Anne olmamalı mıydım?

Şimdi siz böyle güzelce azarlayıp annecik diye aşağılayınca kesin düzelmiştir kadın onun adına ben teşekkür edeyim
Kimsenin teşekkür etmesine gerek yok. Bende anne adayıyım ben beterini yasarım belki ama çare ararım gelip burda kendimi taslatmam. Ayrıca ben kimseyi azarlamadım.

Kimsenin teşekkür etmesine gerek yok. Bende anne adayıyım ben beterini yasarım belki ama çare ararım gelip burda kendimi taslatmam. Ayrıca ben kimseyi azarlamadım.
Ya bunun farkındaysanız ne güzel.
Bakın ben de hamileyken gelip buralara gelip bir derdim var gezmezdim mesela. Niye içim bir şeye üzülür de etkilenirim falan diye.
Ama ben bunu size söylüyor muyum hayır. Çünkü siz anne olmayı hak etmiş şahane bir kadınsınız.

Neden böyle bir konuş açtınız?Burada duyar kasici linç edici çoktur çocuk esirgemeye ver o zaman yapmayacaktın diyenler çıkmıştır elbet.Takma ne yazık ki bazı çocuklar zor oluyor emzirip emzirip uyuttugun çocuğun annesi olmak kolay öyle çocuklar kendilerini ifade edecek yasa gelene kadar böyle oluyor benimki 3 yaşına geldi yeri gelince ben de deli gibi bağırıyorum ne yapayım kim çıkıp diyebilir ki benim annem bana hiç bağırmadı bir fiske bile vurmadı hepimiz psikolojisi bozuk manyak insanlar mi olduk .Hayır, çocuğum da kreşe başladı gayet sıcakkanlı özgüvenli bir çocuk.Cunku ne kadar kızsam da daha fazla sevgimi veriyorum ona bunu hissediyor o da hissedecek geçecek emin ol

ne kadar da güzel aciklamissiniz.Lohusa depresyonu yasayan tüm kadinlar adina size tesekkür ediyorum.

Aklı selim insanlar var mı hala ya. 100 kişi yazdıysa 5 6 kişi üslubuyla yorum yaptı. Neden işe başlamışım. Ne kadar ahlaksızca bir yorum. Ekmeğimi o veriyor sanki.
Hayır ben 5.5 aylık bebeğimle eşimden şiddet görüyorum işim yok desem git elin ekmek tutuyor o kocada durma çalış diyecek de bu güruh. Bir yorum var cinler tepeme çıktı resmen.
Tövbe bismillah.

Yarın için randevu aldım biraz önce

Deliliğimden
Tabi birisi tanıdığı olsaydı beni ihbar edeceğini söyledi. Yine de yapabilirsin dedim yol gösterdim. Tık yok...
Herkes neler yaşıyor. İnsanlar tecrübe etmedikleri konular hakkında ahkam kesmeyecek. Fakat biz genel olarak sazı elimize almayı bekliyoruz.

Burası öyledir acaba gerçek hayatlarında da bu kadar duyarlilar mi?ya da kendileri çok mu harika anne

Bakmayın siz benim konuma. Eli maşalı çocuğa eziyet eden biri değilim. Bebeğimi ağlatmayı hiç doğru bulmadığımdan (gazı tuzu vs hariç elbet) bu eğitim bana hep ağlatarak uyutmak olarak gelmişti. Yöntemlerine bakacağım fakat babanne annane ile nasıl olur bilemiyorum

Burası öyledir acaba gerçek hayatlarında da bu kadar duyarlilar mi?ya da kendileri çok mu harika anne
Oğlan yine geç ve güç uyudu. Valla olmasa dönüp o desteksiz yazanların konularını yorumlarını bulacaktım. Nasıl daha mükemmel ve premses olurum diye

Dünkü konudan sonra simdi de bu.. Gece gece sinirlerim ayaga kalkiyor Daha bebegim cocugum falan demekten aciz bebek diye hitap ediyor.

Bi de bir an öldürmek geliyor icimden yazmış umarim bebegi değil de kendini öldürmek geliyordur.

Ben de 31 yaşındayım... Öyle çok fazla bebek isteği yok içimde. Uykuma ve standart rutin hayatıma çok bağlıyım. Değişikliklere çok fazla açık değilim. Hele ki böyle bi değişiklik. Ben de böyle bi anne olurum diye çok korkuyorum ama görüyorum ki siz tedavi ile elde etmişsiniz. Yaş faktörünüz de çok önemli bu konuda. Yaş ilerledikçe tahammül de azalıyor.

Buna taşlatmak değil fikir danışmak denir. Kendi problemini görmüş bu problemi çözebilmek adına da bir çok tecrübeye sahip kadının da fikrini alarak en doğru çözüm yolunu çizmeye çalışıyor. Yazdığınız yorumu azarlama kalıbına sokmazsak neye sokabiliriz acaba?

Uyumayan bebek gerçekten çok zor ve insanın sabrını ciddi zorluyor. Bende 33 yaşımda tüp bebek tedavisi ile anne oldum. Kızım şuan 4 yaşında. Doğduğunda yani yenidoğanken bile kesinlikle ne ben ne annem uyutamazdık. Çok zor uyurdu. Uyku sorunu epey devam etti fakat şükür bitti. O dönem çalışsaydım bende sanırım sizinle benzer duyguları yaşayabilirdim. Sizin için tehlikelisiniz yazanlar olmuş fakat bunun farkındasınız ki paylaşmak istemişsiniz. Bencede psikolojik destek alın ve mümkünse anne ya da kayınvalidenizden yardım isteyin. Maddi imkanınız varsa yardımcı tutun. Bebeğiniz her ağladığında onun size muhtaç masum bir canlı olduğunu aklınıza getirin. Kötü bir anne olduğunuzu düşünmüyorum.

Siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız.
Allaha çok şükür benim evladımı benden koruyacak annem babam kayınvalidem var. İnşallah sizin de bir avuç çocupunuzu sizden koruyacak birisi vardır.
Ekmeğimi aşımı siz mi vereceksiniz. Benim evime giren girecek olan 3 kuruş paranın hesabından size ne siz bunu hangi cürret ile sorgularsınız. Siz bana laf söyleywne kadar kendi nefret söylemlerinizi törpüleyin.
Hiç kşmseye bu yorumu yapmamıştım ama tekrar söyleyeceğim ne kadar terbiyesiz bir insansınız. Yazık size

Biran evvel toparlanmanız dileğiyle...
Unutmayın her anne mükemmeldir ..
Siz yaşadığınız bu psikolojik sorunun farkına varıp, rahatsızlığınızı dile getirmişsiniz zaten...
Psikolojik destek ile herşey daha güzel olacak inşaallah
Eşinizi de alkışlıyorum elinden gelen desteği yapmış, çoğu eş eşiniz gibi anlayışlı olamazdı diye düşünüyorum... (geceleri kalkıp bebeği sakinleştirme vs.)

İşte diyorum ya empati empati empati. Empati kuramıyorlar o yetenekleri yok. Konu kendini övmeye gelince ama wuhuu allahuekber. Kendilerinden geçiyorlar

Sağolun. Eşim yanımdan aldığında bile bir kaç dakikaya yanına gidiyorum emsin rahatlasın diye. Elbette her ağladıpında onun yanında olmak için elimden geleni yapıyırum. Fakat bu duygu geldiği anda görmezden gelemem ki. Yani ben de istemem vöyle olsun

Ya siz gerçekten mükemmel bi insansınız şu yorumun alnı olsa da öpsem keşke. İşte örnek bir mesaj. Derdini paylaşan bir insana yardımcı olabilmek için gerekli unsurların hepsi bu mesajda mevcut: rasyonel yaklaşım, pozitif enerji, iyi temenni, çözüm önerisi ve olumlu noktalara dikkat çekiş. Şu mesajı okuyup biraz insanlık öğrenirler umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…