anneler günü indirimleri..

canım güvenilir bi site sorun yok...

mrb, siz daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı? almayı düşündüğüm korkmazın 90 tl lik tost makinesi 34.5 tl şok içerisindeyim şuan :S:S neden bu kadar ucuz acba demeden gecemiyor insan :)

mrb, siz daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı? almayı düşündüğüm korkmazın 90 tl lik tost makinesi 34.5 tl şok içerisindeyim şuan :S:S neden bu kadar ucuz acba demeden gecemiyor insan :)

evet ben aldım ama elektronik almadım kap kacak aldım.... elektronik olunca da bi şey diyemem ki emin olamadım şimdi anneler günü için süper bi hediye yalnız haa ben de alsam mı ki dedim anneme

kızlar tantitoni'de hiç yüzde 50 veya üzerinde indirim oluyor mu? bikaç bişey alacağım bakıyorum ama şu sıralar yüzde 41 indirim var yarı yarıya düştüğü oluyor mu?

bugün gezdim indirim vardı ama yüzde kaç bilmiyom cnm seramk set 171 falandı 2 küçük boy 151 di

canım ya o kadarda beğenmedim canlısını bakalım ne olacak fikrim değişebilir yine :26:

canım ya o kadarda beğenmedim canlısını bakalım ne olacak fikrim değişebilir yine :26:

aynısı dün bana oldu iş çıkışı tabiri caizse koşa koşa english home'a gittim, beğenemedim yatak örtülerini, sonra erkek arkadaşım geldi o da baktı o da beğenmedi, bıraktım almadım ben de

Kızlar nevresim dünyası.com dan cezve takımı aldım ama hala gelmedi ya

bugün tekirdağda bi bosch bayisinde gördüm ilan asmışlar anneler günü indirimi var diye bilginiz olsun kızlar belki diğer yerlerde de indirime girmiştir

aynısı dün bana oldu iş çıkışı tabiri caizse koşa koşa english home'a gittim, beğenemedim yatak örtülerini, sonra erkek arkadaşım geldi o da baktı o da beğenmedi, bıraktım almadım ben de

gerçekten avmlerdeki daha şık yani bende içime sinmedi sırf marka diye alamam dedim ve hıh yapıp çıktım

zaten o satış görevlilerini bozucam bigün özellikle seçiyolar suratsızları heralde hem ilgilenmiyolar hemde dövücek gibi bakıyolar

çok garip insanlar da var tabi herkes bizim gibi değil; adamları bunaltıyorlar bunaltıyorlar sonra olan bize oluyor beş karış surat neyse burayı çok karıştırmıyım millet de anneler günü için indirim var sanıp bunları okur arkamızdan küfrederler valla :)

doğru söylüyorsun valla sustum napalım indirim vermiyorlar bizde lak lak ediyoruz indirimler başlasın artıkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…