- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
Benimkilerde bir miktar sarkma oldu maalesef.Göğüsler sarkıyo dimi o allahın emri
Bende ne kadar sinir olsam da bu duruma doğruluk payı var sanırım.yani eşini hamilelik döneminde aldatan iğrenç eşler geliyo aklıma zaten hormonların da verdiği duygusallık var, canım sıkılıyo durduk yere.İlk seneler değişmedim, salmadım diyenlerin yatılı bakıcısı yada annesi vardır. Aksi mümkün değil. Lohusalıkta gebelikte almadığım kiloyu aldım. Stres yüklü, gergin, uykusuz bir insandım ve akşam bebeyi uyutup çikolata yemezsem mutsuzum gibi gelirdi. Süreç bitti kendime bakmaya başladım.
Ha şu da var, erkekler de yaş aldıkça göbek fln salıyor ama onların üstünde karın beğenmez, gözü kayar baskısı yapmıyor toplum.
Kadının üstündeki bu yük çok sinir bozucu.
Erkek evlenince göbeklenirse karısı bakmış derler kadın göbeklenince salmış, kocası arzulamaz, gözü kayar. Yok ya diyorum sadece ben bu ikililiğe
İlk iki yıl uykusuzluktan zaten kimseyi çekmek istemiyor insanKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
Şanslısın bencebende şu an 7 aylık hamileyim. kocaman ucu kapkara olmuş göğüslerim, kocaman karnım, 10 kilo fazlamla kendimi hiç çekici bulmasamda adam peşimde dolaşıyor. erkekten erkeğe değişir bence.
Peki soğukluk girmiyor mu eşler arasına öyle oluncaİlk iki yıl uykusuzluktan zaten kimseyi çekmek istemiyor insanbir de artık erkekte çekicilik kalmıyor
Evet öyleler, ama etrafta çoğu erkek böyleyken kadınların hepsi estetik bakım güzellik derdinde. bu da bizi rekabete sürüklüyor, erkeklere hava hoşNeden bu kadar kendinize yükleniyorsunuz.
Pardon da erkekler cok mu cekici sürekli bakımlı mı?
3-5 tişörtü 2 kotu dönüşümlü giyipdurmuyorlar mı
Bende bu kafada olmak istiyorum iştegece 1 saatte uyanan bir bebek sabah 7 de işe gitmek zorunda olan ben hiç çekiciliği falan düşünmemiştim. Aman bir yılda çekici olmayım ne yapayım yani o an eşime çekici gelmeyi düşünecek durumda değildim. Üstüm başım temiz evim temiz çocuğum sıkıntısız olsun da birazda seksisiz olayım :) Bebek 1 yaşına geldi aldığım kiloları verdim anneliği öğrendim , anne olarak yaşamayı öğrendim eski halime döndüm. O bir yılda da beğenmiyorsa kendisi bilir bebek de tek benim değil yani , o süreçte imkansız kendime fazla zaman ayıramazdım.
Evet öyleler, ama etrafta çoğu erkek böyleyken kadınların hepsi estetik bakım güzellik derdinde. bu da bizi rekabete sürüklüyor, erkeklere hava hoş
Çok merak ediyorum, karım beni çekici buluyor mu acaba, beni eskisi gibi arzular mı ya çocuktan sonra benden soğursa ya artık karımın gözüne çekici görünmezsem,,, diye kendini paralayan erkek var mıdır??! Bu yük, neden hep bizim omzumuzda ya. Biz onların pis çorapları yerlerden toplarken, peşlerinden gidip sifona basarken ne bileyim işte o bu şu, yaparken soğumuyoruz hâlâ istiyoruz hala arzuluyoruz da,, hem onları baba yapıcaz hem de açaba çekici miyim diye strese mi giricez. Bıktım artık bu algıdan.. Önceliğimizin hep kendimizi bi beğendirme yada onaylatma çabamızdan. Gerçekten bıktım..Kızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
Çocuk sahibi kızlar, özellikle sorum size. eşlerinizin arzularında kalıcı bi azalma oldu mu bu dönemden sonra?
karnım çıkmaya başladıktan sonra sen çok tatlış oldun deyip durdu adam.
tatlış? cinsellik yok. çekici gelmediğimi itiraf etti. sevesi varmış beni ama yanak sıkmalı falan.
beni karnım burnumda gördüğünde arzulayamıyormuş.
bakalım inş doğumdan sonra düzelir.
bu arada sadece karnım çıktı vücudum şiş değil kilom yok yani. ve her zaman fönlüyüm kendimi salmadım.
Valla içim kalktı okurkenNiye hava hoş olsun ya..
Berbat giyimli koca gobekli, kendine bakmayan birini de ben bakmam mesela...
Bizim seçim hakkımız yok mu?
Kendi bakımsızlığına bakmadan, kadın iri göğüslü olmalı şöyle olmalı vs diyen leş gibi ağzı kokan, ter kokan tiplere yüz verende kabahat...
Onlarla evlenip bi de peşinden koşanlarda kabahat.
Ayrıca cinselliği dilinden düşürmeyenlerin çoğu da cinsellik konusunda eminim ki çok çok kötülerdir...Leş gibi halleriyle neyi yalatabilecekler ki zaten...
Şöyle ki makyaj yapan, oje süren de var. Ama bunların hepsi kimyasal. Hamileyken de emzirirken de hiçbirini kullanmadım bebeğime zarar vermesin diye. Tek kullandığım bitkisel bir şampuandı.Peki soğukluk girmiyor mu eşler arasına öyle olunca
harika ifade etmişsiniz gerçekten öyle.sağlıkla kucağınıza alın, doğumdan sonra eski günlerinize dönersiniz
aslında bence siz sorunun cevabını vermişsiniz yani her daim fönlü olmanın, kilo almamın da bu işte bir fark yaratmadığı ortada
önemli olan karşıdaki erkeğin hisleri
onu da biz bir şekilde etkileyemiyoruz zira o sizi tatlış buluyor
siz bakımlı olmasaydınız çok kilo alsaydınız, işte kim neden şikayet ediyorsa onlar olsaydı da eşiniz sizi tatlış bulacaktı çekici bulmayacaktı ama toplum bakımlı değil de ondan, kilo aldı da ondan, saldı da ondan diyecekti
esasen sebep o ya da bu değil karşıdaki insanın algısı bu da her bireyde farklıdır, herkesin sevgisi de libidosu da farklıdır
,
kou sahibi arkadaşım yorma kafanı böyle kalıplarla, anı ve kendi hayatını olduğu gibi yaşa
Neden soruyorsunuz ki hamile misinizKızlar selam, bu konudaki genel fikirleri merak ediyorum, sizce eşlerin gözünde kadın hamile kaldıktan sonraki süreçte ( hamilelik , lohusalık, annelik) çekiciliğini kaybediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?