Anne Olmayı Bekleyen Arkadaşlarıma...

Geçmiş olsun canım Allah annene sağlık versin inşallah Hepimiz hem kadınız hem anneyiz canım, öyle düşünme

Çok teşekkür ederiz canım.. bizi düşünün kutlayan oldu sonunda çok şükür..
Her yıl diyorum bu yılda diyeceğim..
Inşallah seneye bende anne olurum...
Allah isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. özellikle tüp bebek le anne olan emek veren annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım...

Rica ederim canım, inşallah seneye bu özel günde hepimiz kucağımızdaki bebişlerimizle kutlarız bugünü

Tesekkur ederiz. Tüm annelerin ve yureginde annelik Şefkatı tasıyan tüm kadınlarımızın gunu kutlu olsun. Ben tüp bebekle hamile kalmıstım ama dusuk oldu düşmeseydi tam da bu haftalarda dogum olacaktı nasip olmadı. İnş seneye anneler gununde ya kucagımızda ya gobişimizde olur meleklerimiz

Aminn canım, inşallah seneye bugün bebişinle kutlarsın

Ne kadar inçe düşüncelisiniz.. Daha akşam çok yakım tarafından yaralanmıştım.. Herkes sizin gibi olmuyor maalesef.. Rabbim bekleyen herkese içinde bana da hayırlısıyla nasip etsin.. Çok duygulandırdınız beni..

Hamile kalmak kadar sağlıkla kucağa almakta önemli Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarımız hayırlı olsun

Ah canım benim üzülme, bizi bizden başkası anlayamaz... İnşallah bizim de gelecek güzel günlerimiz

Ne güzel düşünmüşsün. Çok zor bir gün benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…