- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Allah dualarınızı kabul etsinBaşlıkta söylediğim cümle de ben ve benim gibi olanlar için en büyük dert...
Sevgili arkadaşlarım, biliyorum bu yolda çok büyük emekler veriyoruz. Her ay, her gün, her dakika dua ediyoruz. Allah’ım hem bu güzel ayda hem de bu güzel günde en güzel duamızı kabul etsinHenüz meleklerimize kavuşamasak da biz de gönül annesiyiz...
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun...
Not: Anne olan ve anne adayı olan arkadaşlarım sizin de Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Bizim için zor bir gün olduğu için kendim gibi arkadaşları ayrıca kutlamak istedim. Gönlünüzden geçen güzel bir duanızla bizleri yalnız bırakmayın...
Aminnn canım hepimiz adına teşekkürlerGonulden diliyorum ki Allah isteyen herkese saglikla bebek sahibi olmak nasip etsin.Insallah tez zamanda bu guzel haberi alir isteyen tum kadinlar.Anneler gununuz kutlu olsun.
Anne olmayı bekleyen, anne olmuş yavrusu melek olan, yavrusu uzakta olan, doğum yapmayan ama birçok çocuğa annelik yapan, başka birinden doğanı yüreğinin baş köşesine koyan tüm annelerin anneler günü kutlu olsun <3
Ne güzel düşünmüşsün. Çok zor bir gün benim için.
Allah dualarınızı kabul etsin
Bir
Tüp bebek anne adayı olarak sizi çok iyi anlıyorum
Bebeğim 5 sene sonra geldi
İsteyen herkese rabbim nasip etsin şu mübarek günlerde
Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben de anne adayıyım. Bebeğim hasta doğabilirmiş siz de beni dualarınıza katarsanız çok mutlu olurumBaşlıkta söylediğim cümle de ben ve benim gibi olanlar için en büyük dert...
Sevgili arkadaşlarım, biliyorum bu yolda çok büyük emekler veriyoruz. Her ay, her gün, her dakika dua ediyoruz. Allah’ım hem bu güzel ayda hem de bu güzel günde en güzel duamızı kabul etsinHenüz meleklerimize kavuşamasak da biz de gönül annesiyiz...
Hepimizin Anneler Günü kutlu olsun...
Not: Anne olan ve anne adayı olan arkadaşlarım sizin de Anneler Günü’nüz kutlu olsun. Bizim için zor bir gün olduğu için kendim gibi arkadaşları ayrıca kutlamak istedim. Gönlünüzden geçen güzel bir duanızla bizleri yalnız bırakmayın...
Aminnn canımAllah en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben de anne adayıyım. Bebeğim hasta doğabilirmiş siz de beni dualarınıza katarsanız çok mutlu olurum
Tam bu konuda konu açmak için girmiştim
Bugün bana cehennem oldu ... çok acı çaresiz olmak eriyip eriyip bir türlü bitmemek
Ben bugün çok kötüyüm içimden çıkmıyor canım yanıyor ne yapsam ne etsem dikkatimi başka birşeye veremiyorum ne yapayım keşke yok olsam diyorum
İleride görmesini kaybedebileceği genetik bir hastalık. Allah korur inşallah herkesin imtihanı farklı duanı bekliyorum :)Aminnn canımHastalığı nedir bebeğinin? Bu mübarek ayın adına en içten dualarımı gönderiyorum sana, inşallah sağlıkla ve nurtopu gibi doğar bebişin
Dualarım seninle canımİleride görmesini kaybedebileceği genetik bir hastalık. Allah korur inşallah herkesin imtihanı farklı duanı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?