Anne olmak istiyorum

Kızlar haklısınız hepiniz yalnız biraz daha kibar olalım benim gelin gittiğim ailede herkez 6 ay içinde hamile kalmış bir tek ben BİR TEK ve her kafadan ses BEBEK YOK MU HAMİLE MİSİN NİYE BEBEK YAPMIYORSUN NEYİ BEKLİYORSUN BİR TEK SEN KALDIN bunlar insanın moralini bozuyor ve ben içimi kimseye dökemiyorum kendi anneme bile üzülmesin dert etmesin diye bir tek buraya söylüyorum şuanda sizle dertleşirsem belki içimi döker de rahatlarım biraz diye lütfen....

Gecenin bu saatinde en guzel teselli ve umut ilacını tavsiye ediyorum arkadaşım sana, kalk guzel bir abdest al iki rekat namaz kıl ardından dua et Allaha. Gör bak nasıl rahatlayacaksin. İçindeki vesveseden ve nefsinin oyunlarından nasıl kurtulacaksin. Yaşının genç olmasından, tüm gün evde yalnız ve sürekli düşünüyor düşünüp kuruyor olmaktan kaynaklanıyor bi sıkıntı.kendine bir iş bul evde oyalanacak. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 4 yıldır hasretim ben de ama çok şükür Rabbim e Nefsimi yenebiliyorum. Allah yardımcınız olsun hakkımızda hayırlısı....

Karakterin çok zayıf. Yanlış anlama bunu rencide edici anlamda söylemiyorum fakat anne olamak aile olmak öyle en ufak birşeyde ölmek istemek gibi birsey değil. Güçlü olmalısın savaşmalısın. Belki şuan nasip değilde beş yıl sonra nasip bilemezsin. İsyan etmen böyle zayıf davranman ne kadar doğru sence. Yıllarca hamile kalamayanlar var. Zira bende hep bebeğim olmaz sanıp üzülürdüm ama ölmek istemedim bebiş alırım hayatı kurtulur diye düşündüm. Ki hala almak istiyorum. Eşinde uzaktaymış leylekler mi getirecek bebeği.. bence henüz anne olacak kudrete sahip değilsin önce güçlü olmalısın şükretmeyi bilmelisin.. mesajlarını okudukca asabım bozuluyor kusura bakma. İyi geceler dilerim

canim bozma moralini, nasip tedavi icin her yolu denemeden umutlarin tükenmesin simdi bir sürü yol var hamilelik icin, yani öyle 1 yil gecmeden koyverme kendini kaldi ki 1 yil bile tükenecegin zaman degil. ben 16 seneden sonra kendiliginden cocugu olan insanlar biliyorum, kafandan bebek düsüncesini atip rahatlamaya calis.. kafan rahat oldugu zaman da olur insaalah

Bakın ben rahatlamak ve içimi dökmek için sizden herhangi bir tavsiye almak için açtım bu sayfayı ama siz sadece beni kötülüyorsunuz hiçbiriniz tavsiye vermiyorsunuz benim amacım içimi döküp rahatlamak ve bazı tavsiyeler almak...

Ölmek istemek yerine dua et, herşeyde vardır bir hayır.. Nice senelerce arayanlar var..

Ayrıca; çocuğu kendi kendine yapmayacaksın ki, eşinde gitmesi şart

İnsanlar cins hakkaten ya. Kayınvalidem yanında görümcemle konuşuyoruz. Dedim bu ay yumurtlamayı kaçırdım düğün yumurtlama sonrasıydı. Önümüzdeki aya var 14 gün falan konuşuyoruz. 15 günlük evliyim. O günden sonra her gördüğünde hala hamile değil misin, dra git, yat göbeğinde bakayım, daha ne komik şeyler. Diyorum günü değil. Ayın 5 günü çocuk olur anlatamadım. Cahil insan öyle oluyor. Bi soruşu var ben kahkahayı basıyordum. Acaba şu yumurtanın çatladığı günü mü yakalayamıyorsunuz? 10 ay değil ayrıca 7 ay de. Adam zaten yok yanında. Nasıl olacak? Yaşın ufak. Hemen düşünme de bence.. gez dolaş keyfini çıkar. Çocukla zor oluyor. Kuzenim 5 sene korundu mesela. Soranlara da ben kendim küçüğüm büyüyünce doğurcam diye espri yap gül boşveeerrrrr.

tavsiyem şudur, kafandan benim bebegim olmuyor düsüncesini at gün asiri iliskiye girmeye calis esin oldugunda özellikle yumurtlama dönemlerinde senin yaninda olmasi icin esinden rica et, sonra da tevekkül et olur insallah

Eşin ve sen beraber doktora gidin . .
Doktor zaten sizi yönlendirir. .
Eşin sperm testi, sende muayene olursun. .
Ona göre hareket edilir. .
Dert etme, duâ et. .
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın. .
Tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inşallah. .

Iyi de eşiniz aylarca gelmiyormus sizin gün aşırı ilişkiye girmeniz gerek yumurtlama dönemlerinde . Bu çocuk hokus pokusla mi olacak ? Ölmek istemenin anlami yok . Esin o zaman yaşadığınız şehirde düzenli bir iş bulacak . Çözüm bu gibi görünüyor . Elle tutulur gözle görülür bir sağlık problemi yokki. Sana tavsiyelerde bulunalım kardeşim ..

Canım zaten eşin yok yanında çevrendekiler bilmiyormu ki soruyolar.. saçmalık .. sen de fazla takma kafana zaten daha yeni evlisin.. yıllarca anne olmayı bekleyen insanlar var.. ben de 1 senedir evliyim ve ilk günden beri bebek sahibi olmak istiyoruz.. ama herşeyin bi zamanı vardır.. biz her ne kadar uğraşsakta nasipten kısmetten ötesi yok.. Rabbim nasıl istemişse öyle olacak.. Allahın işine karışılmaz bize düşen dua etmek ve kontrollerimizi de aksatmamak..
Rabbim önce uzun yıllardır bekleyenlere tüm isteyenlere ve bana hayırlı evlat nasip etsin..
Ben mesela 1 senedir yurtdışındayım ne annem yanımda ne babam ne de kardeşlerim.. Ben de kendimi çok yalnız hissediyorum ve oyüzden bebeğimin olmasını çok istiyorum ama olmayınca olmuyo .. sabretmek gerekir.. herşeyin bi vakti vardır.. dediğim gibi Allahın işine karışılmaz dua et kardeşim..

Valla kusura bakmada önce bu bölümde bi gezin bi konuları oku.. O zaman daha sakin yaklaşacaksın..
Daha yeni evlisin, kocan yok yanında..
Onlar 6 ayda kaldı diye sen mi 6 ayda kalacaksın.
Ne yani bu kanun mu?
Düşünmüyoruz de geç, kime ne senin çocuğundan!
Benim 3 yıl olmadı. Ameliyat oldum aşılamalar oldum.
Kusura bakmada daha sen hiç bişey yaşamamışsın, gelip burada sana sakin davranalım istiyorsun.
Benim yaşadıklarım bile hiçbir şey, daha fazlasını yaşayanda var.
Haline şükret ki, daha zoruyla sınanma ablacım..

Sssy li bir isimdi ama kapandı şikayet ettim bundan sonra aslında dikkatli olmak lazım ama insan nerden bilecek belki de aramızda bir sürü var ama haberimiz yok

İyi akşamlar hepinize öncelikle merhaba bende yeni üye oldum ilk öncelikle 3 aylık evliyim 1 ayımızda hamile kalamadım 2 ayımızdada ve bu ay allha şükür hamile olsugumu ögrendm folik asite bu ay başladım ve yeme alışkanlıgım boZuktu onu düzelttim ve bu ayda biraz rahatsızlandım fazla ilişkide bulunamadık bu ay ümidim yoktu ve hiç stres yapmadm çnkü bu ay olmadıgına emindm adet olacagm tarih geldi ve hala olmadım test yaptım ve pozitif lütfen stres yapmayın takmayın inş en kısa sürede allh herkeze nasip eder hepimiz bu kutsal duyguyu tadarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…