senin durumunu yasadim daha kotusunu
iptal olmadi dugun, babam istemedi ertlemeyi
ama ben 10 sene oldu hiç bakmadim dugun videoma, yuz senede geçse bakmiycam herhalde ..
ama ertele de diymiyuorum sana erteleme de demiyorum
mevlut gibi yapabilirsiniz istersen gelinligi yine giyersin ama mevlut okunuyr
esiyin tarafinda da dugun yaparsiniz
anneyin annesi hep eksik olacak ne zaman evlensen
ama tabi 1 sene sonrasiyla simdiki acisi ayni olmaz
Düğün bu. Bence acınız hafifleyinceye kadar erteleyin. Bir-iki ay daha uzatın en azından.
Onu da iptal ederler en azından paranın yarısını alabilirsiniz diyebiliyorum ölüm olduğundan bi arayıp sorun bence
saool canim seninde basin saolsun ..seninde başın sağolsun arkadaşım,çok zor bir durum..senin nasıl olduğunu anladım,bende bakamam gibi geliyor video resim falan
en azından benim tarafımda öyle olur,eşimin tarafında ise normal istedikleri doğrultusunda düğün olur ama zaten biz oynamayız buruk geçer,eşimde oynamaz zaten öyle işte hayırlısıyla doğru zamanda olur inşallah,çünkü dediğin gibi anneannem on yirmi senede geçse yanımızda olamayacak aynı babamın olamayacağı gibi..
saool canim seninde basin saolsun ..
ben hiç demem kimseye bu olayi dugunu fln demekki iyi bisey yapmamisim ama elimde olan bisey deildi
senin elinde galiba sonbahara fln bak istersen
5yıl önce annemi kaybettım dusunumde babamla derınden hıssettık yoklugunu ustunden kac yıl gecsede farketmıyor
Basiniz sagolsun ,40 i ciktiktan sonra normal bir dugun yapabilirsiniz ,
Kuzenimin babasi yani enistem vefat etti,6 ay sonra dugun yapildi ,
Ki keza anneanneniz bu kisi,
Yaslilarin vefatlari daha ilimli ve olgun karsilaniyor
Anneniz doğru söylemiş. Olanla olume çare yok. Erteleseniz ne olacak geri gelmeyecek anneannem. Üstelik belki huzursuz olacak yattigi yerde. Hayirli is ertelenmez. Yapin dugununuzu.İyi geceler arkadaşlar,annemin yanısıra ellerinde büyüdüğüm bir diğer insan olan anneannemi kaybettim.
Ocak ayının başında vefat etti kalp krizinden.
Yıkıldık.
Her anında yanındaydık elimizden gelen herşeyi yaptık ama olmadı malesef.
Yani çok kötü günler geçirdiğimiz bir dönemdeyiz herkes perişan..
Ve nisanın 22sinde düğünüm olacaktı düğün salonuda dahil olmak üzere nerdeyse herşey hazırdı,iki ayrı şehirde düğünüm olacaktı. Benim memleketimde 22sinde,nişanlımın memleketinde ise 29unda olacaktı..
Anneannemde öyle istiyordu ki telli duvaklı evimizden çıkmamı,sonra ilerde onu ona hiç zorluk olmasın diye uçakla en rahat şekilde evimize getirecektik buna oda öyle seviniyorduki,ne hayallerimiz vardı nişanlımla beraber ailemiz konusunda,buda onlardan biriydi..
Ama kader hayat istediğimiz gibi olmadı ve şimdi ne yapacağımı bilmeyecek konumdayım nişanlımın desteğiyle toparlanmaya çalışıyorum ve o aldığım güç kuvvet ile annemlere destek olmaya çalışıyorum,içim öyle acıyorki neden diyesim geliyor susuyorum Allaha isyan etmiş olmamak için demekki rabbim böyle yazmış diyorum daha başka acı göstermesi inşallah diyorum..
Annemle uygun bir anda konuştuk dertleştik ne düğün iptal olsun diyor nede ne düşüneceğim konusunda yardımcı oluyor,
mart ayında evimiz tutulup yerleştirilecekti ama annem haklı olarak hiçbirşey düşünecek halim yok annemi kaybettim ben diyor,
bende ''istersen iptal edelim anne benimde içim acıyor kolum kanadım kırıldı bende acı çekiyorum zaten eğlenemeyiz ki asla'' diyorum, ''hayır gelin atıda durmaz ölenin atıda durmaz ama ben şuan hiç birşey düşünemiyorum üstünden 1-2senede geçse hep buruk olur zaten herşey'' diyor..
Çok uzun oldu ama ne yapacağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum biryandan ağlayıp diğer yandan belki sizden bir umut ışığı olacak fikirlerinizi bekliyorum, lütfen bana bir yol gösterirmisiniz?
bende anneannemı yenı kaybettım ıkı aylık yogun bakım macerasından sonra kendı ellerımle yıkadım pakladım kefenledım ve sımdı nur ıcınde yatıyor mezarında o vefat ettıkten sonra yılbasını kutladık, eglencemızı de yaptık yanı hayat kaldıgı yerden devam ettı içimizde hep bir özlem var hep bir burukluk var ama o da bizim mutlu olmamızı isterdi o nedenle siz düğününüzü iptal etmeyin, herşey planlandığı şekilde olsun sadece bu süreçte annenizden bir yardım talebiniz olmasın çünkü onun acısı daha büyük ...İyi geceler arkadaşlar,annemin yanısıra ellerinde büyüdüğüm bir diğer insan olan anneannemi kaybettim.
Yıkıldık.
Ve nisanın 22sinde düğünüm olacaktı düğün salonuda dahil olmak üzere nerdeyse herşey hazırdı,iki ayrı şehirde düğünüm olacaktı. Benim memleketimde 22sinde,nişanlımın memleketinde ise 29unda olacaktı..
Anneannemde öyle istiyordu ki telli duvaklı evimizden çıkmamı,sonra ilerde onu ona hiç zorluk olmasın diye uçakla en rahat şekilde evimize getirecektik buna oda öyle seviniyorduki,ne hayallerimiz vardı nişanlımla beraber ailemiz konusunda,buda onlardan biriydi..
Ama kader hayat istediğimiz gibi olmadı ve şimdi ne yapacağımı bilmeyecek konumdayım nişanlımın desteğiyle toparlanmaya çalışıyorum ve o aldığım güç kuvvet ile annemlere destek olmaya çalışıyorum,içim öyle acıyorki neden diyesim geliyor susuyorum Allaha isyan etmiş olmamak için demekki rabbim böyle yazmış diyorum daha başka acı göstermesi inşallah diyorum..
Annemle uygun bir anda konuştuk dertleştik ne düğün iptal olsun diyor nede ne düşüneceğim konusunda yardımcı oluyor,
mart ayında evimiz tutulup yerleştirilecekti ama annem haklı olarak hiçbirşey düşünecek halim yok annemi kaybettim ben diyor,
bende ''istersen iptal edelim anne benimde içim acıyor kolum kanadım kırıldı bende acı çekiyorum zaten eğlenemeyiz ki asla'' diyorum, ''hayır gelin atıda durmaz ölenin atıda durmaz ama ben şuan hiç birşey düşünemiyorum üstünden 1-2senede geçse hep buruk olur zaten herşey'' diyor..
Çok uzun oldu ama ne yapacağımı nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum biryandan ağlayıp diğer yandan belki sizden bir umut ışığı olacak fikirlerinizi bekliyorum, lütfen bana bir yol gösterirmisiniz?
İyi geceler arkadaşlar,annemin yanısıra ellerinde büyüdüğüm bir diğer insan olan anneannemi kaybettim.
Yıkıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?