Anne olunca çekicilik yok mu oluyor

bende şu an 7 aylık hamileyim. kocaman ucu kapkara olmuş göğüslerim, kocaman karnım, 10 kilo fazlamla kendimi hiç çekici bulmasamda adam peşimde dolaşıyor. erkekten erkeğe değişir bence.

Bende ne kadar sinir olsam da bu duruma doğruluk payı var sanırım.yani eşini hamilelik döneminde aldatan iğrenç eşler geliyo aklıma zaten hormonların da verdiği duygusallık var, canım sıkılıyo durduk yere.
Ne kadar kültürlü eğitimli de olsan ataerkil düzendeki “sen bakımlı ol ilgini eksik etme suratlı olma hastalıklı olma ki kocan seni aldatmasın” düşüncesi bilinçaltlarımıza kazınmış, ne acı

İlk iki yıl uykusuzluktan zaten kimseyi çekmek istemiyor insan bir de artık erkekte çekicilik kalmıyor

Bu biraz insanin kendiyle alakalı bi durum bence bebegim cok küçükkende salmadım kendimi bi oğlum var 5 yaşında ikinciye hamileyim hala bakımliyim her gün makyajımı yaparım ojemi surerim aksam 5 te olsa eşim gelmeden kendime çeki duzen veririm pijama hiç giymem sevmem de hep tayt tişört gayet disarda giyilebilcek seyler giyerim yazın elbise minu etek giyerim çoğu zaman eşim seviyo bende seviyorum kendimi oyle görmeyi makyaj yapmadigim kendime bakmadığım gün enerjim yerlerde olur

Neden bu kadar kendinize yükleniyorsunuz.
Pardon da erkekler cok mu cekici sürekli bakımlı mı?
3-5 tişörtü 2 kotu dönüşümlü giyipdurmuyorlar mı
Evet öyleler, ama etrafta çoğu erkek böyleyken kadınların hepsi estetik bakım güzellik derdinde. bu da bizi rekabete sürüklüyor, erkeklere hava hoş

gece 1 saatte uyanan bir bebek sabah 7 de işe gitmek zorunda olan ben hiç çekiciliği falan düşünmemiştim. Aman bir yılda çekici olmayım ne yapayım yani o an eşime çekici gelmeyi düşünecek durumda değildim. Üstüm başım temiz evim temiz çocuğum sıkıntısız olsun da birazda seksisiz olayım :) Bebek 1 yaşına geldi aldığım kiloları verdim anneliği öğrendim , anne olarak yaşamayı öğrendim eski halime döndüm. O bir yılda da beğenmiyorsa kendisi bilir bebek de tek benim değil yani , o süreçte imkansız kendime fazla zaman ayıramazdım.

Bizim hamilelikte cinsellik devam ediyor ama genelde ben başlatıyorum çünkü korkuyor. Ya zarar verirsek ya yanlış bir şey yaparsak diye. Biraz da bebekten utanıyor sanırım emin değilim Normal bir psikoloji olduğunu düşünüyorum. Doğumdan sonra da bunu kafaya takacak vaktim olmayacak muhtemelen. Ama beni her halimle çekici bulduğuna inancım tam.

Bende bu kafada olmak istiyorum işte haklısın iş bebek ev yemek temizlik derken bakım ister istemez 2.plana düşmek zorunda kalıyor

Evet öyleler, ama etrafta çoğu erkek böyleyken kadınların hepsi estetik bakım güzellik derdinde. bu da bizi rekabete sürüklüyor, erkeklere hava hoş

Niye hava hoş olsun ya..
Berbat giyimli koca gobekli, kendine bakmayan birini de ben bakmam mesela...
Bizim seçim hakkımız yok mu?
Kendi bakımsızlığına bakmadan, kadın iri göğüslü olmalı şöyle olmalı vs diyen leş gibi ağzı kokan, ter kokan tiplere yüz verende kabahat...
Onlarla evlenip bi de peşinden koşanlarda kabahat.
Ayrıca cinselliği dilinden düşürmeyenlerin çoğu da cinsellik konusunda eminim ki çok çok kötülerdir...Leş gibi halleriyle neyi yaşatabilecekler ki zaten...

Çok merak ediyorum, karım beni çekici buluyor mu acaba, beni eskisi gibi arzular mı ya çocuktan sonra benden soğursa ya artık karımın gözüne çekici görünmezsem,,, diye kendini paralayan erkek var mıdır??! Bu yük, neden hep bizim omzumuzda ya. Biz onların pis çorapları yerlerden toplarken, peşlerinden gidip sifona basarken ne bileyim işte o bu şu, yaparken soğumuyoruz hâlâ istiyoruz hala arzuluyoruz da,, hem onları baba yapıcaz hem de açaba çekici miyim diye strese mi giricez. Bıktım artık bu algıdan.. Önceliğimizin hep kendimizi bi beğendirme yada onaylatma çabamızdan. Gerçekten bıktım..

sağlıkla kucağınıza alın, doğumdan sonra eski günlerinize dönersiniz

aslında bence siz sorunun cevabını vermişsiniz yani her daim fönlü olmanın, kilo almamın da bu işte bir fark yaratmadığı ortada

önemli olan karşıdaki erkeğin hisleri

onu da biz bir şekilde etkileyemiyoruz zira o sizi tatlış buluyor

siz bakımlı olmasaydınız çok kilo alsaydınız, işte kim neden şikayet ediyorsa onlar olsaydı da eşiniz sizi tatlış bulacaktı çekici bulmayacaktı ama toplum bakımlı değil de ondan, kilo aldı da ondan, saldı da ondan diyecekti

esasen sebep o ya da bu değil karşıdaki insanın algısı bu da her bireyde farklıdır, herkesin sevgisi de libidosu da farklıdır
,
kou sahibi arkadaşım yorma kafanı böyle kalıplarla, anı ve kendi hayatını olduğu gibi yaşa

Valla olmaz diyenler bir yerde bir şeylerden kısıyordur.
Gün hepimize 24 saat, çalışıyoruz. Çoğumuz bebek uyuyunca yemek, temizlik olayına giriyoruz. E ben de akşam uyuyunca biraz oturayım bir çay içeyim istiyorum. Gün bitti. Ne ara bakım, ne ara eskisi gibi manikür pedikür, ne ara seksili çamaşırlar uzun vakitler?

Valla içim kalktı okurken
Bahsettiğim pis bakımsız erkekler değil ki temizlik güzel giyim falan zaten olması gereken şey, benim kastettiğim fazla kilosu varsa ne biliyim tırnakları bakımlı değilse ya da cildinin pürüzsüz olması vs.bunlar kadınlar için çok önemli değil, ama cildi kötü, elleri manikürsüz, saçları fönsüz kadın çok az artık
Yani onlar temiz olsun güzel giyinsin yeter ama bizim öyle değil kuaföre gitmeyi geciktirsen bakımsız görünürsün çünkü heryer kaynaklı estetikli kadınlarla dolu.
rekabet ortamından kastettiğim buydu

Peki soğukluk girmiyor mu eşler arasına öyle olunca
Şöyle ki makyaj yapan, oje süren de var. Ama bunların hepsi kimyasal. Hamileyken de emzirirken de hiçbirini kullanmadım bebeğime zarar vermesin diye. Tek kullandığım bitkisel bir şampuandı.
Bakımlı olmak sadece kimyasal kullanmak değil bence. Evde düzgün giyinmek, her gün duş almak, saçların düzgün olması bence önemli. Eşimden önce kendim için bunları yapıyorum.
Eşler arası durum da bebeğe bağlı. Uyumayan bir bebek olursa insan kendini bile unutuyor. Bebek doğduğu ay üç kez bilincimi kaybettim uykusuzluktan. Uyuyan bebek olursa her şey bambaşka olur

harika ifade etmişsiniz gerçekten öyle.
çok çok da bakımlı olsak vurmalı kırmalı seks hayal edemiyorlar hamileliğin son döneminde ama hak da veriyorum penguen gibi yürüyorum, gece ağrılardan uyuyamıyorum çoğu zaman.

Neden soruyorsunuz ki hamile misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…