hepimiz saldırcaz galiba alışveriş merkezlerine :) umarım beklediğimiz gibi indirimler olur bi gün öncesinden fiyatı artırıp iskonto uygulamazlar inş
kızlar stokk.com sitesinden mail gelmiş korkmazın bazı ürünlerinde inanılmazzzz indirim var... mesela ben kaç ay evvel indirimden 300e aldığım kırmızı vertex tencere setini burda çok daha uyguna gördümmmmsiyah renklisi daha da uygunnnn üye değilseniz ya da yeni üyeyseniz 20 tl de çeki var. kırmızıyı 259'a siyah olanını 197 tlye alabilirsiniz...
Korkmaz Vertex Tencere Seti Krm - Stokk by Enplus Ev Kltr 279.00 TL
Korkmaz Vertex Tencere Seti Siyah - Stokk by Enplus Ev Kltr 216.83 TL
stokk.com çok ucuz değil mi? :26: neden böyle bu kadar ucuz güvenilir mi ki ?
English homeda tüm yatak örtüleri % 50 indirim[/
UMARIM TÜM AKSESUARLARDA DA AYNI İNDİRİMİ GÖRÜRÜZ :)
Çoook güzelmiş bayıldımkızlar anneme alsam mı bunu sizce nasıl ben çok beğendimayıca konu açmak istemedim
amin arkadaşım herkesin ihtiyacı oluyor neden indirimler varken normal fiyattan alalım kii hemde düğün mevsimi.. herşey güzel olacak..valla konuyu acandan Allah razı olsun.
fellik fellik geziyordum nerde indirim var diye.
hem çeyiz hem kozmetik :)
kızlar arçelik-lal serisi indirime girice olursa lütfen duyan bile paylaşsın ve birde arzumm.
gecen yıl gratisde indirim vardı bu yıl yine olur mu acaba:44:
ben izinliyken gelmiş indirim maili size haber veremedimbana kalırsa anneler gününe 3-4 gün kala aksesuarlar indirime girebilir çünkü yatak örtülerini çok erken indirime soktular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?