Anne ve babamın yatak odasi sesleri ve bozulan psikolojim ? Ne yapabil8rim ?

Söyleyin sabah sevişsinler o zaman? Siz salondayken filan. Açarsınız tv duymazsınız ses. Bdvde ne gibi bir çözüm olabilir buna? Tıkaç dedik olmamış Konuşmaksa konuşmuşsunuz işte o da olmamış.
Ayrı eve çıkın.

Hayır tabii ki. Zaten o kişilere de diyoruz ki, ilişkiden sonra banyo yapmak çok doğaldır. Su sesinden utanacak değiliz. Seks yapmaktan da aynı şekilde utanmak, ayıptır demek çok saçma. Fakat şöyle bir durum var ki, bir anne baba çocuğunun seks seslerini evlenip 40 yaşına gelse de duymak istemez, çok doğaldır, içgüdüsel olarak böyle hissedebilirler. Aynı şekilde çocuk da annenin ve babanın duymak istemez. Bu genel olarak Türk ailelerinde böyledir, farklı yaşayan aileler olabilir. Burada küçük öpüşmeler, birbirine söylenen sevgi sözcüklerinden bahsedilmiyor. Bunlar her çocuğu mutlu eder tabii ki, ben anne babanın kısa öpücüklere yer vermesine de karşı değilim mesela çocukların yanında. Ama hiçbir çocuk bu sese maruz kalmak zorunda değil. Maalesef bizde 18 yaşından sonra ayrıl bu evden kültürü de olmadığına göre, anne babalar dikkat etmek zorunda kalmalı.
26 yaşında çocuk değil diyebilirsiniz ama o kişi anne baba için her yaşta çocuk, anne baba da o kişi için her zaman anne ve babadır.

Teşekkür ederim duygularıma tercüme olmussunuz

Babam eski özel harekat polisi o dönemde kalma bir dinçligi var galiba . Annrm.de beden eğitimi öğretmeniydi
Bu mesajdan sonra konu bana fake geldi.
Eglence amacli acilmis gibi hissettim.
Biri ozel harekat biri beden ogrt.
Hani "nasil bu kadar dincler" sorusuna cevap olarak ozellikle secilmis meslekler gibi..

Eee dediginiz gibi Türk ailesinde evlenmeyen koca insanlar 30 yaşına kadar aileyle yaşıyor. Evlenen insan 2 sene sonra çocuk doğursa kalan 30 senede sessiz sevişecek. Hadi ilk 5 sene cocuk küçük diyelim kalan 25 sene. Dur ses çıkmasın diye sevismeye çalışmaktan insna seviştiğini anlayamaz. Bu kadar orgazm sorunu olan kadın boş yere yok demek ki...ben bagira çağıra sevişsinler demiyorum. Ama yatak gıcırdar kendini tutamazsın ses çıkar, şöyle iki şaplak atayım dersin vs olur yani boule şeyler. Sürekli ses çıkmasın diye tetikte olmak ne bileyim. Renksiz. Sürekli ses de çıkmaz nasıl hepsini duyabilir ki. Konu bana inandırıcı gelmedi zaten. Ben genel yazıyorum.

Ayrı eve çıkmam için sinavi kazanıp atanmam lazim ya da evlenmem. Ancak erkek arkadaşımla sınavı kazanıp pare biriktirdikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Bu da en az 3 sene demek

Zaten nikahlı iki insan kendi yatak odasında kendini neden kassın ki haksızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…