Anne olmamalı mıydım?

"Bebek" lafınıza sinir oldum, sanki başkası doğurmuş gibi konuşmuşsunuz. ""Bebeğim"" diyebilecek kadar sahiplenmemişsiniz bile yavrucağı sanki kendisi doğmak istedi. Uğraşmışsınız olsun diye ama görüyorum ki bir annede olması gereken vasıflara sahip değilsiniz çok üzüldüm yavrucağa. Eşinizin de sizden soğumasına neden olursunuz böylece. Ailenizi kaybedebilirsiniz şimdi her şeye sahipken. Aklınızı başınıza alın ve gidin psikolojik destek görün rica ederim. O bebeği de sahiplenin onu siz doğurdunuz.

Bu konu işe başlamamla da mı ilişkili bunu da irdelemek lazım haklısınız. Fakat işe başlamadan da bunlarla karşılacağımı öngörmem mümkün değildi. Herkesin hayat standartı farklı elbette. Bazı seçimler kendimtercihimiz olduğu kadar mecburiyet de olabiliyor. Ama eminim atlatacağız oğlumla bu durumu.

Sakinleşmek için bebeği yatağına bırakıp çıkıp balkona bir sigara içtim ağlamasına aldırmadan.

sarılıp özür diliyorum yavrucuktan.

bi kere kendi öz bebeğiniz oldugu halde bebek,yavrucuk diye adlandırmanız onu tam anlamıyla benımseyemedıgnızı gösterir.Eğer maddi durumunuz el veriyor ise bi yatılı bakıcı tutun. hem sizin için daha hafif geçecektir hemde bebek daha stressiz büyüyecektir. Hayır yarın öbürgün bu çocuk büyüyecek ve sizden illaki dayak yiyecek o belli.üzüldüm

Sinir aninda bebegini güvenli bi yere koy yatagina vs ... ve o odayi derhal terk et.
Aglarsada dahada müdahele etmeye calisma. Bi sigara ic ve kendine gel. Bagirmak istiyorsan al bir yastik bas yüzüne istedigin kadar bagir bir ciglik at.

Lütfen bagirma bebegine... ileride yaramazlik yapicak ve dahada zorlu olucak bakmasi ... profesonel destek al.

Kendini degistirmeye gayret göstericeksen hak etmisindir anneligi. hic birimiz dört dörtlük Degiliz ama her türlü siddet bebeginde büyük sorunlara sebeb olucak ...
Saglikcana büyütün

Seni çok iyi anlıyorum. ilk bebeğin ve herşey zor geliyor içinden çıkamıyorsun. Bebek bakımı püf noktalarını netten öğren. bebeğinle bütünleş derdini anlamaya çalış. Sinirlendiğinde bebeğini kokla. İnanki hergün o büyüyor ve hergün ona bakmak dahada kolaylaşacak sabret.o sana muhtaç ve onun birtek annesi var oda sensin...

Bebekler çok sevimli tabiki çoğu kişi anne olmayı ister ama bebek bakımının bu derece zor olduğunu meme derdi gaz derdi dış derdi tehlikeden koruma vb.zorluklarinin bu derece ağır olduğunu bilmez.özelikleçalışan bayanlar daha aktif yaşadıkları için evde hapis olma olayında da çok zorlanırlar.özgürlüğünün kisitlandigini hissederler.anne olmayı istemek bakımı hakkındaki fikrimiz pembe bulutlara bakmak gibidir.ama yaşaması zordur birde üstüne lohusalik misafir depresyon dikisler memeler felan filan.destek almanız gerekiyor bende aldım çok zor günler geçirdim çok şükür geçti gitti ama deldi de geçti .sadece bu durumu en iyi nasıl atlatabilirim diye bakın manevi destek verecek insanlarda varmış ne güzel ne gerekiyorsa yapın.bebeginizi sağlıkla mutlukla buyutun.

Sanırım daha bebeginiz sorumlulugunu üstlenmeye alışamamışsınız evet bazen çok aglayabilir tahammülunuz kalmaya bilir ama düşünceleriniz çok canice 2 bebeğimi kaybettim keşke yaşasalardı uykusuz kalsaydım onların acısından kaç gece kalkıp oturuyorum boş boş düşünüyorum sağlıklı bir şekilde dogsalardı aglasalardı o boynunun süt kokusunu koklayıp çok şükür deseydim. Psikoloğa gidin net

Durumunuz hiç normal degil geç olmadan tedavi olun destek alın ve yatılı bakıcı alın gece gündüz çocukya ilgilenebilecek size yardım edecek biri kendinizi böyle daha iyi hissedersinz bence bebek de daha mutlu olur

Bebeğin ağlaması kadar normal bi şey yok neden bu kadar sınır krizi geciriyosunuz ağladığında bağırmak yerine sevin okşayın gazi vardır karin agriyirdur üstelik daha çok küçük rezen çayı anason tarzi bitkisel şeyler vere bilirsiniz hem uyutur hem rahatlar

Konunun başında normal şartlarda da öfke kontrolünüzün olmadığını söylemişsiniz.E
mzirdiğiniz için ilaç kullanımı nasıl olur bilemiyorum ama bir psikiyatrist ile görüşmelisiniz. 5.5 aylık bir bebeği sarsma isteği ya da ona zarar verme potansiyelinizin olduğunu düşünmeniz inanın normal değil.
Biz burda ne yazarsak yazalım kriz anında stresinizi yönetemediğiniz sürece böyle devam edecek ve bu durum sizi hep bir adım daha fazla kaygılandıracak. Bebeğiniz ve kendiniz için lütfen destek alın.

Uyumayan bebek hemen her annede sinir stres yapar. Sadece sunu dusunun sizin bagirmaniz kizmaniz onun uyumasini saglamayacak. Zaten daha cok kucuk sadece bagirdiginiz icin korkup aglamistir. Biraz daha sakin olmaya calisin

Böyle bir annem olsun istemezdim. Psikolojik tedavi alman gerekiyor. Sen bağırınca çocuk susar mı sanıyorsun yazık bebek kim bilir ne kadar korkuyordur o anda... Yazık günah acilen tedavi olmalısın çocuğu öldürürsün bu öfkeyle...

porspartumu biraz arastirin derim
birde destek alin olurmu

Huzursuz öfke kontrolu olmayan bir anne sakin bebekmi istiyor?

Anliyorum seni.kizimda hic uyumazdi ama hic aylarca ayni rutin saatlerce uyutma cabasi yara memeler uzerimde pijamalar tam uyudu derken deli gibi aglamalar.kimsede susturamiyordu.
Benimde yasim cok gencti.bunaliyordum deliriyordum.ayni donemde esimdende bosanmak istedim evden ayrildim.bir gece sallarken uyumusum ole bir bagirdi ki o sersemlikle bacagina vurdum.bak 10 yil gecti vicdan azabini cekerim.el kadar bebek ben vursam ne anldi ki alip sarılınca sustu oysa ki sadece bana muhtac.
He simdi kizmiyor muyum ooo ne kizmalar ne tartismalar kurallar vs.ama 10 yasinda artik .
Biraz daha tahammul az sabir duzene girecek emin ol.
Anne birseyin mi var gel sarilayim diyince sana yasadigin tum zorluklari unutacaksin.
Ailenden yardim iste
Gerekirse uzman bir bakici al geceleri
Kendine zaman ayir
Ama kendine kizma

Zamanında lütfen herkes anne olmasin diye yazdığımda burdaki yorum yazan herkes beni azarlamıştı aha alın size başka bir annecik.

Tedavi olmalisin ilac sakinlestirici neyse ne
Nekadar onemli isin var isindeki izin evlattan daha onemi
Hemde tup bebek surecini yasamissin
Simdi diyesim geldiki rabbim gercekten kaldirana nasil etsin o bebegi
Adamada evi cehenneme cevirmissin
Bir dusundumde ne kardeslerimin evinde nede ogullarimin evinde boyle bir anne profili gormek istemm.aklinizi basiniza almassaniz isiniz kotu.
Bu cocuk siz bagirfikca agliyor
Onu gec az buyusun sen onu dovmeyede baslarsin
Erkek cocugu cok haylazdir bide bunun ilerisi var.kusmasi ishali gece hastaliklari napicaksin o zaman.
Iyisi en yakin zamanda dr git.

Derhal acilen psikiyatri ye gidin. Lütfen. Annenizi yada bebeğinizi bir süre bakacak birini yanınıza çağırıp bu durumu anlatın size yardımcı olsunlar. Eşinizinde rahatlığına diyecek sözüm Yok.

Bunlar olurken esiniz nerde peki? Bu olanlara ne diyor, siz bagirirken neden gelip cocugu sizden almiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…