Anne olmak istiyorum

O zaman ablalarım bütün hepsini geride bırakalım ne bilim ne içim mesela hangi gün ilişki hangi sıklıkta ilişki
Doktora git durumunu anlat yumurtlama günlerini öğren sonra folik asite başla yumurtlama günlerinde eşinle gün aşırı ilişkiye gir daha da diyecek bisey yok . Eşin de bir zahmet doktora gitsin

O zaman ablalarım bütün hepsini geride bırakalım ne bilim ne içim mesela hangi gün ilişki hangi sıklıkta ilişki
Tabkide adet olduktan sonraki 1 haftadan sonra başla gün aşırı yapman daha iyi olur hatta elinden geldigince hergün derim önemli olan yumurtlama gününü yakalaman 2 günde 1 de yapsan olur çnkü spermin vajinada yaşama süresi 2 gündür

Canım benim üzülme Allahtan hayırlısını iste inşallah olur rabbim kucağıni boş bırakmasın inşallah tüm kalbimle dua ediyorum sana haklısın millet konuştukça senin için yanar cok yakında güzel haberlerle geleceksin yazacaksın buraya hepimiz seninle beraber mutlu olacağız Allaha emanet ol

Bak ben adet bitti altıncı gün basladım büyük ihtimal o zaman hamile kaldım.

Ayda bir derken, ayda sadece tek gün mü ilişki şansınız var?

Canım hemen pes etme bak ben 2 sene olucak ekim de bizde deniyoruz deneyeli şurda 4- 5 ay anca oldu daha geçen ay doktora gittim değerlerime baktırdım hiç birşey çıkmadı deneyin dedi yani sen hemen pes edersen bende öliyim o zaman banada neler söylüyorlar takıyorum bende ama olmadıkça olmuyor sabret elbet onunda yiyecek ekmeği ne zamansa o zaman gelecek belli .

Sana katiliorum benim 9sene sonra oldu her kafadan ayrı ses ufff insanı daraltirlardi ev halkini bırak konu komşu haddi olamayan ne kadar insan varsa düşün yalandan tebessüm etmekten ne kadr sıkılmıştim anlatamam.ben mesela kedi bakiorum 3senedir o kadar iyi geldi ki evin içinde inanın yalnizligimi aldı götürdü..ALLAH büyük hersyin zamanı var hayırlısı ne zamansa o zaman verir rabbim

Öncelikle rahat ol. Sorunu olupta gebe kalanlar var fakat sorunu olmayıpya gebe kalamayanlar da var. Rabbim ol der ve olur(kûn ve yekûn) insAllah Rabbim tum isteyenlerede banada saglikli hayirli bebekler nasip etsin
Evet oda çok istiyor ama işten vakit bulamıyor folk asit nedir ben ezcaneden kendim alabilir iyim aklımdan hiç çıkmıyor hele bide eşimde yok halimi siz düşünün artık

Amin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ayda 1 ilişki ile bile hamile kalanlar varmış sizce Dogru mudur
Konunuz dikkatimi cekti. Belki biraz olsun iciniz rahatlar diye yaziyorum. Ben ilk cocugumdan sonra 10 yıl ara verdim. Esimle cocuk planliyorduk ama hamile kalmak icin hic bişi yapmadim. Sadece kafam cok rahatti illede cocuk diye tutturmadim. Adetim bittikten 1 gün sonra birlikte olduk sonrasinda bazi sebeplerden dolayi korunmak zorunda kaldık. Sadece 1 kez korunmasiz birliktelik yasadik ve ben o ay icinde hamile kaldim. Dediginiz gibi ayda birkez birliktelikle hamile kalinabiliyo. Stres yapmayin gerisi Allahin takdirine kalmış

Üye
Yeni
Mrb hanımlar ben 23 haziran adet oldum bugün 11 Ağustos daha adet olmadım evde iki kez idrar testi yaptım. Sonuç negatif 4 Ağustos hastaneye gittim doktor küçük bir kese olduğunu ve çıkmakta zorluk çektiğini söyledi kan verdim sonuç gebelik yok. Regl olman için ilaç vereyim yada istersen 10 gün bekle dedi. Ben bekliyorum. Göğüslerim 2 haftadır çok hassas uçları dik ve
etrafı koyulasmis. Akintimda var.

merhaba bayanlar ben 13 aylık evliyim çalışan bir bayanım. ama artık işi bırakıp çocuk yapmak istiyorum eşimde aynı şekilde. Bir yıldır ben hiç korunmadım eşim korundu 10 eylülde adet başlangıcım adetım bittiğinden beri düzenli ilişkiye giriyoruz. ama tam 14. gün giremedik. sadece 14. günde mi hamile kalırım ilk cocuk ve cok tecrübesizim nolur yardım edin

Merhaba 14. gün itibariyle 2 günde bir adet olana kadar devam etmelisiniz. Ama 14. gün girememişsin 15 girme 16. gün gir hayırlısıyla olur inşallah

Elifcim içini ferah tut bende 1 buçuk yıllık evliyim ve 8 aydır deniyoruz fakat olmuyor esimdede bendede bir sorun yok çok şükür fakat zamanı değil demekki verene alanda allah yalnızca ondan işte. Unutma het nasip vaktine esirdir bir gün inşallah anne olucaz hayırlısı ile. Hayırlısını iste ki Rabbim en güzel zamanda nasip etsin. Inşallah en yakın zamanda hamilelik haberini verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…