- 31 Ağustos 2018
- 10
- 4
- 36
- 31
- Konu Sahibi Muhasebecibayan34
Selam arkadaşlar ben 25 yaşında bir bayanım ailemle yaşıyorum. Sorunum şu kafama takılan annemle normalde anlaşırız ama temizlik konusunda hassas kendisi calisiyor ben çalışmıyorum evde yemegi işleri yaparim kendisi akşamları uzanir,( arada bir ozel yemek varsa akşamdan ıslar koyar ) cayini veririm sonra 11 gibi uyurum. Kafam kaldirmiyo cunku. Bugun işten geldi halamlar bizdeydi cay ictiler gittiler. Bende kursa giiitmistim. Sabahtan ciktim. Saat 7 de geldim anca yemek fln yedik saat gece 00.00 yataga uyumak icin girdim. Basladi yerleri sil diye anne uyku sersemiyim uykum var dedim dinlemedi suyu hazirla sil dedi ev temiz aciliyeti yok dedim yarin sileriz dinlemedi. Su koydum elinle sileceksin dedi. Yorgunum silemem dedim. hadi hizlii oll !! temiz silceksinn ciiif dök dedi kizdim inat yapiyosun dedim ciglik atmaya basladi beddua etti. Her kavgada Allah seni biliyo o yüzden işin rast gitmiyo. Laf cakiyo diyo. Normal gunde soyleyince anneler der vs diyo ama bu anlarda hep beddua ediyo. Cok kotuyum