• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anneannemgili Eve Nasıl Gönderebilirim

Arkadaşlar niye bu kadar yükleniyorsunuz? Şu zamanda evde kalabalık istememekte gayet haklı. Kaldı ki babam yok diyor, misafirin yediğine içtiğine laf ediyor gibi yorumlar var ama 2 kişiye yetecek imkan varken ekstradan günde 3 öğün yemek çıkarmak maddi olarak insanları çok zorlayabilir. 16 yaşında bi çocuğun kendi evinde rahat edemiyor oluşuda var tabi, şort giymek uzanmak istiyorum diyor yaz sıcağı evden çıkamıyor. Bence konu sahibi rahatsız olabilir. Esas böyle misafirliklere şaşırıyorum ben birinin evine gelip çöreklenmek nasıl rahatsız etmez insanı hayret.

Sizede o zaman aynı tavsiyeyi veriyorum ....
Odaya tıkınılmaz, tıkıLınır. Sizede değil, size de olacak. Konuyu saptırmayın. Yazmayayım dedim ama dayanamadım.
Annesi dahi olsa artık kızı ayrı bir aile kurmuş, tabii ki evine gidip kafasına göre oturamaz. Bir evde yaşayan herkes de o ev ortamı hakkında söz sahibidir. Pandemi döneminde dayılar, teyzeler derken ev çok kalabalıklaşmış. Konuyu açan kişi sadece 16 yaşında, bunalması ve sağlığı için endişelenmesi doğal. Herkes kendi evinde otursa keşke, demek terbiyesizlik değil. Ayrıca insan bazen annesiyle, anneannesiyle bile sorun yaşıyor, çekinip anlaşamıyor. Sizin bunu anlayabileceğinizi düşünüyorum. İyi günler.

Hah gelmis gene her kosulda konu sahibi lincleyiciler...cok hakli buldum ben konu sahibini. Anneniz cok yumusak yuzlu belli ki git nasil diyeyim dedigine gore. Ama kalabaligin herkes icib risk olusturdugunu ona anlatmalisiniz. Cok zorda kalirsaniz hasta numarasi yapin.

Kızım sen çok egoist yetişmişsin kalbin de çok iyi niyetli değil korona olsan dahi merak etme ölmen çabuk atlatırdın,
Bu kadar bencillikle gelecek hayatın çok başarılı olacağını sanmıyorum , maddiyata amma da değer veriyorsun

16 yasında babası olmayan bir genç kız geçim derdine düşmüş diye üzüleceğinize gelip bir de nefretinizi kusmuşsunuz buraya. Allah insanları kınadıkları ile sınar dikkat edin.

Konu sahibi, ben size hak verdim. Anneanneniz sizde kalıyor olsa belki sizin için sorun olmaz, ki bence sorun olmaması gerekir fakat dayılar, teyzeler, onların çocukları vs vs. olacak iş değil. Maddi-manevi her türlü can sıkıcı bir durum.
Ama şunu belirtmemişsiniz, bu insanlar kaç gündür sizde?
İki gün akraba misafirliğinde bence bir sakınca yok, ama bu süre uzunsa ve gitmeye niyetleri yoksa, o zaman usulünce herkesin evine gitmesi için bir şeyler yapmak gerekir.

Endiselerini anliyorum. Hakli olabilirsinde. Ama yinede hos görülü olmaya calis. Akrabalarinla birlikte olabildigin icin bundan mutluluk duymaya calis. Kötü ve karamsar düsünme. Annene destek ol sürekli. Gecer bugünlerde. Sen baska seylerle oyalan. Ders calis. Temizlik yap. Inanki iyi gelir.

Kiz diyor covid var, biri diyor huzur evi, digeri diyor yedigi yemekten ne olacak :olamaz:

Ne diyelim, bunlari annende düsünmeli. Cehalet kötü birsey. Saygisiz olunmasin diye millet hasta oluyor, ölüyor. Teyzen covid, ve annesinin yanina geliyor, sen yanina gidiyorsun..

Annenler tekrar konus, hiç degilse anneanne ile temas olmasin. Digerleri uyarsin covid var bu kadin yakalanirsa ölür diye. Sende bu süreçte odandan çikmamaya çalis. Maske ile gez gerekirse. Yapacak baska birsey yok.
kız bunu yazarsa' biktim cidden gitmiyorlar birsuru paramiz gitti her gun sabah ogle aksam ayri yemek yiyoruz dolapta bir sey kalmayacak boyle giderse ' millet de onları yazar canım.

Korona konusunda hak veriyorum size ama sanki 45 yasinda koca kadinmis gibi davranmayin. o parayi kendiniz kazaniyormus da anneniz elaleme yediriyormus gibi “bir suru paramiz gitti,dolapta bir sey kalmayacak” demenize anlam veremedim.
Yas 16 degil gibi,masallah sanirsin Osman Gazinin babaannesi konusuyormus gibisiniz.

kız bunu yazarsa' biktim cidden gitmiyorlar birsuru paramiz gitti her gun sabah ogle aksam ayri yemek yiyoruz dolapta bir sey kalmayacak boyle giderse ' millet de onları yazar canım.
babası hayatda degıl yasam mucadelesı verıyorlar annesı akrabaları toplayıp getırıyor ne desın ? kı sadece yeme ıcme degıl genel olarak sorunları yazıyor nıye tek yeme ıcme kısmına takılınıyor
ne desın kız ıyıkı getırıyorsun sabah aksam ayrı ayrı zıyafet verıyorsun annecım hıc bırsey kalmazsa duvarları kemırırız sıkıntı degıl mı desın
bırının bunu dusunmesı lazım

Back
X