşına gelmeden tekrar terketti. Evdeyken çocuk beni rahatsız etmesin diye kendisini bilgisayarıyla bir odaya kitliyordu. Doğru düzgün ilgilenmedi bile. Boşandılar, görmesi gereken zamanlarda çocuğunu görmedi. Haftada bir görmesi gerekirken kızkardeşimin zoruyla üç ayda bir zoraki aldı. Hasta olduğunda gelmedi. Sadece facede oğlumda oğlum edebiyatı yapıp elaleme duygu sömürüsü yaptı...
Bebek için ölen! Arkadaşım 9 yıl üstüne kız bebek sahibi oldu ve üç yaşındaki kızla çatışma içindeler. Ondan kötü çocuk yetiştiren anne görmedim. Parkta oturup birbirlerine saydırıyorlar. Düşman gibiler.
Bir tanıdığım çocuk için artık aklını yitirecek, baktı olmuyor evlat edinmeye karar verdi. Neden bu kadar çocuk istiyorsun dediğimde hıçkırıklara boğulup ağladı. Öyle seviyorum, böyle seviyorum diye boşluğu kucakladı. Sonra evlat edinebileceği iki kardeş buldular. Bir kız bir oğlan. İkiside küçüktü. Sonra eve geldiklerinde kızın başında (amelitatla kolaylıkla alınabilecek) bir yağ bezesi farkedince, çocukları geri gönderdiler. Odaları, oyuncakları vardı bir iki gün kalabildiler. Hevesleri kursaklarında, ağlayarak gittiler. Sonra kadına kurum başka evlatlık vermeyince, ayılıp bayılıp " keşke geri göndermeseydim, kardeşinin bir kusuru yoktu" dedi. Sanki eşyaymışlar gibi.
Hadi kediyi de evlat gibi düşünsek ki ben öyle görüyorum. Kedimin bir yavrusunu arkadaşım istedi. Bende sütten kesilsin, anne ile bağı kopsun öyle veririm diye anlaştık. Kadın bu süre zarfında kediler hakkında araştırmalar yaptı, videolar izledi, uyuyacağı sepeti aldı, tırmalama tahtasını yaptı, su kabı, mama kabı, tuvalet kabını herşeyini ayarladı. Hatta tuvalet kabını beraber yerleştirdik. Ona kedi sahibi olmanın güzel tarafları olduğu gibi zor yanlarını da anlattım ki haberi olsun. Tabi kiler, elbetteki ler...bir anlayış, bir bilinçlilik gözlerim yaşardı. Neyse kediyi verdik ertesi sabah bana geri getirdiler. Sebebi ise kedinin koyunlarında uyumak istemesi. Önce kedi geldi, sonra onun için aldıkları bütün malzemeleri kapımın önünde buldum. Öyle tırsmışlar ki onları bile görmek istemediler. Bu yüzden bir şeyi çok arzuladığını dışarıya yansıtan insanlara güvenmiyorum. Reklam gibi geliyor.
Aminnn inşallah zaten hayırlısı ile olmayı nasip etsin hayırsız bir anne yada hayırsız bir baba hayırsız bir evlat istemem bizim için evlat evlat için biz hayırlı olalım4 sene ugrastik bizde, ben pko luyum ve yasim ileri, bunun disinda bir sorun yoktu. Olmadi, cok istedik. Klomen kullandim, asilama yaptirdim 2 defa, tup bebek deneyelim bari dedim ama 2019da ancak yaptirabiliriz diyordum para lazim sonucta yaptirmak icin. Derken bir ogrendim ki hamileyim. Olmuyor, olmayacak diyordum ama oldu. Simdi diyorum ki demekki zamani varmis. Allah senin de esinin de yarsimcisi olsun. Dilerim benim gibi hic beklemedigin bir anda alirsin bebishinin mujdesini. Birde eger hayirlisi buysa versin rabbim...
Ahhh keşke biraz daha alma şartları kolay olsaydı öyle bir prosedürleri var ki arkadaşım diyo komik denecek kadar saçma sapan bir prosedürleri varUmarım bir bebeğiniz olur.. Bunun dışında şunu söylemek istiyorum: Evlatlık alma ve koruyucu aile olma şartları gerçekten insanları zorluyor. En son yaş konusunda bir düzenleme yapılacaktı fakat yapılmadı hala. Elbette hassas konular olduğu için tabiki dikkatli olunsun ama keşke bu konuda daha aktif bir sistem oluşturulabilse. Bu konularda gerçekten yetkin olan sosyal hizmet uzmanı da çok az. Türkiyede bir türlü yaygın hale getirilemiyor bu durum. Bu konudaki hizmetlere biraz ağırlık verilse keşke..
Lütfen yazdıklarımı üzerinize alınmayın. Sizde öylesiniz diye demedim. Konu açılmışken düşüncelerimi yazmak istedim. Herkesi aynı kefeye koymuyorum. Ama böyle olanlarda var ve çok can sıkıcı.Ben böyle bir şey ilk kez Sende duydum dediğin gibi olacak biri asla değilim ve dediğin gibi milletin içinde ağlayıp sizlayip gösteriş yapan bir karakterim yok ilk kez buraya yazıyorum oda dün izlediğim videolar dan çok etkilendim .oyle bir anne olmayacağımi çok iyi biliyorum gösteriş yapan annelere denk geldim ama yazdığın kadar kötü anneler değildi
Ahhh keşke biraz daha alma şartları kolay olsaydı öyle bir prosedürleri var ki arkadaşım diyo komik denecek kadar saçma sapan bir prosedürleri var