- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
ben hasta oldugunda buyuk ogluma icirmistim bardakla :))
ama anneme babama garip geldi acikcasi,
bir de icmeyi kabul edeceklerini de sanmam,
ben de baskasinin sutunu icemem saniyorum ki.
Söyledin mi içirirken ya da o bu sütün tadı farklı dedi mi
ya geçenlerde zahide yetişin programına bi doktor bağlandı dedi ki anne sütü mucize gibi deva oluyor ama ilaç sektörü tabiki bunun duyulmasını istemiyor çünkü kazançları düşer dedi. amerikada falan anne sütünün bankaları var dedi. hatta kemoterapinin verdiği radyasyonun zararlı etkilerini de azaltır dediBenim annem rahatsız hani adını anmak istemediğimiz hastalıktan. Bana da yakın arkadaşım teklif etmişti,doktor uygun görmedi.
Bence siz de doktora sormadan hareket etmeyin.
gizlice yapsamAy sakın böyle bir şey yapmayın, benim gibi ciddi sütü sevmeyen ve bir insanın sütünü" yetişkin iken içmek " düşüncesi bile midesini bulandıran biri ise aile üyelerinizden biri, sonu fena olabilir,
Doğrudur,ben gündüz televizyon izlemediğim için bilmiyorum da biz de doktor ne derse onu uyguluyoruz.ya geçenlerde zahide yetişin programına bi doktor bağlandı dedi ki anne sütü mucize gibi deva oluyor ama ilaç sektörü tabiki bunun duyulmasını istemiyor çünkü kazançları düşer dedi. amerikada falan anne sütünün bankaları var dedi. hatta kemoterapinin verdiği radyasyonun zararlı etkilerini de azaltır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?