- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
- Konu Sahibi Eliferkannnn
-
Folk asiti doktor mu verdi sen mi aldın ve hamile kalmadan önce mi kullandınİyi akşamlar hepinize öncelikle merhaba bende yeni üye oldum ilk öncelikle 3 aylık evliyim 1 ayımızda hamile kalamadım 2 ayımızdada ve bu ay allha şükür hamile olsugumu ögrendm folik asite bu ay başladım ve yeme alışkanlıgım boZuktu onu düzelttim ve bu ayda biraz rahatsızlandım fazla ilişkide bulunamadık bu ay ümidim yoktu ve hiç stres yapmadm çnkü bu ay olmadıgına emindm adet olacagm tarih geldi ve hala olmadım test yaptım ve pozitif lütfen stres yapmayın takmayın inş en kısa sürede allh herkeze nasip eder hepimiz bu kutsal duyguyu tadarız :)
Folik asiti kendim aldım doktorum bişey söylemedi yengem önerdi ve aldım bu ay adet günümden itibaren içtim ve bu ay hamile kaldımFolk asiti doktor mu verdi sen mi aldın ve hamile kalmadan önce mi kullandın
Kimse seni azarlamadi sadece doğru olanı söyledik. Sana herkes al iç dedi de biz mi battik ??? Senin doğru yola iletmeye gereksiz endise ettiğine ikna etmeye çalıştık sadece. Sen anne olmaya değil milletin ağzını kapamaya hazirsn sadece .Allah razı olsun bacım diğer ablalar sadece azarladı ne ölmesi falan diye sağol hemen yarın alıcam nasıl kullanacagımı söylüyorum eczane
Bakın sizde azarlıyorsunuz ben o konu başlığını dikkatinizi çekiyim açın okuyun yardım edin diye öyle yazdım bir tane daha açtım ama açıp okumadınız bile ama siz yardım etmek akıl vermek yerine ablalar olarak sadece azarlıyorsunuzVeren Allah nasip ne zamansa o zaman olur. Ölmek istiyorum da ne demek senelerce cocugu olmayan insanlar var. Psikolojiniz bozulmuş sizin
Yoo canım oraya da yazdım. Bu mesajı görmeden önce.Bakın sizde azarlıyorsunuz ben o konu başlığını dikkatinizi çekiyim açın okuyun yardım edin diye öyle yazdım bir tane daha açtım ama açıp okumadınız bile ama siz yardım etmek akıl vermek yerine ablalar olarak sadece azarlıyorsunuz
Bakın sizde azarlıyorsunuz ben o konu başlığını dikkatinizi çekiyim açın okuyun yardım edin diye öyle yazdım bir tane daha açtım ama açıp okumadınız bile ama siz yardım etmek akıl vermek yerine ablalar olarak sadece azarlıyorsunuz
Aynen niye azarlayalım ki isyankar bir tavırla demiş o yuzden öyle yorum yapıldı. Yoksa herkes destek olmak icin yazıyor.Hayır canım kimsenin azarladıyı yok herkez seni teselli etmeye çalışıyor sen ümidini kesme yeterki herşeyin bi zamanı bi saati vardır
Şöyle söyliycem onları yazan senmiydin bilmiyorum ama yok psikolojin bozulmuş abartıyorsun kafayı yemişsin ne ölmesi falan bunlar işte zoruna gidiyor insanın sonuçta içimi dökebildiğim tek yer bura ama on dada sadece kızıyorlarKimse seni azarlamadi sadece doğru olanı söyledik. Sana herkes al iç dedi de biz mi battik ??? Senin doğru yola iletmeye gereksiz endise ettiğine ikna etmeye çalıştık sadece. Sen anne olmaya değil milletin ağzını kapamaya hazirsn sadece .
Kimin ne yazdığından haberin yok senin ben sana öyle bisey söylemedim. İç dökmek başka bisey takıntı haline getirmek bambaşka biseydir. Koca koca insanları sana dil dokuyor yaptığın çok ayıpŞöyle söyliycem onları yazan senmiydin bilmiyorum ama yok psikolojin bozulmuş abartıyorsun kafayı yemişsin ne ölmesi falan bunlar işte zoruna gidiyor insanın sonuçta içimi dökebildiğim tek yer bura ama on dada sadece kızıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?