- 9 Aralık 2009
- 17.207
- 54.938
- 1.123
- Konu Sahibi Busem_yilmaz
-
Komik olabilirdi. Sanırım uykusuzluktan yanlış yazdınız. Olur öyle ama önemli sınavınız var bir çare bulup uyuyun. Yoksa sınavınızda ufak yanlışlar yaparsınız üzülürsünüzKomik mi ?
Peki diyip susmam istiyorum ama bam yememek içinBütçemiz ona yetti
Konusun lütfen merak ettim ne diyeceksinizPeki diyip susmam istiyorum ama bam yememek içinsussam gönül razı değil ben yine peki diyorum..bam korkusuna
Siz daha iyi bilirsiniz ki psikolojimiz de sağlığımızın bir parçası. Sağlığınız bozuluyorken orda kalmanız doğru değil. Öğrenciler arkadaşlar bulur ve bu şekilde eve çıkarlar.Ayrı eve çıkmam için sinavi kazanıp atanmam lazim ya da evlenmem. Ancak erkek arkadaşımla sınavı kazanıp pare biriktirdikten sonra evlenmeyi düşünüyoruz. Bu da en az 3 sene demek
EvetŞuanda ses geliyor mu
Tam olarak hangi sesler geliyo?
Valla Türk aile yapısını ben oluşturmadım, gönül ister ki herkes ailesinden ayrı yaşasın ekonomik özgürlüğü olunca ve herkes istediği gibi yaşasın. Ama aileler hem böyle bir fırsat sunmayıp hem de çocuklarına seks seslerini dinletemezler. İki şaplak vurmayı düşünmek istiyorsa çocuğunu ya kontrol edecek uyudu mu diye, ya çocuğu o gün evde olmayacak. Bakın evet çok renksiz, çok saçma bir durum olabilir ama zaten 30 yaşına kadar aile ile kalmak da bir o kadar saçma. Bu şekilde büyütülüp daha sonra bu sesleri duymayı kabul edememek çok doğaldır. Zaten ayrı evde yaşasa, haftada bir ailesiyle kalsa ailesi o gün de seks yapmayıverir mesela. Konu fake mi bilmiyorum ama benim de demek istediğim sorun çoook başlarda başlıyor. Sonuç olarak evet küçücük evde 30 yaşındaki kızlarıyla yaşayan bir aile varsa, maalesef o şaplağı atmayacaklarEee dediginiz gibi Türk ailesinde evlenmeyen koca insanlar 30 yaşına kadar aileyle yaşıyor. Evlenen insan 2 sene sonra çocuk doğursa kalan 30 senede sessiz sevişecek. Hadi ilk 5 sene cocuk küçük diyelim kalan 25 sene. Dur ses çıkmasın diye sevismeye çalışmaktan insna seviştiğini anlayamaz. Bu kadar orgazm sorunu olan kadın boş yere yok demek ki...ben bagira çağıra sevişsinler demiyorum. Ama yatak gıcırdar kendini tutamazsın ses çıkar, şöyle iki şaplak atayım dersin vs olur yani boule şeyler. Sürekli ses çıkmasın diye tetikte olmak ne bileyim. Renksiz. Sürekli ses de çıkmaz nasıl hepsini duyabilir ki. Konu bana inandırıcı gelmedi zaten. Ben genel yazıyorum.
Açık değiliz diye tekrarlayıp durursak hiç açılamayız. Ha açılmalı mıyızdır? Elbette tartışılır. Ama siz bu açıklık halinin eksik kalmaya devam etmesini maalesef demenize rağmen istiyorsunuz.Valla Türk aile yapısını ben oluşturmadım, gönül ister ki herkes ailesinden ayrı yaşasın ekonomik özgürlüğü olunca ve herkes istediği gibi yaşasın. Ama aileler hem böyle bir fırsat sunmayıp hem de çocuklarına seks seslerini dinletemezler. İki şaplak vurmayı düşünmek istiyorsa çocuğunu ya kontrol edecek uyudu mu diye, ya çocuğu o gün evde olmayacak. Bakın evet çok renksiz, çok saçma bir durum olabilir ama zaten 30 yaşına kadar aile ile kalmak da bir o kadar saçma. Bu şekilde büyütülüp daha sonra bu sesleri duymayı kabul edememek çok doğaldır. Zaten ayrı evde yaşasa, haftada bir ailesiyle kalsa ailesi o gün de seks yapmayıverir mesela. Konu fake mi bilmiyorum ama benim de demek istediğim sorun çoook başlarda başlıyor. Sonuç olarak evet küçücük evde 30 yaşındaki kızlarıyla yaşayan bir aile varsa, maalesef o şaplağı atmayacaklarAyrıca orgazm sorunu bağıra çağıra sevişememekten önce, yine ve yine büyütülme şeklimizden kaynaklı oluyor. Biz bu tarz seslere, bu tarz konuşmalara çok açık bir toplum değiliz
Sevgili kadınlar ilk defa böyle bir ortamda mesaj atıyorum belki bir fikir alırım diye ancak alaycı konuşmanız ve benim yaoan söylediğim gibi şeyleri yazmanız gerçekten kırıcıAnne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
Babanin aldığı maaş belli annenin de Türkiye şartlarında az çok .bahsettiğin kişiler askeri ücretle çalışmıyor o bile iki kişi çalıştıktan sonra yeter büyük bir ev tutmaya. cevabın bana inandırıcı gelmedi üzgünüm.Konusun lütfen merak ettim ne diyeceksiniz
Türk aile yapısı baya değişiyor aslında. Önceden ses cikarmayan gençler ailesine ses çıkarıyor. Önceden aile ile yaşayan gelinler hayır diyor o olay çok çok azaldı mesela. Bayramlarda hep beraber olunurken şimdi tatile giden bir sürü insan var. Önceden çocuğunun sevgilisi ile isteme öncesi tanışan çok azken şimdi ortada bir şey yokken bir sürü tanışan var gibi gibi. Sosyal medya vs sayesinde her şeyi öğreniyor zaten gençler. Aile içinde tutup konuşmana gerek yok herkes her şeyin farkındaValla Türk aile yapısını ben oluşturmadım, gönül ister ki herkes ailesinden ayrı yaşasın ekonomik özgürlüğü olunca ve herkes istediği gibi yaşasın. Ama aileler hem böyle bir fırsat sunmayıp hem de çocuklarına seks seslerini dinletemezler. İki şaplak vurmayı düşünmek istiyorsa çocuğunu ya kontrol edecek uyudu mu diye, ya çocuğu o gün evde olmayacak. Bakın evet çok renksiz, çok saçma bir durum olabilir ama zaten 30 yaşına kadar aile ile kalmak da bir o kadar saçma. Bu şekilde büyütülüp daha sonra bu sesleri duymayı kabul edememek çok doğaldır. Zaten ayrı evde yaşasa, haftada bir ailesiyle kalsa ailesi o gün de seks yapmayıverir mesela. Konu fake mi bilmiyorum ama benim de demek istediğim sorun çoook başlarda başlıyor. Sonuç olarak evet küçücük evde 30 yaşındaki kızlarıyla yaşayan bir aile varsa, maalesef o şaplağı atmayacaklarAyrıca orgazm sorunu bağıra çağıra sevişememekten önce, yine ve yine büyütülme şeklimizden kaynaklı oluyor. Biz bu tarz seslere, bu tarz konuşmalara çok açık bir toplum değiliz
Sanal bir ortamdayız kırılmayınız. Ancak bize çizebildiğiniz resim kadar konuşabiliyoruz.Sevgili kadınlar ilk defa böyle bir ortamda mesaj atıyorum belki bir fikir alırım diye ancak alaycı konuşmanız ve benim yaoan söylediğim gibi şeyleri yazmanız gerçekten kırıcı
Açıklık demek istediğim anne babanın ya da herhangi birinin sesini duymak değildi. Hala ses duymayı normal karşılayamıyorum. Açıklık demek istediğim biz cinsel eğitim gören bir toplum değiliz, bu yüzden zaten vajinismus, ilk gece korkusu erkeklerde erken boşalma vs sorunlar oluyor. Açıklık konusunda cinsel eğitim ve bu konularda konuşabilmekten bahsetmek istedimAçık değiliz diye tekrarlayıp durursak hiç açılamayız. Ha açılmalı mıyızdır? Elbette tartışılır. Ama siz bu açıklık halinin eksik kalmaya devam etmesini maalesef demenize rağmen istiyorsunuz.Kafam karıştı.
Nasıl bir hayatım olduğunu biliyor musun ki ? Daha önce borclarimız vardı ve hala ödüyoruz.Babanin aldığı maaş belli annenin de Türkiye şartlarında az çok .bahsettiğin kişiler askeri ücretle çalışmıyor o bile iki kişi çalıştıktan sonra yeter büyük bir ev tutmaya. cevabın bana inandırıcı gelmedi üzgünüm.
bacım sanane ya ayyyAnne ve babam 50 li yaşlardalar. 2 gunde bir istisnasiz her gece yapıyorlar. Cinselliği normal karşılaşıyorum ama odalarımız yan yana (ev küçük) ve ben artık sıkıldım. Anneme dayanamayıp artık buyudugumuzu söyledim yani dikkat edin dedim . Ama hala devam ediyorlar. Artık cinsell8kten soğudum, sabah onların suratına baktıkça ben utanıyorum. Bu işin yaşı yoktur ama 2 gün bu yaş için fazla aktif . Şu an Tus Sinavuna hazırlanıyorum ve ne bir istek var icimde ne de erkek arkadaşımla aram da kötüleşiyor. Çünkü paikolojim bozuluyor yavaş yavaş.
Dediğim gibi bilmek ve şahit olmak farklıdır. Siz böyle bir şeyi kaldırabilirsiniz ama kaldıramayan insanlar da olabilir. Bunda bozulacak ne var falan diye düşünmek bana biraz garip geldi tabii. Yaşantılarımız farklı olabilir, hayat farklılıklarla güzel diyelimTürk aile yapısı baya değişiyor aslında. Önceden ses cikarmayan gençler ailesine ses çıkarıyor. Önceden aile ile yaşayan gelinler hayır diyor o olay çok çok azaldı mesela. Bayramlarda hep beraber olunurken şimdi tatile giden bir sürü insan var. Önceden çocuğunun sevgilisi ile isteme öncesi tanışan çok azken şimdi ortada bir şey yokken bir sürü tanışan var gibi gibi. Sosyal medya vs sayesinde her şeyi öğreniyor zaten gençler. Aile içinde tutup konuşmana gerek yok herkes her şeyin farkında
Anladım neyi kasteddiğinizi. Peki bu normal karşılayamama da tabular kapsamına girmez mi?Açıklık demek istediğim anne babanın ya da herhangi birinin sesini duymak değildi. Hala ses duymayı normal karşılayamıyorum. Açıklık demek istediğim biz cinsel eğitim gören bir toplum değiliz, bu yüzden zaten vajinismus, ilk gece korkusu erkeklerde erken boşalma vs sorunlar oluyor. Açıklık konusunda cinsel eğitim ve bu konularda konuşabilmekten bahsetmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?