Anne sütü

Liona Esposito

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
4.867
10.586
408
Kizlar duymussunuzdur anne sütü her hastalığa iyi geliyor diye. Kanser olanlar icin falan anne sütü ariyorlar hep gönüllü verecek insanlar buluyolar.
Sizce ben kendi sütümden anneme babama kardeslerime icirebilir miyim? Özellikle annemin saglik sorunlari var icirsem iyi gelir bence. Nasil olur acaba sacma mi düşünüyorum?

yani inanın hiç bilmiyorum ama doktorlara danışmadan böyle bir şey yapmayın

kendi sütünüzü yakınlarınıza içirmek kulağa tuhaf geliyor

Iyilik edicem derken kotuluge donebilir. Doktora danismadan kanser hastalarina da verilmiyor diye biliyorum. Ayni sekilde zarari olabilir diye.

Dini yorumlara da kayabilecek tehlikeli bir konu olmuş biraz, malumunuz süt kardeş falan durumları var. Bir onkoloji uzmanına danışabilirsiniz, hani bağışıklık sistemini geliştirmede ne kadar etkili olur bilemiyorum bilimsel çalışmalar falan yapılmış mıdır?

Eskiden gözde kanlanma vs olunca sıkıyorlardı süt

Cilde de iyi gelirmiş ama şahsen tanıdığımın sütünü içmek garip geldi

Tedavi için her şey yapılır da aklımıza esti içelim fikri garip geldi

ben hasta oldugunda buyuk ogluma icirmistim bardakla :))

ama anneme babama garip geldi acikcasi,
bir de icmeyi kabul edeceklerini de sanmam,
ben de baskasinin sutunu icemem saniyorum ki.

Kanser hastalarinda ise yarayip yaramadigi bile belli degilmis. Oyle her hastaliga mucizevi etkileri filan yok. Bagisiklik sistemi icin iyi geliyormus ama bunun icin ilaclar var. Bagisiklik sistemi guclensin diye butun aileye sutunu icirtmek cok tuhaf geliyor.

Ay sakın böyle bir şey yapmayın, benim gibi ciddi sütü sevmeyen ve bir insanın sütünü" yetişkin iken içmek " düşüncesi bile midesini bulandıran biri ise aile üyelerinizden biri, sonu fena olabilir,

Benim annem rahatsız hani adını anmak istemediğimiz hastalıktan. Bana da yakın arkadaşım teklif etmişti,doktor uygun görmedi.
Bence siz de doktora sormadan hareket etmeyin.
ya geçenlerde zahide yetişin programına bi doktor bağlandı dedi ki anne sütü mucize gibi deva oluyor ama ilaç sektörü tabiki bunun duyulmasını istemiyor çünkü kazançları düşer dedi. amerikada falan anne sütünün bankaları var dedi. hatta kemoterapinin verdiği radyasyonun zararlı etkilerini de azaltır dedi

Ay sakın böyle bir şey yapmayın, benim gibi ciddi sütü sevmeyen ve bir insanın sütünü" yetişkin iken içmek " düşüncesi bile midesini bulandıran biri ise aile üyelerinizden biri, sonu fena olabilir,
gizlice yapsam :D düşünsenize düzenli bi şekilde içeceklerine falan katıp vermişim bi süre sonra doktora gidiyolar ki aa hiçbir sıkıntıları yok iyileşmişler ne güzel olurdu

ya geçenlerde zahide yetişin programına bi doktor bağlandı dedi ki anne sütü mucize gibi deva oluyor ama ilaç sektörü tabiki bunun duyulmasını istemiyor çünkü kazançları düşer dedi. amerikada falan anne sütünün bankaları var dedi. hatta kemoterapinin verdiği radyasyonun zararlı etkilerini de azaltır dedi
Doğrudur,ben gündüz televizyon izlemediğim için bilmiyorum da biz de doktor ne derse onu uyguluyoruz.
Allahım tüm hastalara şifa versin inşallah.

Back
X