Anne ve babamın yatak odasi sesleri ve bozulan psikolojim ? Ne yapabil8rim ?

Ayrı eve çıkmam için sinavi kazanıp atanmam lazim ya da evlenmem. Ancak erkek arkadaşımla sınavı kazanıp pare biriktirdikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Bu da en az 3 sene demek
Siz daha iyi bilirsiniz ki psikolojimiz de sağlığımızın bir parçası. Sağlığınız bozuluyorken orda kalmanız doğru değil. Öğrenciler arkadaşlar bulur ve bu şekilde eve çıkarlar. Tus gibi gaayet geçerli bir sınavınız var iken de ay çocuğumu ben ayrı eve çıkaramam demez herhalde özel harekatçı baba ve beden eğitimi öğretmeni anne?

Valla Türk aile yapısını ben oluşturmadım, gönül ister ki herkes ailesinden ayrı yaşasın ekonomik özgürlüğü olunca ve herkes istediği gibi yaşasın. Ama aileler hem böyle bir fırsat sunmayıp hem de çocuklarına seks seslerini dinletemezler. İki şaplak vurmayı düşünmek istiyorsa çocuğunu ya kontrol edecek uyudu mu diye, ya çocuğu o gün evde olmayacak. Bakın evet çok renksiz, çok saçma bir durum olabilir ama zaten 30 yaşına kadar aile ile kalmak da bir o kadar saçma. Bu şekilde büyütülüp daha sonra bu sesleri duymayı kabul edememek çok doğaldır. Zaten ayrı evde yaşasa, haftada bir ailesiyle kalsa ailesi o gün de seks yapmayıverir mesela. Konu fake mi bilmiyorum ama benim de demek istediğim sorun çoook başlarda başlıyor. Sonuç olarak evet küçücük evde 30 yaşındaki kızlarıyla yaşayan bir aile varsa, maalesef o şaplağı atmayacaklar Ayrıca orgazm sorunu bağıra çağıra sevişememekten önce, yine ve yine büyütülme şeklimizden kaynaklı oluyor. Biz bu tarz seslere, bu tarz konuşmalara çok açık bir toplum değiliz

Açık değiliz diye tekrarlayıp durursak hiç açılamayız. Ha açılmalı mıyızdır? Elbette tartışılır. Ama siz bu açıklık halinin eksik kalmaya devam etmesini maalesef demenize rağmen istiyorsunuz. Kafam karıştı.

Sevgili kadınlar ilk defa böyle bir ortamda mesaj atıyorum belki bir fikir alırım diye ancak alaycı konuşmanız ve benim yaoan söylediğim gibi şeyleri yazmanız gerçekten kırıcı

Konusun lütfen merak ettim ne diyeceksiniz
Babanin aldığı maaş belli annenin de Türkiye şartlarında az çok .bahsettiğin kişiler askeri ücretle çalışmıyor o bile iki kişi çalıştıktan sonra yeter büyük bir ev tutmaya. cevabın bana inandırıcı gelmedi üzgünüm.

Türk aile yapısı baya değişiyor aslında. Önceden ses cikarmayan gençler ailesine ses çıkarıyor. Önceden aile ile yaşayan gelinler hayır diyor o olay çok çok azaldı mesela. Bayramlarda hep beraber olunurken şimdi tatile giden bir sürü insan var. Önceden çocuğunun sevgilisi ile isteme öncesi tanışan çok azken şimdi ortada bir şey yokken bir sürü tanışan var gibi gibi. Sosyal medya vs sayesinde her şeyi öğreniyor zaten gençler. Aile içinde tutup konuşmana gerek yok herkes her şeyin farkında

Sevgili kadınlar ilk defa böyle bir ortamda mesaj atıyorum belki bir fikir alırım diye ancak alaycı konuşmanız ve benim yaoan söylediğim gibi şeyleri yazmanız gerçekten kırıcı
Sanal bir ortamdayız kırılmayınız. Ancak bize çizebildiğiniz resim kadar konuşabiliyoruz.

Açıklık demek istediğim anne babanın ya da herhangi birinin sesini duymak değildi. Hala ses duymayı normal karşılayamıyorum. Açıklık demek istediğim biz cinsel eğitim gören bir toplum değiliz, bu yüzden zaten vajinismus, ilk gece korkusu erkeklerde erken boşalma vs sorunlar oluyor. Açıklık konusunda cinsel eğitim ve bu konularda konuşabilmekten bahsetmek istedim

Nasıl bir hayatım olduğunu biliyor musun ki ? Daha önce borclarimız vardı ve hala ödüyoruz.

bacım sanane ya ayyy

Dediğim gibi bilmek ve şahit olmak farklıdır. Siz böyle bir şeyi kaldırabilirsiniz ama kaldıramayan insanlar da olabilir. Bunda bozulacak ne var falan diye düşünmek bana biraz garip geldi tabii. Yaşantılarımız farklı olabilir, hayat farklılıklarla güzel diyelim

Anladım neyi kasteddiğinizi. Peki bu normal karşılayamama da tabular kapsamına girmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…