anneler günü indirimleri..

Bende korkmazın cezve takımı ile seramik tencere takımını indirim bekliyorum kızlar benide haberdar eder misiniz?

valla kim ne indirim gördüyse paylaşsın her markada her kategoride olabilir o markayla ilgilenmiyorsanız bile paylaşın lütfen..elbet bir arkadaş ilgileniyordur

Canim ben markafoniye baktimda indirim yok yani normal fiyatlarini bildigim icin .bence beklesinler biraz daha korkmazcilar

canım markafoni ve evimnet.te korkmaz indirimi var bi bak..

Günaydın kızlar,

Benim izlenminlerime ve araştırmalarıma göre, evimnette korkmaz, karaca vb. markaların ürünleri indirimli olmuyor. Korkmaz mağazasından baktığım blender seti, 139 TL iken evimnette 169 muydu neydi? Karaca'ya yine geçen hafta gittim. Mağazada deli gibi indirimler vardı bi çok şeyin fiyatını aldım. yine aynı sitede indirimli görünüyordu ama değildi. Bu sebepten evimnetten alışveriş yapmıyorum. Bi çok markada bunu gözlemledim. Tabi kendi tercihimiz

Media Markt'ta reklamlarda 18 Nisan'ı bekleyin diyor çeyiz işin. Yarın sabahtan işe gelmemeyi düşünüyorum Tabi diğer markalar da takibimde

Bi çok marka ideal home fuarında yeni sezon ürünlerini sergiledi. Kataloglar yenileniyor. Eski ürünler indirimde.

Anneler günü gelsin de çılgın gibi alışveriş yapalım

Canim ben markafoniye baktimda indirim yok yani normal fiyatlarini bildigim icin .bence beklesinler biraz daha korkmazcilar

Kesinlikle, korkmazın natura serisini ve küçük ev aletlerini isteyen biri olarak korkmazı daha da beklemeliyiz :)

Bu konuyu çok beğendim kesinlikle güncel tutulmalıı..

Kendime güzel bir liste yaptım almak istediklerim nerde ne kadara satılır diye. İnternetten bulduğum fiyatları yazdım. Haftasonu yerinde keşif yapmayı planlıyorum.
Ajandamı alıp forum istanbula gidicem sonraki haftada starcity'ye. Korkmaz, Braun ve Philips fiyatları/kampanyaları bekleyenler varsa aldığım tüm fiyatları yazarım :)
Bu iş bilgisayar başında olmuyor pek anladım

Aynen bende öle yaptım. küçük ev aletlerini modellerini fiyatları yazdım..benimkiler BAHÇELİEVLER gold bilgisayarda uygun.. ama indirimler girince yine hepsine bakıcam.. AKILDA KALMAZ SATIRDA KALIR :)

kızlar anneler gününde english homeda yatk örtüleri indirime girecek yüksek ihtimal bilginiz olsun

Konuyu güncel tutmak adına yazayım bari... :)
yok mu kampanyalar halaa

ya haftaya nisanın son haftası hala kampanya falan yok bu sezon indirim olmıcak heralde yada biz çok sabırsızız

ya haftaya nisanın son haftası hala kampanya falan yok bu sezon indirim olmıcak heralde yada biz çok sabırsızız

Ben belki anneme 1 ay önceden yaptırmak istiyorum hediyemi neden anlamıyor bu firmalarr
Ya hakkaten deli oldum araştırıp uygun fiyat bulmaya uğraşmaktan çok mu sabırsızım diye düşünmüyo değilim...
Pazar günü forum istanbula bakıcam kendi gözlerimle görmek istiyorum indirimler ne alemde diye

valla bende öyleyim kızlar ya heryere bakıyorum ne var ne yok diye ama hala tık yok hiçbiryerden bizede haber ver tatlım avm ye bakınca ben en çok english home indirimini bekliyorum ya keşke aksesuarlar girse indirime büyük ihtimal yatak örtüleri girecekmiş. ne yapalım yatak örtümü alırım bende pembede gözüm kalmıştı zaten

hepimiz saldırcaz galiba alışveriş merkezlerine :) umarım beklediğimiz gibi indirimler olur bi gün öncesinden fiyatı artırıp iskonto uygulamazlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…