- 14 Aralık 2020
- 177
- 101
- 53
Rekabet ortamından değil de kendinize olan saygınızdan bakımlı oluyorsanız zaten bu ekstrem durumlar haricinde sekteye uğramaz.Valla içim kalktı okurken
Bahsettiğim pis bakımsız erkekler değil ki temizlik güzel giyim falan zaten olması gereken şey, benim kastettiğim fazla kilosu varsa ne biliyim tırnakları bakımlı değilse ya da cildinin pürüzsüz olması vs.bunlar kadınlar için çok önemli değil, ama cildi kötü, elleri manikürsüz, saçları fönsüz kadın çok az artık
Yani onlar temiz olsun güzel giyinsin yeter ama bizim öyle değil kuaföre gitmeyi geciktirsen bakımsız görünürsün çünkü heryer kaynaklı estetikli kadınlarla dolu.
rekabet ortamından kastettiğim buydu
Problem öyle bir adamı hayatında tutan, hala arzulayan, baba yapan kadında bence. O ne öyle mağara adamı gibiÇok merak ediyorum, karım beni çekici buluyor mu acaba, beni eskisi gibi arzular mı ya çocuktan sonra benden soğursa ya artık karımın gözüne çekici görünmezsem,,, diye kendini paralayan erkek var mıdır??! Bu yük, neden hep bizim omzumuzda ya. Biz onların pis çorapları yerlerden toplarken, peşlerinden gidip sifona basarken ne bileyim işte o bu şu, yaparken soğumuyoruz hâlâ istiyoruz hala arzuluyoruz da,, hem onları baba yapıcaz hem de açaba çekici miyim diye strese mi giricez. Bıktım artık bu algıdan.. Önceliğimizin hep kendimizi bi beğendirme yada onaylatma çabamızdan. Gerçekten bıktım..
Bebek 2 3 aylik oluncaya kadar toparlaniyorsun baya zayiflamis oluyorsun duruma alisiyorsun ve kendine dikkat ediyorsan esinin istegi azalmaz ama seninkide azalmamis olmali sonucta karsilikli. Bebegim oncelik diyenleri anlamiyorum bebegi olunca esini ikinci plana atanlar kotu sonucla karsilasinca neden demesin bence
Valla içim kalktı okurken
Bahsettiğim pis bakımsız erkekler değil ki temizlik güzel giyim falan zaten olması gereken şey, benim kastettiğim fazla kilosu varsa ne biliyim tırnakları bakımlı değilse ya da cildinin pürüzsüz olması vs.bunlar kadınlar için çok önemli değil, ama cildi kötü, elleri manikürsüz, saçları fönsüz kadın çok az artık
Yani onlar temiz olsun güzel giyinsin yeter ama bizim öyle değil kuaföre gitmeyi geciktirsen bakımsız görünürsün çünkü heryer kaynaklı estetikli kadınlarla dolu.
rekabet ortamından kastettiğim buydu
Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim buiyi de eşiniz için rekabet etmeniz gerektiğini düşünüyorsanız o evlilik olmamıştır..
Başka bir kadın kaynağı estetiği var diye eşinize güzel geliyorsa yine olmamıştır o evlilik. Eşini seven insan kaşına gözüne saçına bakmaz.Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu
Gerçekten böyle bir adamı hala arzuluyor musunuz?Çok merak ediyorum, karım beni çekici buluyor mu acaba, beni eskisi gibi arzular mı ya çocuktan sonra benden soğursa ya artık karımın gözüne çekici görünmezsem,,, diye kendini paralayan erkek var mıdır??! Bu yük, neden hep bizim omzumuzda ya. Biz onların pis çorapları yerlerden toplarken, peşlerinden gidip sifona basarken ne bileyim işte o bu şu, yaparken soğumuyoruz hâlâ istiyoruz hala arzuluyoruz da,, hem onları baba yapıcaz hem de açaba çekici miyim diye strese mi giricez. Bıktım artık bu algıdan.. Önceliğimizin hep kendimizi bi beğendirme yada onaylatma çabamızdan. Gerçekten bıktım..
Niye hava hoş olsun ya..
Berbat giyimli koca gobekli, kendine bakmayan birini de ben bakmam mesela...
Bizim seçim hakkımız yok mu?
Kendi bakımsızlığına bakmadan, kadın iri göğüslü olmalı şöyle olmalı vs diyen leş gibi ağzı kokan, ter kokan tiplere yüz verende kabahat...
Onlarla evlenip bi de peşinden koşanlarda kabahat.
Ayrıca cinselliği dilinden düşürmeyenlerin çoğu da cinsellik konusunda eminim ki çok çok kötülerdir...Leş gibi halleriyle neyi yaşatabilecekler ki zaten...
Rekabetten kastım aldatılmak tercih edilmek değil, dışarı çıktığımızda başka bi kadının değil benim ona güzel gelmem kastettiğim bu
Şu yorumunuza düzgünce cevap vermeyeceğim çünkü hak etmiyorsunuz. Ne okuduğunuzdan neyi çıkardığınız sizi ilgilendirir, iyi günler.Gerçekten böyle bir adamı hala arzuluyor musunuz?
İlerleyen zamanlarda sanırım bebişle bağ kurunca eş 2.plana atılıyo olabilir ama daha ilk günlerde insanın aklını kurcalıyo böyle sorular.yani daha 1 haftadır biliyoruz hamile olduğumu ve eşim hiç yeltenmedi zarar verebilceğini mi düşünüyo artık bilmiyorum ama bu durumun bana kendimi kötü hissettirmesinden korkuyorum.her zaman bakımlı görmüştür beni bi kere saçım fönsüz maşasız durmadım yanında, 3 yıl oldu ilk günden beri yataktan kalktığım gibi çeki düzen verdim hep kendime.ve bunları yapamamktan çekiciliğimi kaybetmekten korkuyorum
Ben buna katılamadım evet eşini seven erkek bunlar yüzünden onu aldatmaz, bunlara onu tercih etmez, doğru.ama eğer eşi artık öyle bakımlı süslü değilse, iş ortamında vs içinden ne güzel saçları var veya elleri ne kadar bakımlı diye illa ki geçirebilir.Başka bir kadın kaynağı estetiği var diye eşinize güzel geliyorsa yine olmamıştır o evlilik. Eşini seven insan kaşına gözüne saçına bakmaz.
Rekabetten kastınız diğer kadınlarla kendimi kıyaslıyorum, içsel bir rekabet yaşıyorum olsaydı olabilir derdim. Ama işin içine kocam başka kadını değil beni güzel bulsun giriyorsa eğer o ilişkide problem vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?