- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
- Konu Sahibi Eliferkannnn
-
Canım morelını bozma sakın benım komşumda 11 aylık gelın Hıc korunmamışlar olmuyordu doktora gıttık Hıc sorun yoktu folık asite başladı bu ay hamıle kaldı kafanın rahat olması lazım stres yapma bol bol dua et senın de ınsallah en yakın Zaman'da bebişin olur bende senın ıcın dua edecegımKızlar mrb 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık ben evliliğimin ilk 3. Ayında muayene oldum allaha şükür hiç birşey çıkmadı ama eşimi ikna edemedim hastane için ama onada keçi boynuzu pekmezi yiyor ama yok belirtiler var ama bebek yok adetim ara sıra 4 5 gün gecikiyor bu ayda öyle oldu ümitlerim bazı sayfalara yazdım ama yok yok yok psikolojim bozuldu ve eşim uzakta işte yok umutlarım ilçe tükendi yardım edin nolur çok anne olmak istiyorum
Evet oda çok istiyor ama işten vakit bulamıyor folk asit nedir ben ezcaneden kendim alabilir iyim aklımdan hiç çıkmıyor hele bide eşimde yok halimi siz düşünün artıkOnce bir sakin ol. Sende sorun yoksa kocanın doktora görünmesi şart. Neden istemiyor ? Ayrıca daha yenı evlisin esin cocuk istiyor mu
Evet alabilirsin eczaci nasil kullanacağını söyler. Eşin nerede ?Evet oda çok istiyor ama işten vakit bulamıyor folk asit nedir ben ezcaneden kendim alabilir iyim aklımdan hiç çıkmıyor hele bide eşimde yok halimi siz düşünün artık
Etrafımda bissürü bebek bissürü hamile elimle görümcem daha yeni doğum yaptı ve onların ikinci diğer elimin bir tane var zaten birde herkes hadi elif sen bebek düşün müyormusun ve ya beni her gördüklerinde hamile misin sorusu bana bir tek ölme istegi veriyoCanım bak benim de 11 aydır olmadı. Doğal şeyler bunlar. Vakti zamanı var demekki. Ölmeyi istemek filan nedir daha 10 ayda. Moralini bozma lütfen
Çalışıyor Çanakkale de 2 3 ay yok gitti 1 yıl Ekim de bir yılımız dolacak ama eşim bilmiyorum belkide gelir ayda bir gelmem demişti o da sadece ayda 1 kere ilişki demek o ne işe yarıycakkiEvet alabilirsin eczaci nasil kullanacağını söyler. Eşin nerede ?
Sacmalama lutfen ! Yaşın kac ?Etrafımda bissürü bebek bissürü hamile elimle görümcem daha yeni doğum yaptı ve onların ikinci diğer elimin bir tane var zaten birde herkes hadi elif sen bebek düşün müyormusun ve ya beni her gördüklerinde hamile misin sorusu bana bir tek ölme istegi veriyo
Acelen ne yahu boyle takıntı yaparsan hic olmaz bdnden demesi sakin ol birazÇalışıyor Çanakkale de 2 3 ay yok gitti 1 yıl Ekim de bir yılımız dolacak ama eşim bilmiyorum belkide gelir ayda bir gelmem demişti o da sadece ayda 1 kere ilişki demek o ne işe yarıycakki
21Sacmalama lutfen ! Yaşın kac ?
Cok gencsin be gülüm nedir bu kdr stres. .. millete bakma daha yenı evlisin.
Haklısın ama çıkmıyor işte her ağızdan bir ses insanı daha kötü yapıyor o folk asit ne kadar dırCok gencsin be gülüm nedir bu kdr stres. .. millete bakma daha yenı evlisin.
Fiyatını hatirlamiyorum canim ama cok pahalı bisey değil. Iyide gülüm kisir degilsin sonucta elbet olur artik herşeyin çaresi var. Ayrıca bu psikoloji ile hamile kalmak zor olur .Haklısın ama çıkmıyor işte her ağızdan bir ses insanı daha kötü yapıyor o folk asit ne kadar dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?