- 15 Ocak 2014
- 5.992
- 5.203
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
32 oda hazırlamak icin ideal bir zaman. Cantanızı da 37 de hazır etmeniz faydanıza.
Bu doğum işi biraz abartı, o dönem aldığımız hicbirşeyi sonradan kullanmıyoruz :)
0-3 alın en az 3-4 takım, 3-6 da alın gerisi hediye gelir cok sey almayın. İnanın giydiremeden büyüyor cocuklar6-9 aylık almayı düşünüyorum bi çok şeyi
Öncelikle sağlıklı bir doğum diliyorum. Alışverişe gelince acele etmene gerek yok. Ben de daha hiçbir şey almadım ve 35. haftaya kadar da almayı düşünmüyorum. Sonuç olarak o eşyalar evde durduğu zaman bir şey değişmeyecek. Rahat ol yani.Kızlar bebegimin doğumuna az kaldı inşallah 29 haftalık olduk bile.. Ama bebegin dha birşeyi yok eşim e ne zaman alalım diyorum 32 de alırız diyor onun maası ancak evi geçindro bende askeri ücretle ona yardım ediyorum vs 32 haftam da tam ben maası alıyorum benim tüm maaşımı harcıcz zaten umrunda degil.. Ben iyice stres oldum hastane çantam bile hazır degil sizce abartıyormuyum yoksa gerçekten geç mi kaldım kızlar..
Öncelikle sağlıklı bir doğum diliyorum. Alışverişe gelince acele etmene gerek yok. Ben de daha hiçbir şey almadım ve 35. haftaya kadar da almayı düşünmüyorum. Sonuç olarak o eşyalar evde durduğu zaman bir şey değişmeyecek. Rahat ol yani.
Haha gülümsettiniz beni. Vallahi kendimi tembel hissettim şimdi :) Tatlı heyecanlar tabi bunlar ama çok da stres yapmaya gerek yok. Sağlıkla doğsunlar da :)))İnsanda 30 haftadan sonra ağırlaşır yapamam hazırda dursun psikolojisi oluyor.
Koni sahibi de bence onda, bayağı tatlı bir psikoloji o.
Ben de mevlit hazırlıklarını bile bitireyim doğumdan önce diyordum. Şimdi kendimden makas alıp, sakince havalara bak sen kimsin be diyorum.
Anlıyorum sizi ama su noktada katılmadım şimdi bu maaş işi değişmeyecek. Bu insanlar hiç çocuk sahibi olmasın mi ?Ancak evi gecindiren bi maaşı var birikmisiniz yok e dogumdan sonra çalışamıcaksın da.Niye çocuk anlamıyorum hakikaten.Gec erken onu bilemem ama kuzenim mesela ilk çocuğu da olunca esiyle cinsiyet belli olduktan sonra hep biseyler aldılar odasını hazırladılar.Özellikle kadınlar bu dönemde çok hevesli oluyolar en güzel zamanları maddi sıkışıklıkla heba etmissiniz.
Allah yardımcınız olsun yine ne diyeyim
Ben az kazanıyor olsam çocuk yapmazdım.Sadece annelik hormonlarım devrede diye iyi imkanlar sunamayacağım bi çocuğu dünyaya getirmek bana bencillik geliyor çünkü.Bi de farkındaysanız konu sahibinin eşi de bu sorumluluğun çok farkında değil gibi.Ben cesaret edemezdim insanların da cesaret etmemesi gerektigini düşünüyorum ama tabiki bunun karar mercii ben değilim.Anlıyorum sizi ama su noktada katılmadım şimdi bu maaş işi değişmeyecek. Bu insanlar hiç çocuk sahibi olmasın mi ?
Bundan tam 1 .5 yıl önce maddi ve manevi sebeplee yüzünden bebeğimi aldıracaktım...hele maddşyat tam bir kaostu...ucu ucuna yeten maaş düzensizce ödenen banka borçları bi de üstüne çocuk...Ben az kazanıyor olsam çocuk yapmazdım.Sadece annelik hormonlarım devrede diye iyi imkanlar sunamayacağım bi çocuğu dünyaya getirmek bana bencillik geliyor çünkü.Bi de farkındaysanız konu sahibinin eşi de bu sorumluluğun çok farkında değil gibi.Ben cesaret edemezdim insanların da cesaret etmemesi gerektigini düşünüyorum ama tabiki bunun karar mercii ben değilim.
İnşallah bizimde böyle olur..Bundan tam 10 ay önce maddi ve manevi sebeplee yüzünden bebeğimi aldıracaktım...hele maddşyat tam bir kaostu...ucu ucuna yeten maaş düzensizce ödenen banka borçları bi de üstüne çocuk...
Allahım kabus bu olsa gerek dedim...
şimdi dönüp bakıyorum da borç olarak tek bir banka kaldı
bebeğimin tek bir eksiği bile olmadı
yani o kadar bereketli ve kolay geldi ki herşey...inanamıyorum...
Bereketli gelir emin ol...İnşallah bizimde böyle olur..
Çok şükür gelirimız gayet iyi ama bi halt edip aynı anda ev araba aldık. . Onları ödüyoruz.. bebis te yolda.. inşallah sizin gibi bize de şans ve bereket getirir melegimiz. .
Bebekler hep bebek kalmıyorlar.Okula başlaması büyüdükçe artan masrafları.Dilerim hep yetebilirsiniz çocuğunuza.Dedigim gibi ben cesaret edemezdim o stres bile insana yeter çünkü.Bundan tam 1 .5 yıl önce maddi ve manevi sebeplee yüzünden bebeğimi aldıracaktım...hele maddşyat tam bir kaostu...ucu ucuna yeten maaş düzensizce ödenen banka borçları bi de üstüne çocuk...
Haklısın tabi...ama maddiyat da değişebilen bişeydir yani...Bebekler hep bebek kalmıyorlar.Okula başlaması büyüdükçe artan masrafları.Dilerim hep yetebilirsiniz çocuğunuza.Dedigim gibi ben cesaret edemezdim o stres bile insana yeter çünkü.
Bundan tam 1 .5 yıl önce maddi ve manevi sebeplee yüzünden bebeğimi aldıracaktım...hele maddşyat tam bir kaostu...ucu ucuna yeten maaş düzensizce ödenen banka borçları bi de üstüne çocuk...
İnşallah bizimde böyle olur..
Çok şükür gelirimız gayet iyi ama bi halt edip aynı anda ev araba aldık. . Onları ödüyoruz.. bebis te yolda.. inşallah sizin gibi bize de şans ve bereket getirir melegimiz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?