- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.349
- 358
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Canım ben hazırladım her şeyi ama annem yok erken doğum riskinde hazırlıklı olmak istiyorum. Mütevazi olursan çok fazla da tutmuyo benim belim ağrıdığı için internetten bi siteden hepsini aldım tırnak makasından bezine 20li hastane çıkışı artı 10lu hastane çıkışı vs hepsi 700 lira tuttu bi kaç da çinden sipariş verdim çok çok olsa 800 dür toplam baston bebek arabasını bile aldım çok da güzel. Kendime 3 gecelik bi pijama aldım 140 onlar tuttu (sabahlığım vardı) kilot vs desen taş çatlasa 200. 1000 liraya alışverişi tamamladım yani maaşı veririm diye düşünme. Sonraki ayları da alma bence çok hediye getiren olacak giydirmeye fırsat bulamayacaksın, sonra alırsın.
Daha den erken onları alıp evde saklaması var bi de toz olacak falan filan. 35 36 hafta da Alabilirsin. Sonra yavaş yavaş yıkar ütüler dolabına ya da bi hurca koyarsın fazla takıntı Haline getirme benceKızlar bebegimin doğumuna az kaldı inşallah 29 haftalık olduk bile.. Ama bebegin dha birşeyi yok eşim e ne zaman alalım diyorum 32 de alırız diyor onun maası ancak evi geçindro bende askeri ücretle ona yardım ediyorum vs 32 haftam da tam ben maası alıyorum benim tüm maaşımı harcıcz zaten umrunda degil.. Ben iyice stres oldum hastane çantam bile hazır degil sizce abartıyormuyum yoksa gerçekten geç mi kaldım kızlar..
Kızlar bebegimin doğumuna az kaldı inşallah 29 haftalık olduk bile.. Ama bebegin dha birşeyi yok eşim e ne zaman alalım diyorum 32 de alırız diyor onun maası ancak evi geçindro bende askeri ücretle ona yardım ediyorum vs 32 haftam da tam ben maası alıyorum benim tüm maaşımı harcıcz zaten umrunda degil.. Ben iyice stres oldum hastane çantam bile hazır degil sizce abartıyormuyum yoksa gerçekten geç mi kaldım kızlar..
Özelden yazdım canım.Hangi site yazarmsnz acaba.. Özellikle gecelik ler özelden yazılıyor sanırım burda reklam oluyor
6-9 aylik mi. Asiri buyuk gelir cocuga o donem kiyafeti. Ustelik simdi alacaginiz sey kislik olur. Cocuk 6 aya geldiginde yazin o kiyafeti istese de giyemez.6-9 aylık almayı düşünüyorum bi çok şeyi
Ben hastane çıkışı bile almadimDoğum için 3 gecelik 1 pijama?20 li ve 10 lu hastane cikisi mi? ben mi cok pintiyim ya
2 tane 5 li hastane cikisi aldim 2 tulum 1 kalın battaniye annem bende ince bi ince battaniye aldim. 5 zıbın 3 alt.1 altust 2 emzik 1 biberon cocuk arabasinida aldim puseti ile.kendime 1 tane lohusa pijama aldim hastane icin?3 fazla gelir diye düşünürüm.
Cocuk odası yapmadim bi sifonyer aldim bitanede ahsap park yatak aldim istedigim yukseklige ayarlayabiliyorum.30.haftada yaptim cünku ben yasadigim yerden uzaga gidip alisveris yapiyoruz.
Konusahibide yavas yavas almaya basla hepsini birkerede alma.bugun git hastane cikisini al haftaya pijamani vs. bencede bikac bisey al yeterli olur. cocuk odasi yapma arkadasim cocuk dogmadan yapti oda hic kullanilmadı 2 yasinda ve hala kullanilmiyor bi hevesle yazık ediliyor.
Keşke hamile olabilsem de kocamda şimdi değil 32. Haftada alırız dese.........Kızlar bebegimin doğumuna az kaldı inşallah 29 haftalık olduk bile.. Ama bebegin dha birşeyi yok eşim e ne zaman alalım diyorum 32 de alırız diyor onun maası ancak evi geçindro bende askeri ücretle ona yardım ediyorum vs 32 haftam da tam ben maası alıyorum benim tüm maaşımı harcıcz zaten umrunda degil.. Ben iyice stres oldum hastane çantam bile hazır degil sizce abartıyormuyum yoksa gerçekten geç mi kaldım kızlar..
Bende öyle yaptım sizede tavsiye ederim. Ama beşik büyüyenden değilde ara katı olan bebek büyüyünce indirilebilenlerden almanızı öneririm. Ben ahşap beşik değil oyun parkı almıştım maddi yetersizlikler değil araştırmalarım sonucunda mantıklıbulmuştum sizede anlatayım.Esimin bir is arkadasi cocuguna oda takimi vs almamis, sadece besik almislar, birkac tane de tekstil esyasi. Gayet de yeterli geliyormus. Cocuklarinin akli erdigi bir donemde onun sececegi bir oda takimini almayi daha uygun bulmuslar. Sahsen bana da mantikli geldi. Ben de sanirim sadece besik alacagim, buyuyenden ama. Baska turlu sigamam yoksa. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?