Anne Olmayı Bekleyen Arkadaşlarıma...

Allah dualarınızı kabul etsin
Bir
Tüp bebek anne adayı olarak sizi çok iyi anlıyorum
Bebeğim 5 sene sonra geldi
İsteyen herkese rabbim nasip etsin şu mübarek günlerde

Gonulden diliyorum ki Allah isteyen herkese saglikla bebek sahibi olmak nasip etsin.Insallah tez zamanda bu guzel haberi alir isteyen tum kadinlar. Anneler gununuz kutlu olsun.
Aminnn canım hepimiz adına teşekkürler

Ne güzel bir mesaj, teşekkürler

Allah dualarınızı kabul etsin
Bir
Tüp bebek anne adayı olarak sizi çok iyi anlıyorum
Bebeğim 5 sene sonra geldi
İsteyen herkese rabbim nasip etsin şu mübarek günlerde

Amiinn canım, senin de Anneler Günü’n kutlu olsun Rabbim bizim de yüzümüzü senin gibi güldürsün

Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben de anne adayıyım. Bebeğim hasta doğabilirmiş siz de beni dualarınıza katarsanız çok mutlu olurum

Tam bu konuda konu açmak için girmiştim
Bugün bana cehennem oldu ... çok acı çaresiz olmak eriyip eriyip bir türlü bitmemek

Ben bugün çok kötüyüm içimden çıkmıyor canım yanıyor ne yapsam ne etsem dikkatimi başka birşeye veremiyorum ne yapayım keşke yok olsam diyorum

Allah en kısa zamanda meleklerinize kavuştursun. Ben de anne adayıyım. Bebeğim hasta doğabilirmiş siz de beni dualarınıza katarsanız çok mutlu olurum
Aminnn canım Hastalığı nedir bebeğinin? Bu mübarek ayın adına en içten dualarımı gönderiyorum sana, inşallah sağlıkla ve nurtopu gibi doğar bebişin

Bu hislerin hepsini emin ol zaman zaman ben de hissediyoruma ama sonra diyorum ki “Pes etmek yok. Kötüleri mutlu etmek yok. Gelecek o bebiş buraya
Gelecek canım bizim de günümüz gelecek, o kalbi kararmışlara vereceğiz ağzının payını
Kim üzdü seni bu kadar?

Aminnn canım Hastalığı nedir bebeğinin? Bu mübarek ayın adına en içten dualarımı gönderiyorum sana, inşallah sağlıkla ve nurtopu gibi doğar bebişin
İleride görmesini kaybedebileceği genetik bir hastalık. Allah korur inşallah herkesin imtihanı farklı duanı bekliyorum :)

İleride görmesini kaybedebileceği genetik bir hastalık. Allah korur inşallah herkesin imtihanı farklı duanı bekliyorum :)
Dualarım seninle canım Az önce okudum konunu, güzel olasılığa odaklan canım sağlıkla doğacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…