Anne olmak zor mu?

Anne değilim ama Emin’im ki çok zor bir sorumluluktur.
Yemek içmek giyinmek maddi imkanlar vs hersey oba göre ayarlanıyor ve onun sorumluluları ve öncelikleri hayatınızda ilk sırada yer alıyır.
Emin’im çok zor ve büyük bir sorumluluk.
Bu yüzden bu sorumluluğu taşıyamayacak olan Kişiler anne baba olmamalı.

Evet tum hayatin degisiyor. Yeri geliyor onun okulu icin evini degistiriyorsun. Tum duzenin ona gore oluyor. Tatile gidiyorsun cantasi, mamasi, bebek arabasi, iviri ziviri... koca bir araba yuk tasiyorsun. Tattil mi yapiyorsun yorgunluk mu belli degil. Bir yere gidiyorsun mesela tutturuyor kucagina al diye. Kucakta cocuk, elinde bebek arabasi, sirtinda canta, arabada onun esyalari, mamasi, meyvesi... omur boyu yuk tasiyorsun. Ilkokula basliyor onunla ilkokulu yeniden okuyorsun. Orta okula basliyor onunla ön ergenlik yasiyorsun. Lisede ayri bir dert. Herseye hayir demeye basliyor, ergenlik apayri bir dert. Derlerdi inanmazdim ama gercekten ergenlik en zor donem. Belki en rahat donemim oglumun 2-5 yas arasi donemdi. Yine de onun da kendine gore zorluklari vardi. Her asamasi zor ya.

Evet o yüzden zaten 3 senedir karar aşamasındayım bebek için :)
Maddi manevi kendimi en uygun hissettiğimde ve şartlar en iyi olduğu zamanda gelir inşallah

Anne olmak annelik yapmak evladlarina bakmak zor degil severek gonullu karsiliksiz yaptigin harika bir durum asil huzursuz mutsuz evlerde annelik yapmak zor.

Bakış açınıza ve biraz da çocuğunuza bağlı. Mesela rahat bir bebek olursa siz de relx olursanız hayalinizdeji durumu yaşarsınız. Ama kolik bir bebek cidden normalin 20 katı zorudur. Ne yaosanız susmaz elinşz ayağınız dolaşır.

Coook zor.

Ben bunu kaydedeyim de darlandıkça okuyayım

O zaman sana moral olsun bende senin gibiydim simdi biraz daha isler yoluna girmeye basladi ben alistim onun bi duzeni olmaya basladi 42 gunluk olduk tabi yine agliyo uyumuyo ama kendi icinde bi duzen olusuyo
Aynen benimde bebeğim 51 günlük. Çok şükür biraz düzene girdik. Canımız sagolsun da hersey düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…