Anne olmak istiyorum

Folk asiti doktor mu verdi sen mi aldın ve hamile kalmadan önce mi kullandın

Bence yarın al eczaneden ve hemen başla işe yaramıyo diyolar ama abimin eşi Ona doktoru önermiş ve oda içtigi ay hamile kaldı ve eczaneden keçi boynuzu özü al ve kocana tahta kaşıkla içir ve kendinde iç ama tahta kaşıkla çünkü içinde arı sütü oldugu için metal ve cam arı sütünü kesiyormuş bence dene

Allah razı olsun bacım diğer ablalar sadece azarladı ne ölmesi falan diye sağol hemen yarın alıcam nasıl kullanacagımı söylüyorum eczane

Günde 3 tane içmen lazım bu ya sabah ögle akşam yada toplam 3 tane birden eczane sana söylücektir aynısını zaten ama stres yapma ltfen ben 2 ay stres yaptm olmadı bu ay çok ümitsizdim ve ben bile şok oldum

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 58
Nedir bu isyankarlık lütfen sakin olun akışına bırakın herşeyi.çok erken.elbette olacak.olmuyor diye birşey yok.bunu silin atın kafanızdan.Allahım hepimiz için bir yol çizmiştir.yarına umutla mutlulukla bakın.ama sadece bu konuya takılıp kalmayın

Veren Allah nasip ne zamansa o zaman olur. Ölmek istiyorum da ne demek senelerce cocugu olmayan insanlar var. Psikolojiniz bozulmuş sizin

Dua etmekten asla vazgeçme kardeşim, çünkü Allah bizi çok istediğimiz şeylerlede imtihan eder. Herşeyde vardır bir hayır... Ben bir senelik evliyim 22 yaşindayim hiç korunmadık benimde çocuğum yok etraftaki insanlara bakarsan onlar herşeyi söyler .sana tavsiyem hepsini duymazlıktan gel ve HEP ALLAH'A DUA ET ....Ve eşinin de doktora gitmesi lazım çünkü bazen erkeklerde varikosel diye bir rahatsızlık oluyor sperm sayısını azaltan nedenlerden biri ve gebeliği engelliyor. Benim eşim bu yüzden ameliyat oldu ve çarşamba günü yine doktora gidicem eşimle beraber yani doktora eşinle beraber git canım .inşallah bu ay ikimizde ve tüm isteyenlerde hayırlisiyla hamile kalırız inşallah Amin...

Allah razı olsun bacım diğer ablalar sadece azarladı ne ölmesi falan diye sağol hemen yarın alıcam nasıl kullanacagımı söylüyorum eczane
Kimse seni azarlamadi sadece doğru olanı söyledik. Sana herkes al iç dedi de biz mi battik ??? Senin doğru yola iletmeye gereksiz endise ettiğine ikna etmeye çalıştık sadece. Sen anne olmaya değil milletin ağzını kapamaya hazirsn sadece .

Veren Allah nasip ne zamansa o zaman olur. Ölmek istiyorum da ne demek senelerce cocugu olmayan insanlar var. Psikolojiniz bozulmuş sizin
Bakın sizde azarlıyorsunuz ben o konu başlığını dikkatinizi çekiyim açın okuyun yardım edin diye öyle yazdım bir tane daha açtım ama açıp okumadınız bile ama siz yardım etmek akıl vermek yerine ablalar olarak sadece azarlıyorsunuz

Yoo canım oraya da yazdım. Bu mesajı görmeden önce.

Hayır canım kimsenin azarladıyı yok herkez seni teselli etmeye çalışıyor sen ümidini kesme yeterki herşeyin bi zamanı bi saati vardır

Sen görmek istediğin mesajı görüyosun.. ben bütün mesajları tek tek okudum ve herkes sana yardım etmeye çalışıyo ama sen nasıl anlamak istiyosan öyle anlıyorsun..

Hayır canım kimsenin azarladıyı yok herkez seni teselli etmeye çalışıyor sen ümidini kesme yeterki herşeyin bi zamanı bi saati vardır
Aynen niye azarlayalım ki isyankar bir tavırla demiş o yuzden öyle yorum yapıldı. Yoksa herkes destek olmak icin yazıyor.

Şöyle söyliycem onları yazan senmiydin bilmiyorum ama yok psikolojin bozulmuş abartıyorsun kafayı yemişsin ne ölmesi falan bunlar işte zoruna gidiyor insanın sonuçta içimi dökebildiğim tek yer bura ama on dada sadece kızıyorlar

Kimin ne yazdığından haberin yok senin ben sana öyle bisey söylemedim. İç dökmek başka bisey takıntı haline getirmek bambaşka biseydir. Koca koca insanları sana dil dokuyor yaptığın çok ayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…