İsteyen herkese rabbim anne olmayı nasip etsin... Ama ister biyolojik olarak anne olsun olmasın,annelik ruhunu taşıyan herkesin günü kutlu olsun.
Bugün tek şükrüm annem....
Allah başımdan eksik etmesin oda çok hasta.
Belki saçmalama diyeceksiniz ama ben düşük yapanlara bile çok özendim.
Bir kere bile hamile kalmadım ve o duyguyu hiç tatmadım. Kendimi hiç kadın gibi hissetmedim hep eksik hep yarım....
Rabbim tüm anne olmak isteyenlere o duyguyu nasip etsin su mubarek gunlerde. Hayirli saglikli evlatlariniz olsun insallah butun kadinlarin anneler gununu kutluyorum.
Amiinnn canım çok sağ olRabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Rica ederim canım, inşallah seneye bu özel günde hepimiz kucağımızdaki bebişlerimizle kutlarız bugünüÇok teşekkür ederiz canım.. bizi düşünün kutlayan oldu sonunda çok şükür..
Her yıl diyorum bu yılda diyeceğim..
Inşallah seneye bende anne olurum...
Allah isteyen bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.. özellikle tüp bebek le anne olan emek veren annelerin anneler gününü en içten dileklerimle kutlarım...
Aminnn inşallah, çok teşekkürlerAllah isteyen tüm kadınlarımıza anne olmayı nasip etsin. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah. İnsallah sizde en yakın zamanda anne olursunuz
Aminn canım, inşallah seneye bugün bebişinle kutlarsınTesekkur ederiz. Tüm annelerin ve yureginde annelik Şefkatı tasıyan tüm kadınlarımızın gunu kutlu olsun. Ben tüp bebekle hamile kalmıstım ama dusuk oldu düşmeseydi tam da bu haftalarda dogum olacaktı nasip olmadı. İnş seneye anneler gununde ya kucagımızda ya gobişimizde olur meleklerimiz
Ah canım benim üzülme, bizi bizden başkası anlayamaz... İnşallah bizim de gelecek güzel günlerimizNe kadar inçe düşüncelisiniz.. Daha akşam çok yakım tarafından yaralanmıştım.. Herkes sizin gibi olmuyor maalesef.. Rabbim bekleyen herkese içinde bana da hayırlısıyla nasip etsin.. Çok duygulandırdınız beni..
Hamile kalmak kadar sağlıkla kucağa almakta önemli Allah herkesin gönlüne göre versin evlatlarımız hayırlı olsun
Amin inş.Geçmiş olsun canım Allah annene sağlık versin inşallahHepimiz hem kadınız hem anneyiz canım, öyle düşünme
Ah canım benim üzülme, bizi bizden başkası anlayamaz... İnşallah bizim de gelecek güzel günlerimiz❤
Ne güzel düşünmüşsün. Çok zor bir gün benim için.Başlıkta söylediğim cümle de ben ve benim gibi olanlar için en büyük dert...
Sevgili arkadaşlarım, biliyorum bu yolda çok büyük emekler veriyoruz. Her ay, her gün, her dakika dua ediyoruz. Allah’ım hem bu güzel ayda hem de bu güzel günde en güzel duamızı kabul etsinHenüz meleklerimize kavuşamasak da biz de gönül annesiyiz...
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun...
Not: Anne olan ve anne adayı olan arkadaşlarım sizin de Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Bizim için zor bir gün olduğu için kendim gibi arkadaşları ayrıca kutlamak istedim. Gönlünüzden geçen güzel bir duanızla bizleri yalnız bırakmayın...
Gerçekten başka anlayan yok.Ah canım benim üzülme, bizi bizden başkası anlayamaz... İnşallah bizim de gelecek güzel günlerimiz❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?