Anneler Günü çekilişi için almayı düşündüğümüz hediyeler...

citol mumluk çok güzel banada göndersene onlardan 5-6 tane huhahha vallahi kullanacak arkadaş güle güllleee kullansın
bu arada citole hedie alacak arkadaş hediye paketinin içine bir kaç dalda cigara atarsa acayip hayır işlerrrr benden sölemesi

tmm nann
hem simli
hem altın rengi
hem yeşil
bir üründe ne çok kiriter aryon öle Çok üzgünüm çoook
ama söz nan aklımın bi köşesindee bulursam alıp kenera koycam gelirsem oralara verrirmŞeniz/B]

oyy kurban sanaa
alırımm hihoyyyt

Ben hazırlamaya başladım bile:asigim:
Çok güzel iki şey aldım,paketi çok şık olsun istiyorum ama samsunda çok kısıtlı imkanlar içinde nasıl alacağım bilemiyorum.Bulduğumu kapacağım..

Ben hazırlamaya başladım bile:asigim:
Çok güzel iki şey aldım,paketi çok şık olsun istiyorum ama samsunda çok kısıtlı imkanlar içinde nasıl alacağım bilemiyorum.Bulduğumu kapacağım..

böcük diğer topiğe de gel olar mı???

hıııııı neler aldım neler
bırtane bebısıde var onada aldım.
bulursam bırde bursanın nonoşları meshur
sımdı sıra onda bulursam koyacagım..:roflol::roflol::roflol:

Şimdilik 4 parça aldım. Aklımda bikaç şey daha var onları da alırsam paketimi kapatacağım. Daha süslemesi var biran önce alsam da süslesem :)

bende 2 tane ufacık hedaye aldım kıslarr yarın bakıcam inşallah şimdi kurbanımın tanıtımı bi daha okucam

valla çok düşünüyorum,hatırası olacak bişey olsun diye ben ya takı yada kıyafet tarzı bişey düşünücem galiba fincan demiştim ama kırılacak bişey istemiyorum yani saglam gitsin arkadaşıma.zemuszemus

daha hec bişi almadım
dün iş cıkışı carşıya ugradım ama hiç bir şeye bakamdan geldim:mymeka:

Sadece iki parça kaldı alacağım.
Biri alınması zorunlu olan (ne olduğunu söylemeyeyim), biri de benim almayı çok istediğim bir şey.
Bir tane de sürprüzüm olacak kendisine, bakalım beğenecek mi?

hediyelerimin hepsi tmm
6 parça oldu
son bir kitap ayracı almaya gidicem şimdi
bide paketi süslemek için bişeyler bakıcam
i,şlem tmm
salı günü yolcudur abbas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…