- 26 Ocak 2016
- 1.420
- 788
- 123
- Konu Sahibi Eliferkannnn
-
Neden ayda bir? Esin uzakta mıO zaman ablalarım bütün hepsini geride bırakalım ne bilim ne içim mesela hangi gün ilişki hangi sıklıkta ilişki
Doktora git durumunu anlat yumurtlama günlerini öğren sonra folik asite başla yumurtlama günlerinde eşinle gün aşırı ilişkiye gir daha da diyecek bisey yok . Eşin de bir zahmet doktora gitsinO zaman ablalarım bütün hepsini geride bırakalım ne bilim ne içim mesela hangi gün ilişki hangi sıklıkta ilişki
Evet çalışıyor ayda 1 gelicek daha yeni gittiNeden ayda bir? Esin uzakta mı
Tabkide adet olduktan sonraki 1 haftadan sonra başla gün aşırı yapman daha iyi olur hatta elinden geldigince hergün derim önemli olan yumurtlama gününü yakalaman 2 günde 1 de yapsan olur çnkü spermin vajinada yaşama süresi 2 gündürO zaman ablalarım bütün hepsini geride bırakalım ne bilim ne içim mesela hangi gün ilişki hangi sıklıkta ilişki
Ayda birse moralini bozmak istemem ama kalan vardır illaki ama ne biliyimEvet çalışıyor ayda 1 gelicek daha yeni gitti
Kaç haftalıksın canımBak ben adet bitti altıncı gün basladım büyük ihtimal o zaman hamile kaldım.
Su an 33. Haftadaym:)Kaç haftalıksın canım
Sana katiliorum benim 9sene sonra oldu her kafadan ayrı ses ufff insanı daraltirlardi ev halkini bırak konu komşu haddi olamayan ne kadar insan varsa düşün yalandan tebessüm etmekten ne kadr sıkılmıştim anlatamam.ben mesela kedi bakiorum 3senedir o kadar iyi geldi ki evin içinde inanın yalnizligimi aldı götürdü..ALLAH büyük hersyin zamanı var hayırlısı ne zamansa o zaman verir rabbimGecenin bu saatinde en guzel teselli ve umut ilacını tavsiye ediyorum arkadaşım sana, kalk guzel bir abdest al iki rekat namaz kıl ardından dua et Allaha. Gör bak nasıl rahatlayacaksin. İçindeki vesveseden ve nefsinin oyunlarından nasıl kurtulacaksin. Yaşının genç olmasından, tüm gün evde yalnız ve sürekli düşünüyor düşünüp kuruyor olmaktan kaynaklanıyor bi sıkıntı.kendine bir iş bul evde oyalanacak. Ben de yaşadım aynı sıkıntıları 4 yıldır hasretim ben de ama çok şükür Rabbim e Nefsimi yenebiliyorum. Allah yardımcınız olsun hakkımızda hayırlısı....
Evet oda çok istiyor ama işten vakit bulamıyor folk asit nedir ben ezcaneden kendim alabilir iyim aklımdan hiç çıkmıyor hele bide eşimde yok halimi siz düşünün artık
Konunuz dikkatimi cekti. Belki biraz olsun iciniz rahatlar diye yaziyorum. Ben ilk cocugumdan sonra 10 yıl ara verdim. Esimle cocuk planliyorduk ama hamile kalmak icin hic bişi yapmadim. Sadece kafam cok rahatti illede cocuk diye tutturmadim. Adetim bittikten 1 gün sonra birlikte olduk sonrasinda bazi sebeplerden dolayi korunmak zorunda kaldık. Sadece 1 kez korunmasiz birliktelik yasadik ve ben o ay icinde hamile kaldim. Dediginiz gibi ayda birkez birliktelikle hamile kalinabiliyo. Stres yapmayin gerisi Allahin takdirine kalmışAmin allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ayda 1 ilişki ile bile hamile kalanlar varmış sizce Dogru mudur
Merhaba 14. gün itibariyle 2 günde bir adet olana kadar devam etmelisiniz. Ama 14. gün girememişsin 15 girme 16. gün gir hayırlısıyla olur inşallahmerhaba bayanlar ben 13 aylık evliyim çalışan bir bayanım. ama artık işi bırakıp çocuk yapmak istiyorum eşimde aynı şekilde. Bir yıldır ben hiç korunmadım eşim korundu 10 eylülde adet başlangıcım adetım bittiğinden beri düzenli ilişkiye giriyoruz. ama tam 14. gün giremedik. sadece 14. günde mi hamile kalırım ilk cocuk ve cok tecrübesizim nolur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?