- 13 Aralık 2008
- 2.027
- 16
- 158
- 45
- Konu Sahibi kybele1180
-
ağlaya ağlaya okudum yazılanları meğer yüreği yaralı ne kadar çok insan varmış....ben de hikayemi anlatayım sizlere....
henüz 16 yaşımdayken kanserden babamı kaybettik...çok ağar geldi babamı kaybetmek çok düşkündüm babama...en küçük bendim çok nazlardı beni...babamı kaybedince anneme dayandım...çok sıkıntılar çektik anneciğimle...21 yaşıma geldim evlendim...eşim işi sebebiyle şehir dışına çıkıyordu sürekli hep annemle kalıyordum...üniversiteye başladım..annem ders çalışayım diye ben de kalırdı evi temizler yemek yapardı...hamile kaldım annem yanımdaydı bebeğime bişey olmasın diye..hep işlerimi yapardı...geceleri uyuyamazdım hamileyken sabahlara kadar sürünürdüm evde o gece kalkar tutardı kolumdan benimle beraber uyumazdı...anne sen yat benimle beraber perişan olma derdim...anneciğimde sen rahatsızken ben nasıl yatarım uyurum derdi...derken doğum yaptım annem beni prensesler gibi baktı...kızıma o kadar düşkündü ki doyamıyordu adeta...hiç ayrılmak istemiyordu...derken annem kuzenimin yanına gitmek zorunda kaldı eşi askere gitmişti...gitti oraya 4.gün pazara çıkmış kuzenimin kızını parka götürmüş..eve gelmiş turşu kuracakmış kuzenimden bidon isterken yığılmış yere...sonra uyanmış ben iyiyim kimseye haber verme...biraz dinlenirim geçer demiş..odaya geçerken bir daha yere düşmüş ve kalkamamış...hemen acile haber verilmiş ama artık yapılacak bir şey kalmamış...19 kasım 2009 perşembe günü annemi kaybettim...hastaneye bir umut diye gittim ama abimi ağlarken gördüğümde ne yaptığımı hatırlamıyorum bir ara yere düştüm ve herkese ne olur yalan deyin diye bağırdım ama yalan değildi...annem gitmişti...yarın 3 hafta olacak annemi kaybedeli ve ben kendimi toparlıyamıyorum...çok zor çok...25 yaşımda annesiz kaldım...ne anne var ne baba...:a015:senağlamasenağlama
biraz içimi dökmek istedim...Annesini babası hayatta olanlar sıkı sıkı sarılın onlara hiç üzmeyin....
Aynı zamanda acı yaşamışız canım... Allah sana sabırlar versin...Babacığına da rahmet eylesin...Çok zor bir acı hiç unutulmuyor baba acısı...ama en zoru anne acısı Allah anneciğine sağlıklı uzun ömürler versin...Bol bol sarıl ona...anne gibi kimse olmuyor...ahh be canım yaaaa
benimde babam 16 kasım 2009 da vefat etti...
bende gelemedim kendime bende hastane de aldım habri.....
anneme sarıldım inşallah allah onuda hemen almaz benden... allah sabır versin hepimize
Aynı zamanda acı yaşamışız canım... Allah sana sabırlar versin...Babacığına da rahmet eylesin...Çok zor bir acı hiç unutulmuyor baba acısı...ama en zoru anne acısı Allah anneciğine sağlıklı uzun ömürler versin...Bol bol sarıl ona...anne gibi kimse olmuyor...
yazılanları okudum
ben babamı size göre daha geç kaybettim... ama benim için de erken sayılır.... ağlamaktan yorgun düşüyorum ve hep ağlıyorum
1 ay oluyor ve hala kendime gelemedim çok kötüyüm....... babamı istiyorum diye isyan etmek geliyor içimden ama yapamıyorum Allahın takdiri...
Allah hepsine gani gani rahmet eylesin..... hepimizin yüreğine sabır versin
Off canım yaa Kıyamam ne çok şey yaşamışsın sen öyle
Şimdi anladım kii evliliğinde kurtuluşun gibi olmuş ama yağmurdan kaçarken dolu misalii..
Evet dünyaya gelirken kimse bize sormuyor..
Aile seçme hakımız yok..
Ailede ki huzursuzlukda ilerleyen yaşlarımıza daha çok yansıyor ama insan geçmişinden kurtulamıyor
Geçmişimizde bir bavul gibi hep peşimizde..
Canım benim ben dua ederken bütün darda olanlara diye dua ederim Rabbim dar da koymasın kimseyi
İnşallah artık yeterince sınanmışsındır ve bir parça da olsun mutluluğu hak etmişsindir.
Neden hep saf, temiz, iyi, vicdanlı insanlar dert çekmek zorunda kalır ki..
Seni şimdi daha iyi anlıyorum yeterince kötü şey yaşamışsın artık DUR! de kaybetcek bişeyin yok artık
Verceğimiz bir can bir can borcumuz var..
Ölümüde at aklından nolur Rabbim yar ve yardımcın olsun ve tüm dardakilerin..
bende babamı hiç tanımayanlardanım henüz 1.5 aylık hamileymiş annem babam trafik kazasında vefat ettiğinde mafoldumben..
düşünüyorum kokusunu gülüşünü sesini tavırlarını nasıldı acaba diye hiç bir zaman bilemeyeceği malesef...
28 yasındaymıs babam vefat ettiğinde kefenliyken bile gözleri açıkmış kapanmamış mafoldumben arkasında bıraktığı var dimişler ...
büyüdük tabi sımdı 29 yasındayım babam öleli 30 sene oldu...hiç kimseye acamam içimde ne volkanlar patlar... bir kes boynuna sarılamadım babacığım diyemedim bazen neden be baba derim ahh ahhh
aranızda ayşe kulin'in umut kitabını okuyan muhakkak vardır elbet. ben bir solukta okudum. bu kitapta ayşe kulinin annesi olan sitarenin 15-16 yaşlarında beklemediği bir anda babasını kaybetmesi ve 18 yaşında ayşe kulinin babsıyla tanışarak evlenmeye karar vermeleri yer alır. sitare o gün aynaya bakar ve babasını düşünür.babasını onu evlenirken görememesine üzülür ve sorar kendine ne zaman büyüdüm ben diye. baba senin öldüğün gece mi diye cevaplar yine kendini. Öyle çok etkilendim ki bu bölümden, öyle güzel anlatıyordu ki içimden geçenleri. Ben annemi 24 yaşımda kaybettim. Ben de gelin oldum ve annem göremedi. Annemi çok ama çok özlüyorum. Herhalde benim gibiler vardır diye düşünüyorum. Bilmiyorum okuyan veya birşeyler yazan birileri olur mu ama ben davet ediyorum herkesi. Anne veya babamızı analım burda onlardan bir hatırayla. ilk hatıra benden:
Annem Çapa'da hastanede yatıyordu.Hafta içi çalıştığım için ancak haftasonu yanında kalıyordum. Yine bir hafta sonu yanındaki yatakta yatıyordum.Uyandım annem bana bakıyordu. Bir şeye mi ihtiyacın var anne diye sordum. Cevap netti. ''Sen uyuyordun ben de sana bakıp seni seviyordum.'' Ben de seni seviyorum annecim. Yerin üstünde ya da altında farketmez heryerde her zaman seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?