canım güvenilir bi site sorun yok...
mrb, siz daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı? almayı düşündüğüm korkmazın 90 tl lik tost makinesi 34.5 tl şok içerisindeyim şuan :S:S neden bu kadar ucuz acba demeden gecemiyor insan :)
kızlar tantitoni'de hiç yüzde 50 veya üzerinde indirim oluyor mu? bikaç bişey alacağım bakıyorum ama şu sıralar yüzde 41 indirim var yarı yarıya düştüğü oluyor mu?
Seh cok güzell mutlaka all :) harika bir hediyeekızlar anneme alsam mı bunu sizce nasıl ben çok beğendimayıca konu açmak istemedim
amin arkadaşım herkesin ihtiyacı oluyor neden indirimler varken normal fiyattan alalım kii hemde düğün mevsimi.. herşey güzel olacak..
mrb, siz daha önce bu siteden alışveriş yaptınız mı? almayı düşündüğüm korkmazın 90 tl lik tost makinesi 34.5 tl şok içerisindeyim şuan :S:S neden bu kadar ucuz acba demeden gecemiyor insan :)
canım ya o kadarda beğenmedim canlısını bakalım ne olacak fikrim değişebilir yine :26:
aynısı dün bana oldu iş çıkışı tabiri caizse koşa koşa english home'a gittim, beğenemedim yatak örtülerini, sonra erkek arkadaşım geldi o da baktı o da beğenmedi, bıraktım almadım ben de
aynısı dün bana oldu iş çıkışı tabiri caizse koşa koşa english home'a gittim, beğenemedim yatak örtülerini, sonra erkek arkadaşım geldi o da baktı o da beğenmedi, bıraktım almadım ben de
gerçekten avmlerdeki daha şık yani bende içime sinmedi sırf marka diye alamam dedim ve hıh yapıp çıktım
ben çıkarken satış görevlisinin suratıma bir bakışı vardı benden çok o bana hıh dedi bence
zaten o satış görevlilerini bozucam bigünözellikle seçiyolar suratsızları heralde hem ilgilenmiyolar hemde dövücek gibi bakıyolar
çok garip insanlar da var tabi herkes bizim gibi değil; adamları bunaltıyorlar bunaltıyorlar sonra olan bize oluyor beş karış surat neyse burayı çok karıştırmıyım millet de anneler günü için indirim var sanıp bunları okur arkamızdan küfrederler valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?