- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi kesenmakas
-
Bu sıralamayı evlatlarımızla yapmayalım isterseniz.Şu kadınlar kulubu olana kadar ben evet herkesın aynı oranda aynı sıddette anne olmak ıstemedıgının farkındaydım ama , anne olmuş olan bırının daha farklı olabılecegını hıc dusunmemıstım . 5.5 aylık bebek, dun 18 aylık bebeğe tokat atan gerçekten sasırıyorum artık.
Bu kadar olamaz gıbı geliyor bana, yanı sızınkıler canavar bızımkıler cok pamuk olmadığına göre , bence en normal olmayandan baslasın sıra, Allah akıl fıkır versın
hayır asla konunuzdan dolayı onyargılı degılımÇok hoşsunuz. Geri dönüp yaptığım yorumlara baktım da bu üye haricinde kimseye bu şekilde cvp vermedim. Herşeye büyük tepki verdiğimi nereden nasıl çıkarttınız. Konumdan dolayı bana karşı çok ön yargılı gördüm sizi.
Bakın sız cocugu suçluyorsunuz ama sızsınız anormal olan, normal davranmayan.Bu sıralamayı evlatlarımızla yapmayalım isterseniz.
Siz sanıyor musunuz ki allahım bir çocuk doğurayım ve ona bağıran bir anne olayım diye dua ettiğimi. Ya da tüp bebek sonucunu beklerken allahım lütfen öldürmeyi aklıma getireceğim bir çocuk doğurmamı nasip et diye.
Oğlumuzu doğumdan beri takip eden iyi bir doktorumuz var. Alerji testleri temiz çıktı. Konunun hassasiyetinden bir nokta gözden kaçmış olabilir. Bebeğim sürekli ağlayan bir bebek asla değil. Bunanlattıklarım günlük rutinimiz de değil. Haftada 10 günde yaşadığımız bir kriz sadece.Merhaba, sırf size cevap yazmak için üye oldum. kk ne yazık ki dertleşme yeri değil, insanların kendisini daha suçlu hissetme yeri olmuş. Eşiniz haklı, siz annesiniz, ona asla zarar vermesiniz. Yalnız bebeğin neden ağladığını bulmanız gerekiyor. Bu aralar alerji durumu o kadar yaygın ki bebeğinizin bir sıkıntısı olabilir. Düzenli bebeğinizi takip eden bir doktorunuz var mı?
Ne kadar kırıcı ve yıkıcı bi yorum.Evet anne olmamaliydiniz 5.5 aylik bebegi oldurme istegi ne demek hele de anneysen bu annelik mi benimkiler 3.5 yasinda toplasan gece 5 saat anca uyurum bi onun suyu bi digerinin istegi vb.kafani duvara vurman zaten anormal oldugunu gosteriyor sirf uyku icin cocuguna bagirmak acimasizca o mu dedi sana beni dogur diye sirf toplum sussun diye cocuk yapmissiniz cok yazik..Esinize de sabir diliyorum o yavru adina cok uzgunum..kotusunuz siz kotu olmayan disari cikip sigara keyfi yapmaz o cocuk sizden boyle giderse hep nefret edecek..
Ağzınıza sağlık. Ben yorum yapsam yavuz hırsız olacaktım.
Ben kendimi suçluyorum. Oğlumu neden suçlayım. Bizim sorunumuz benim uykusuz kalmam değil. Onun uykusuz kalıp kendini kaybetmesi. 5.5 aylık bebek 12 saat uykusuz kalır mı? Ben emziriyorum. Emzirdikçe yenilenip dinleniyorum. Emzirme araları yetiyor %100 olmasa da.Bakın sız cocugu suçluyorsunuz ama sızsınız anormal olan, normal davranmayan.
Yanı burada kac kısının cocugu kose yastığı gıbı kı ,bebeklıgı kolay gecenın cocuklugu zor gecıyor daha bunun ergenlıgı var.
Benım ılk cocugum tup bebek, dıgerıde normal yolla oldu aralarında 7 yas var. Ikısınıde cok severım ama ıkısınıde kendı hıkayesıyle severım , ılk çocuğumun yerı ayrı, ıkıncıde ap ay ayrı. Ilk oğlum benıde o bekleme surecınde terbıye ettı.
Sızın bu normal olmayan dusuncelerınız belkıde 8 sene beklerken aldığınız yaralar, tedavı olurken hıc destek almadınız mı ? Kı normalde de ofke kontrolunuz yokmuş, Ve kotu bır haberım var bız hala uykumuzu alamıyoruz ,
Konu sahibi kesinlikle katılıyorum deneyin. Sarılıp öpün onu. İkinizde sakinleşeceksiniz.Bebekler ve çocuklar benim de hassas noktamdır. Nerede yanlış bir muameleye uğradığını düşündüğüm bebek olsa sessiz kalmamaya çalışırım.
Ama burada önce iletişim kurmaya çalışan o bebeğin annesine yardım edilmeli. Çünkü ömür boyu onu kollayıp sahip çıkacak kişi o bebeğin annesi.
Keşke herkes önce yardım etmeyi seçse. Kırmak dağıtmak çok kolay. Ki zaten karşıdaki bir enkaz gibi.
Yardım isteyene "sen keşke anne olmasaydın" demek neyi düzeltir? O bebeğe ne faydası var?
Size psikolojik terapi dışında şifa olacak formülü yazayım. En kötü anlarınızda dahi o bebeği bağrınıza basın. Mümkünse çıplak teninize basın.
Gözlerinin içine bakın. Onunla dertleşin.
Siz sakinleştikçe bebeğinize de yansıyacak..
Ben kendimi suçluyorum. Oğlumu neden suçlayım. Bizim sorunumuz benim uykusuz kalmam değil. Onun uykusuz kalıp kendini kaybetmesi. 5.5 aylık bebek 12 saat uykusuz kalır mı? Ben emziriyorum. Emzirdikçe yenilenip dinleniyorum. Emzirme araları yetiyor %100 olmasa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?