- Konu Sahibi kesenmakas
-
Kötü bir insan olamazsınız çünkü yardım istiyor ve yaptığınızdan özür ve utanç duyuyorsunuz. Çevre baskısı çok yorar insanı bilirim. Herkes çok bilir ama kimse bir şey bilmez. Kalabalık içinde yanlız kalmak ne demek Onuda bilirim. Yalnızlığınız çaresizliğinizi çok iyi anlıyorum.. Ruhunuz çok hasta ve yaralı. Dediğim gibi bunu ne eşiniz ne de biz düzeltebiliriz. Size en iyi gelebilecek şey bir ruh hastalıkları hekimi. Lütfen hemen yarın bir hekime başvurun. Herşey düzelecek buna İnanın.Bu yorumu görünce istemsiz ağlamaya başladım. Tutamadım kendimi. Gerçekten anlıyorsunuz değil mi? O kadar yalnız hissediyorum ki. Geçen hafta eşime söyledim ben kendim başaramayacağım gücüm yok beni nereye götüreceksen elimden tut dedim geçecek dedi. Erken doğum yaptım, doğum öncesi 1 hafta hastanede yattım gözümden yaş geldikçe sus ağlama dediler. Oğlum 23 gün kuvezde kaldı, üzülme dediler gözümden yaş geldiğini gördükçe kim varsa çevremde yaşını sil dediler. 3 ay ben oğlumla gak meme guk meme yaşadım. Kucağa alıştırma dediler kucağımdan indirmedim. Herkes ne kadar seviyorsa ben de o kadar seviyorum en az oğlumu. Yarın ne yaşayacağınızı siz biliyor musunuz? Ben de bilmiyordum. Bilsem bunları yaşayacağımı bunu ne o küçük yavruya ne kendime yapar mıydım? Bırak biraz ağlasın dediklerinde yanındaysam nedwn ağlatayım dediğim çocuğum o benim. Suçluluk pskolojisiyle burda beni yerden yere vuran yorumlara bile selahiyetle cvp vermeye çalıştım ama siz bambaşka geldiniz. Ben kötü biri değilim gerçekten. Teşekkür ederim çok iyisiniz.
Onu sarsarsanız öldürebileceğinizi biliyorsunuz değil mi? İnanmıyorsanız internette “shaken baby syndrome” veya “sarsılmış bebek sendromu” diye aratın. Aşırı sarsmadan bile olabiliyormuş, severken bile sarsmamanız gerekiyor.
Böyle bir derdiniz var ve buraya mı yazıyorsunuz. Psikoloğa niye gitmediniz? Siz ayrı cahil davranıyorsunuz, eşiniz ayrı cahil davranıyor. Psikoloğa gidin.
Sarsılmış bebek sendromunu biliyorum hatta bu nedenle mümkün olduğunca kendim sallamam bebeğimi büyüklerimizden de bu konuda ricacı olabiliyorum sadece.
Ben cahil miyim emin değilim fakat eşim cahil olabilir haklısınız. Allah sizlere de çıkışı bulamadığınız dertler yaşatmasın inşaallah. Bilemiyorsunuz. Şu an mesela yavrum kollarımda mışıl mışıl emerek uyudu. Oynaştık koklaştık yorulduk. Tam şu an her şey birdaha hiç bozulmayacak gibi geliyor.
Daha önce de öyle olmuştu. Yazarak ve derdimi burada paylaşarak yaşadığımın normal olmadığını kabul etmeye çalışıyor olamaz mıyım.
Ben zaten bir şeylerin ters gittiğini görmüş ve yol arayan biriyim.
Sarsılmış bebek sendromunu biliyorum hatta bu nedenle mümkün olduğunca kendim sallamam bebeğimi büyüklerimizden de bu konuda ricacı olabiliyorum sadece.
Ben cahil miyim emin değilim fakat eşim cahil olabilir haklısınız. Allah sizlere de çıkışı bulamadığınız dertler yaşatmasın inşaallah. Bilemiyorsunuz. Şu an mesela yavrum kollarımda mışıl mışıl emerek uyudu. Oynaştık koklaştık yorulduk. Tam şu an her şey birdaha hiç bozulmayacak gibi geliyor.
Daha önce de öyle olmuştu. Yazarak ve derdimi burada paylaşarak yaşadığımın normal olmadığını kabul etmeye çalışıyor olamaz mıyım.
Ben zaten bir şeylerin ters gittiğini görmüş ve yol arayan biriyim.
Nerede ne ile ilgili yorum yapacağımız ve konu açacağımız için bir liste varsa paylaşın bir zahmet.Tedavi olun o cocuk daha fazla buyuyup hateketlerinizi anlayip zarar gormeden!
Burada konu acmak da moda oldu, yazdiklarinizin tek cozumu açik net belli
Ruh sagliginizi duzeltmek, tedavi olmak. Buraya yazinca durum duzelmiyor...
Bu konuda size çok katılıyorum. Toplum genel itibariyle bu konuda çok önyargılıBence aile sosyal potika bakanlıgı annelere ücretsiz pskolog hizmeti sağlamalı
5.5 ayda bile ne çabuk büyüdü. Biliyorum bilmez miyim bunların hepsiniBakımı en zor varlık insan
Kolay değil öyle 38 yıllık düzenin değişmesi
Benimki de 7 aylık
Birde kızım var 6 yaşında
Bebeğim gece gündüz yapışık olmak istiyor
Kızım kıskançlık krizlerinde sürekli benden bişey istiyor
Hangisine yetişeceğimi şaşırmış bir ben
Geçen gün tuvalete yetişemedim
Çişimi altıma yaptım :)
Oturdum, ağladım halime
Dişlerimi sıkıyorum kökleri ağrımaya başladı
Ama biliyorum geçecek
Bu sadece bir süreç
Böyle telkinler veriyorum kendime
Sende dene
Özleyeceksin bu hallerini ilerde
Fotoğraflarına bakınca ne kadar minikmiş diyeceksin
Sağlıkla büyüsünler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?