Anne Olmayı Bekleyen Arkadaşlarıma...

Squid

Game on.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
2.295
3.452
83
Başlıkta söylediğim cümle de ben ve benim gibi olanlar için en büyük dert...

Sevgili arkadaşlarım, biliyorum bu yolda çok büyük emekler veriyoruz. Her ay, her gün, her dakika dua ediyoruz. Allah’ım hem bu güzel ayda hem de bu güzel günde en güzel duamızı kabul etsin Henüz meleklerimize kavuşamasak da biz de gönül annesiyiz...
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun...

Not: Anne olan ve anne adayı olan arkadaşlarım sizin de Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Bizim için zor bir gün olduğu için kendim gibi arkadaşları ayrıca kutlamak istedim. Gönlünüzden geçen güzel bir duanızla bizleri yalnız bırakmayın...

Bir zamanlar anne olmayı çok istemiş ve düşük yapmış bir kadın olarak çok duygulandırdınız. Benim iyi ki olmamış tabi. Rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum ki kolay boşanabildim. Kim anne olmak istiyorsa Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip eylesin...

Rabbim tez zaman da isteyen herkese bu duyguyu tattırsın anneler gününüz kutlu olsun gelecegin anneleri

İsteyen herkese rabbim anne olmayı nasip etsin... Ama ister biyolojik olarak anne olsun olmasın,annelik ruhunu taşıyan herkesin günü kutlu olsun.

Rabbim tüm anne olmak isteyenlere o duyguyu nasip etsin su mubarek gunlerde. Hayirli saglikli evlatlariniz olsun insallah butun kadinlarin anneler gununu kutluyorum.

Ayni ben cok iyi anlıyorum seni cok zor

Çok duygulandım. Çok güzel bi duygu gerçekten, Rabbim seneye bizim de kucagmzı doldursun ❤ ince düşünceniz için coook teşekkürler Allah hepimize nasıp etsin. Anneler gününüz kutlu olsun
Aminn canım her birimizin duası kabul olsun inşallah Rica ederim ne demek, bizi en iyi biz anlarız

Amiinnn canım inşallah sen de hayallerine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…