Anne olmak istiyorum

10 ay oldu evleneli ilk iki ay önemsemedim fakat daha sonradan da geç kalmak istemedim hemen olsun istedim ama olmadi doktara gittim bir sene olmaması normal dedi ama bana sanki seneler gecmiş gibi geliyo resmen yolunu gozlüyorum gel artık . Allah tüm bebek isteyenlere de nasip etsin

Evet çok haklısın o duygu bendede var sanki yillardir evliymisim de çocuğum olmuyormus gibi hissediyorum ama inanıyorum birgün elbet olucak. Rabbim hiç kimsenin kucağını boş birakmasin. Ever doktorum banada söyledi 1 sene normal dedi Şubat a kadar oldu oldu olmadı gel dedi tekrar en son Mayıs ayında gittim bende

Ya kız kardeşim bende önce evlendi ve hemen hamile kaldi hatta cocuģu büyüdü bile abiminde oyle bende yiğen sevmekle yetiniyorum ama bende tatmak istiyorum o duyguyu . Eşimde benden daha hevesli çoçukları cok seviyo ben istiyorum ki bizim bebeğimiz olsun onu sevsin

Al benden de o kadar benden sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya da anne benim 28 inde regl olmam gerekiyordu ama olmadım bilmiyorum çok umut bağlamak ta istemiyorum ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah Rabbim annelik duygusunu nasip eder bize

Inşallah. benimde adetim düzensiz genelde geç oluyorum her seferinde umutlanıyorum heves ediyorum ama sonuç yine aynı bir sene bekle dediler ya yine olmazsam diye düşunuyorum. İnsallah rabbim nasip eder cok zormuş beklemek

Kesinlikle çok zor.. ama bence daha çok yeniyız zaten dert edicek bişi yok. Benim bi tadigim var doğuştan Rahmi yumurtaliklari falan yok evlendi ve çocuğu oldu Rabbimin mucizesi işte bi ol demesine bakıyor canım hersey o yüzden umudumuzu hiç kaybetmeyelim

Evet yeniyiz ve biçok kisiyi gorduk cocuk ile imtihan oluyolar Allah yardım etsin. bebek müjdesi alırsan éğer yaz olurmu buraya yada ben olursam yazarım :) tez zamanda nasip olur inşaallah

İnsan eşini sevince daha da cocuk icin hevesleniyo . Bizim olsun ikimizn bir parcası olsun .minik elleri minik yüreği ile renk katsın hayatımiza istiyorum. annelik ne kadar mübarek birşey henüz anne olmadığım halde anladım.u karnında taşiyosun aylarca ve gecen gündüzün oluyo. Evet çok zorluğuda vardır tabiki. Ama eminim en büyük neşe kaynaği da miniklerimiz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…