Anne olmak istiyorum

Lütfen yazdıklarımı üzerinize alınmayın. Sizde öylesiniz diye demedim. Konu açılmışken düşüncelerimi yazmak istedim. Herkesi aynı kefeye koymuyorum. Ama böyle olanlarda var ve çok can sıkıcı.
Tabiki yaşanan şeyleri yazdiniz doğrudur demekki bu olaylar sizi çok rahatsız etmiş ki kim olsa rahatsız olurdu .ne diyim ki anne var annecik var . hayatımın hiçbir döneminde gösteriş yapan biri olmadim sevmem yapani da sevmem .

Zor hamile kalip acaba cocugum olmayacak mi diye ağlayan biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Ben kendimi anne olarak hayal etmekten asla vazgecmedim .Uyurken hep bir gun anne olarak uyanacağım dedim .Cok zaman ümitsizlik yasadim .Esimle sarılıp cok agladik .Ama hic vazgecmedik duadan ,yeni doktor arayışından ve bitkisel kurlerden .Duydugum her seyi denedim esim icin .Ve bir gün de tup bebek merkezine gittik .Hem sonuclar degerlendirilsin hem de goruslerini alalim diye.Ordaki doktoru asla unutmayacağım. Bana bakarak bak bitanem sizin dogal yoldan asla cocugunuz olmaz .Bosa kurek cekmeyin dedi .Esim orda yıkıldı .Ben de bu söylediğini konduramadim .Olsun dedim ben daha 25 yasinda gencecik bir insanim .Imkansiz diye bir sey yok dedim ve sinirle ciktim.Esimin morali bozuldu .Kendini sucladi vs vs. Bu dr un boyle demesinden 2 ay sonra hamile kaldim .O cift cizgiye 100 kere baktim inanamadim yanlıştır dedim.Tekrar tekrar yaptim. Ama cok sukur gercekti .Ve su an oğlumuzu bekliyoruz .Erkek infertilitesi cok zor .Evliligi zedeliyor .Erkekler gurur yaptığı icin kendilerini cok sucluyor .Ama hic sperm olmayan nice insan var çeşitli tedavilerle sperm çıkışı saglanan .Lutfen umidinizi kesmeyin .Doktor degistirin .Hep dua edin .Rabbim size de bir gun anneligi tattirir .Buna yurekten inaniyorum .Abimler de 10.yila girdiler tedavi surecinde .Cok zor biliyorum .

Evet biliyorum maalesef uzun zamandır bu konuda bir düzenleme bekleniyor ama maalesef olmadı. Yurtdışında Sosyal Hizmetler alanı bu konuda çok aktif ve çok önemsiyorlar. Umarım Türkiyede de sorunsuz bir şekilde yaygınlaşır.
İnşallah o yavrular da bir anne baba sevgisi anne baba olmak isteyen insanlar da evlat sevgisi bulur.tabi bu işler zor olmasa

Zor hamile kalip acaba cocugum olmayacak mi diye ağlayan biri olarak sizi cok iyi anliyorum. Ben kendimi anne olarak hayal etmekten asla vazgecmedim .Uyurken hep bir gun anne olarak uyanacağım dedim .Cok zaman ümitsizlik yasadim .Esimle sarılıp cok agladik .Ama hic vazgecmedik duadan ,yeni doktor arayışından ve bitkisel kurlerden .Duydugum her seyi denedim esim icin .Ve bir gün de tup bebek merkezine gittik .Hem sonuclar degerlendirilsin hem de goruslerini alalim diye.Ordaki doktoru asla unutmayacağım. Bana bakarak bak bitanem sizin dogal yoldan asla cocugunuz olmaz .Bosa kurek cekmeyin dedi .Esim orda yıkıldı .Ben de bu söylediğini konduramadim .Olsun dedim ben daha 25 yasinda gencecik bir insanim .Imkansiz diye bir sey yok dedim ve sinirle ciktim.Esimin morali bozuldu .Kendini sucladi vs vs. Bu dr un boyle demesinden 2 ay sonra hamile kaldim .O cift cizgiye 100 kere baktim inanamadim yanlıştır dedim.Tekrar tekrar yaptim. Ama cok sukur gercekti .Ve su an oğlumuzu bekliyoruz .Erkek infertilitesi cok zor .Evliligi zedeliyor .Erkekler gurur yaptığı icin kendilerini cok sucluyor .Ama hic sperm olmayan nice insan var çeşitli tedavilerle sperm çıkışı saglanan .Lutfen umidinizi kesmeyin .Doktor degistirin .Hep dua edin .Rabbim size de bir gun anneligi tattirir .Buna yurekten inaniyorum .Abimler de 10.yila girdiler tedavi surecinde .Cok zor biliyorum .
Allah işte bak nasıl gösterdi büyüklüğünü çok şükür çok mutlu oldum hele böyle mesajlari okuyorum ya birşeyler daha yeşerdi yüreğim de :)))

Afilim92 Afilim92 hasarımız 17 çıktı yani Kaan Aydos hiçbir engel yok dedi tekrar teste de gerek yok dedi morfoloji 1 tek başına bişe ifade etmez dedi biraz beklemelimiyim sence tüp mü yoksa

Allah eksikliklerini göstermesin ama bu doktorlar bazen gerçekten ezbere konuşuyorlar. Ben burda çok okudum "olmaz dediler ama doktorlar da şok oldu" diyenleri. Ben de çok doktor doktor gezdim. Ama yine kendi tedavimi kendim buldum. Bitkilerin ve doğanın gücüne inanın lütfen. Elbette yapmışsınızdir ama yine de devam edin diye söylüyorum. Sperm kalitesini arttırmak için kürler var (keçiboynuzu gibi). Bir de psikolojinizi sağlam tutun, kafanızı boşaltın ve sadece çocuk için ilişki yaşamayın. Yaşınız da gencmis. Doğal beslenin, spor yapın ve sigara alkolden uzak durun. Umarım en hayırlı zaman da siz de bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Şuan da tüp bebek tedavisi gören biri olarak duygularını çok iyi anlıyor ve yardımcı olmak istiyorum. Çok başarılı bir doktor tanıyorum kendi doktorum.Hiç bir hastasını geri çevirmiyor. olumsuz konuşmuyor. İstersen adını ve kliniğin ismini yazabilirim.ilk görüşmesi ücretsiz. Belkide derdinin devası kendisindedir.Ben umutsuz değilim sende olma. Sizin gibi bir arkadaşımda aynı durumdaydı.Sperm hiç yoktu. Kendiliğinden oldu Ben duyunca resmen titredim. Ve de çok sevindim.

Selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum.yaklasik 1 saattir bebek cinsiyeti öğrenen çiftlerin videolarını izliyorum, öyle mutlulu oluyorlar ki insanlar☹ hamile olduğunu öğrenen kadınlar eşlerine hamile olduğunu söyleyen videoları var onları da izledim şuanda hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, hem kalbim hem beynim hem gözlerim ağlıyor 6.5 yıllık evliyim eşimin rahatsızlığından dolayı çocuğumuz Yok ve ben artık çok çok çok çok üzülüyorum kimseye belli etmedim yıllardır biri hamile ise duyunca tebrik ediyorum ama evime gelince yanlız kalınca hüngür hüngür ağlıyorum rabbim banada mutluluğu yaşat banada anne olma hissi ver artık başkalarının değil kendi evladımı sevmek istiyorum onun kokusunu bilmek istiyorum ona dokunmak istiyorum ben rüyalarımda anne olmaktan bıktım rüyalarımda kendimi hamile görmekten ve uyanınca bunun bir rüya olduğunu bilmek ve yıkılmak tan yoruldum görümcem hamile oldu günlerce ağladım,eltim hamile oldu günlerce ağladım komşum hamile oldu günlerce ağladım ama bu gözyaşları mi Allah tan başka kimse görmedi bilmedi eşim bana hep diyor ki sen çocuk istemiyorsun hiç görmedim istekli halbuki ben ona bir gün bile göstermedim gözyaşlarımi içimde kopan fırtınalari anne olmayı öyle çok istiyorum ki hayırlısı ile tabiki,dua istiyorum kızlar duanizda banada yer verin belki sizin amin demeniz sayesinde anne olurum. geçen gece rüyamda anne olmuştum öyle çok öyle çok seviyorum ki kızımı dünyada böyle bir sevgi yooookkk yavrumm anneeemmm diyorum öpüyorum nasıl güzel bir duygudur bu rüyada bile bu duyguyu hissediyorum acaba gerçekte nasıl Allah'ım dedim ve bu rüya yüzünden günlerce kendime gelemedim rabbim bana ve benim gibi olan herkese anne olmayı yaşat o anneliği bizde yaşayalım inşallah
Umarım en kısa zamanda rabbim size de tattirsin annelogi

Allah eksikliklerini göstermesin ama bu doktorlar bazen gerçekten ezbere konuşuyorlar. Ben burda çok okudum "olmaz dediler ama doktorlar da şok oldu" diyenleri. Ben de çok doktor doktor gezdim. Ama yine kendi tedavimi kendim buldum. Bitkilerin ve doğanın gücüne inanın lütfen. Elbette yapmışsınızdir ama yine de devam edin diye söylüyorum. Sperm kalitesini arttırmak için kürler var (keçiboynuzu gibi). Bir de psikolojinizi sağlam tutun, kafanızı boşaltın ve sadece çocuk için ilişki yaşamayın. Yaşınız da gencmis. Doğal beslenin, spor yapın ve sigara alkolden uzak durun. Umarım en hayırlı zaman da siz de bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Bazı doktorlar öyle acımasız ki çat çat duvara söyler gibi söylüyorlar sizin asla çocuğunuz olmaz ne demek ya acımasızlar :(((

benım 1 evladım var ve 3 senedir 2, bebegı istiyoruz olmuyor
gerçekten ne kadar zor oldugunu az çok tahmın edebiliyorum , ağladıgım gecelerde hiç çocugu olmayanlar geliyor aklıma , o sanıye yüreğim daha bir darlanıyor , hemen duamı değiştiriyorum rabbım önce onlara sonra bana da nasip et diyorum ,

gerçekten çok zor bir sınav rabbim bu sınavı sağlıklı sıhatli eli ayağı duzgun akıl sağlıgı yerınde hayırlı evlatlarla tamamlattırsın bize , AMİN

gerçekten ne kadar zor oldugunu az çok tahmın edebiliyorum , ağladıgım gecelerde hiç çocugu olmayanlar geliyor aklıma , o sanıye yüreğim daha bir darlanıyor , hemen duamı değiştiriyorum rabbım önce onlara sonra bana da nasip et diyorum ,

gerçekten çok zor bir sınav rabbim bu sınavı sağlıklı sıhatli eli ayağı duzgun akıl sağlıgı yerınde hayırlı evlatlarla tamamlattırsın bize , AMİN
Sizin neden olmuyor 2nci? Doktor ne diyor? 1nci normal yolla mi olmustu?
Ben de istiyorum 2nciyi cok.
Oglusum 8 yasinda.
Allahim dularimizi kabul etsin ve saglikla hayirlisiyla nasip etsin

Aynen senin gibi bir arkadaş var yillrdir ikinci çocuğu istiyor ama benim yanımda hiç istemiyor cunku 1 tane var o yeter keşke olsa da benim bir tane olsaydı

Duygulandim yazdiklariniza..

Şuan da tüp bebek tedavisi gören biri olarak duygularını çok iyi anlıyor ve yardımcı olmak istiyorum. Çok başarılı bir doktor tanıyorum kendi doktorum.Hiç bir hastasını geri çevirmiyor. olumsuz konuşmuyor. İstersen adını ve kliniğin ismini yazabilirim.ilk görüşmesi ücretsiz. Belkide derdinin devası kendisindedir.Ben umutsuz değilim sende olma. Sizin gibi bir arkadaşımda aynı durumdaydı.Sperm hiç yoktu. Kendiliğinden oldu Ben duyunca resmen titredim. Ve de çok sevindim.
Hemen özelden mesaj yazarmisin canim adı ne doktor un bekliyorm

Sizin neden olmuyor 3nci? Doktor ne diyor? 1nci normal yolla mi olmustu?
Ben de istiyorum 2nciyi cok.
Oglusum 8 yasinda.
Allahim dularimizi kabul etsin ve saglikla hayirlisiyla nasip etsin

hiç sebep yok canım yaşım 43 ama dr dogal yollardan olur diyor , gecen sene hamıle kaldım boş gebelık çıktı alındı ,
tüp bebek bile yaptık olmadı , kısmetimizde yokmuş diyoruz , ama hiç olmayanlara yüreğim daha bir daralıyor.

Aynen senin gibi bir arkadaş var yillrdir ikinci çocuğu istiyor ama benim yanımda hiç istemiyor cunku 1 tane var o yeter keşke olsa da benim bir tane olsaydı

olur inşallahhhh :dua:
çok yakınıma dr çocugun olmaz raporu verdi düşün mersin de bir dr ,tayinleri çıktı egeye ,
midesi ağrıyor diye dr gidiyorlar 2 aylık hamıle kızı şimdi 4 yaşında ,

rabbimden ümit kesilmez , yanında çok bizede sağlıklı sıhatli bağışlar inşallahhh:dua:

olur inşallahhhh :dua:
çok yakınıma dr çocugun olmaz raporu verdi düşün mersin de bir dr ,tayinleri çıktı egeye ,
midesi ağrıyor diye dr gidiyorlar 2 aylık hamıle kızı şimdi 4 yaşında ,

rabbimden ümit kesilmez , yanında çok bizede sağlıklı sıhatli bağışlar inşallahhh:dua:
Amin amin inşallah canım sabırla dua ile beklemek var kaderde bizde bekliyoruz

Back
X