- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
- Konu Sahibi Eliferkannnn
-
Kızlar haklısınız hepiniz yalnız biraz daha kibar olalım benim gelin gittiğim ailede herkez 6 ay içinde hamile kalmış bir tek ben BİR TEK ve her kafadan ses BEBEK YOK MU HAMİLE MİSİN NİYE BEBEK YAPMIYORSUN NEYİ BEKLİYORSUN BİR TEK SEN KALDIN bunlar insanın moralini bozuyor ve ben içimi kimseye dökemiyorum kendi anneme bile üzülmesin dert etmesin diye bir tek buraya söylüyorum şuanda sizle dertleşirsem belki içimi döker de rahatlarım biraz diye lütfen....
canim bozma moralini, nasip tedavi icin her yolu denemeden umutlarin tükenmesin simdi bir sürü yol var hamilelik icin, yani öyle 1 yil gecmeden koyverme kendini kaldi ki 1 yil bile tükenecegin zaman degil. ben 16 seneden sonra kendiliginden cocugu olan insanlar biliyorum, kafandan bebek düsüncesini atip rahatlamaya calis.. kafan rahat oldugu zaman da olur insaalahKızlar mrb 10 aylık evliyim ve hiç korunmadık ben evliliğimin ilk 3. Ayında muayene oldum allaha şükür hiç birşey çıkmadı ama eşimi ikna edemedim hastane için ama onada keçi boynuzu pekmezi yiyor ama yok belirtiler var ama bebek yok adetim ara sıra 4 5 gün gecikiyor bu ayda öyle oldu ümitlerim bazı sayfalara yazdım ama yok yok yok psikolojim bozuldu ve eşim uzakta işte yok umutlarım ilçe tükendi yardım edin nolur çok anne olmak istiyorum
Tabıkı alabılırsın doktorlar gebelık oncesı kullanmak ıcın verıyorEvet oda çok istiyor ama işten vakit bulamıyor folk asit nedir ben ezcaneden kendim alabilir iyim aklımdan hiç çıkmıyor hele bide eşimde yok halimi siz düşünün artık
25 tl cıvarı 3 aylık dozHaklısın ama çıkmıyor işte her ağızdan bir ses insanı daha kötü yapıyor o folk asit ne kadar dır
tavsiyem şudur, kafandan benim bebegim olmuyor düsüncesini at gün asiri iliskiye girmeye calis esin oldugunda özellikle yumurtlama dönemlerinde senin yaninda olmasi icin esinden rica et, sonra da tevekkül et olur insallahBakın ben rahatlamak ve içimi dökmek için sizden herhangi bir tavsiye almak için açtım bu sayfayı ama siz sadece beni kötülüyorsunuz hiçbiriniz tavsiye vermiyorsunuz benim amacım içimi döküp rahatlamak ve bazı tavsiyeler almak...
O kalsiyumu da içinde. Sade Folbiol var o 3_ 4 lira falan da folik asit gebeliği kolaylaştırmıyor. Gebe kaldığında bebeğini bazı yapı bozukluklarından korumak için. Gez toz. Şu doğuranlara ve kvye boşveeeerrr25 tl cıvarı 3 aylık doz
Valla kusura bakmada önce bu bölümde bi gezin bi konuları oku.. O zaman daha sakin yaklaşacaksın..Bakın ben rahatlamak ve içimi dökmek için sizden herhangi bir tavsiye almak için açtım bu sayfayı ama siz sadece beni kötülüyorsunuz hiçbiriniz tavsiye vermiyorsunuz benim amacım içimi döküp rahatlamak ve bazı tavsiyeler almak...
Kızlar biraz önce kandırıldım özelden mesaj atıldı bayanmış konuştuk baya bir ama erkek çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?