Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

Lohusalık dönemindeisen böyle hissetmen normal. ben ikiz doğum yaptım. buna rağmen 2 arada bi derede kendime özen gösterirdim ona ragmen kendimi begenmezdim eskisi gibi olmak istiyosun ama değilsin ne bileyim insan birazda olsa değişiyo bu değilimş kabullenme zaman alıyo benim 2 sene sürdü

Cocuk kucukken onunla ugrasmaktan kendime vakit ayiramadim. Wcye giderken oh beee on dakika rahatim diye giden kadinda cekicilik kalmaz. Erkeklere sorunca yok yav ne alakasi var derler ama yalan. Inanmayin
Cocuk biraz buyuyunce normale donuyor her sey.

Ne gebeliğimde ne doğum sonrası eşimin isteğinde azalma olmadı. Bende oldu sadece, fakat sıkıntılı gebelikler yaşadığım için zaten doğuma kadar yasaklı çiftlerdendik yani kimileri etkilenir kimileri etkilenmez, herkes aynı süreçleri benzer yaşamıyor sonuçta.

Rekabet ortamından değil de kendinize olan saygınızdan bakımlı oluyorsanız zaten bu ekstrem durumlar haricinde sekteye uğramaz.

Kadının çekici olmak gibi bir görevi mi var? Ben çok anlamsız buldum. Kadının ilişkideki yeri bu mudur? Özellikle Türk erkeklerini düşününce. Kaçı fit bu adamların, kaçı kişisel bakıma dikkat ediyor? Kadından önce insan değil miyiz? Asıl paylaşım duygusal değil mi? Ben ilişkide kadınların böyle konumlandırılmasına çok karşıyım.

Problem öyle bir adamı hayatında tutan, hala arzulayan, baba yapan kadında bence. O ne öyle mağara adamı gibi

Bebek 2 3 aylik oluncaya kadar toparlaniyorsun baya zayiflamis oluyorsun duruma alisiyorsun ve kendine dikkat ediyorsan esinin istegi azalmaz ama seninkide azalmamis olmali sonucta karsilikli. Bebegim oncelik diyenleri anlamiyorum bebegi olunca esini ikinci plana atanlar kotu sonucla karsilasinca neden demesin bence

Kesinlikle benim de kastettiğim bu onu düşünemem moduna girmek ona değil ilerde kendimize kötülük oluyor.ben bunu eşim için değil kendim için soruyorum.çünkü onun beni çekici bulmasına her zaman benim ihtiyacım var.
o kendine baksın diyemiyorum belki onun çekici bulunmaya çok ihtiyacı yoktur. Umarım anlaşılmıştır çünkü yanlış yerlere gitmiş bazı mesajlarda konu

iyi de eşiniz için rekabet etmeniz gerektiğini düşünüyorsanız o evlilik olmamıştır..

Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu
Başka bir kadın kaynağı estetiği var diye eşinize güzel geliyorsa yine olmamıştır o evlilik. Eşini seven insan kaşına gözüne saçına bakmaz.

Rekabetten kastınız diğer kadınlarla kendimi kıyaslıyorum, içsel bir rekabet yaşıyorum olsaydı olabilir derdim. Ama işin içine kocam başka kadını değil beni güzel bulsun giriyorsa eğer o ilişkide problem vardır.

Gerçekten böyle bir adamı hala arzuluyor musunuz?

eşimle evliliğimiz çocuktan önce 10 üzerinden 9 ise çocuktan sonra 10 üzerinden 2’ye falan indi. Bu derece beklemiyordum ama bebe doğalı 7 ay oluyor umarım zamanla düzeliriz...

Burada bir konu vardi kadın kendi vucudunu catlagini vs dert ediniyordu ama sevgilisi göbekli, asiri killiymiş. Ben onun gobegini seviyorum diyor bi de. :)

Karsidaki adamin kilini gobegini bu kadar sevip, kendi en ufak catlagini dert eden, kendini sevemeyen bir suru kadin var malesef.

Bakimsizligi da asla savunmam bu arada. Mumkun oldugunca bakimli olunmali diye dusunuyorum kendi evliligim için. Eşim kendini dagitsa "ayyy ben seni boylede begeniyorum askimmmm" diyip iyice kendini birakmasini saglamak iyilik yapmak ya da cok sevmek olarak gelmiyor bana. Kalbini kirmam ama övmem de yani o halini.

Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu

dışarıda tv de vs vs bir sürü güzel kadın var.
sizden güzel olanları da var.
başka bir kadın şu an için de sizden güzel olabilir.
doğumdan sonra da.. değişen bir şey yok yani.

Çekicilikten ziyade insan gece 6 kere uyanınca zaten makyaj düşünmüyor tüm gün yorgun uykuya aç.

Bu sefer yorgun olunca insanın kendine ayıracağı zamanda film mi izlesin, makyaj mı yapsın, bakım mı yapsın ya da uykuya mı dalsın.

3. Çocuktan sonra bırakın kendime zaman ayırmayı tuvalete gidip banyo yapmak bile lüks oldu benim için

bu biraz da karşılıklı aslında. bakımlı olmaktan kastım temiz olmaktır benim.
güzel görünmektir, gerçi şu var ben kendimi aynada beğenmezsem modum düşüyor kocam beni istesin diye değil yani.
eşim sporcu, fit biri. dişleri bembeyaz mesela. bakımına kılına tüyüne hatta siyah noktasına bile dikkat eden biri. her gün duşunu alır zaten.
şimdi ter bile kokmayan mis gibi adamın yanında kendimi çirkin hissetmek istemem mesela ben de.

Ama bu normal degil asil.
Hic mi hasta olmadiniz, hic mi modunuz dusuk olmadi.
Insanin her gun ayni ozende bakimda olmasi mumkun mudur.
Esimizi de iyi gunde kotu gunde diyerek almiyor muyuz.

Dogum oncesi ve sonrasi da kadindaki bunca degisiklik ile iki tarafin da bir donem boyle gunleri olacaktir, normaldir. Herkesin huyuna suyuna, bebegin sagligina vs vs gore bu sadece lohusalikla sinirli da kalabilir, tum emzirme donemini de kapsayabilir.

Dert etmeyin, normal bunlar ve olacak.
Olmamasi asil anormal.
Yani bence bir kadin, ben 2 cocukluyum, ama esim beni bir gun bile makyajsiz bakimsiz gormedi diyorsa bence o kadinin ciddi sorunlari vardir.

Ben buna katılamadım evet eşini seven erkek bunlar yüzünden onu aldatmaz, bunlara onu tercih etmez, doğru.ama eğer eşi artık öyle bakımlı süslü değilse, iş ortamında vs içinden ne güzel saçları var veya elleri ne kadar bakımlı diye illa ki geçirebilir.
ha böyle bişey falan da hiç hissetmedim bugüne kadar eşimden.öyle hamilelik psikolojisi aldı beni daldırdı düşüncelere.sizden fikir almak istedim.
Evet buna göre yaşamak tabi ki yanlış ama bi kadın eşi veya sevgilisi her neyse onu çekici bulduğunda kendini iyi hisseder.bunu kimse inkar edemez.bu bizimle alakalı yani, aman o kendine baksın düşünce yapısını doğru bulmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…