anneler günü indirimleri..

Arzumdan bişey alasım yok benim ya gerçi hiç bir ürününü de incelemedim iyi midir kötü mü bilmiyorum

kızlar tantitoni'de hiç yüzde 50 veya üzerinde indirim oluyor mu? bikaç bişey alacağım bakıyorum ama şu sıralar yüzde 41 indirim var yarı yarıya düştüğü oluyor mu?

kızlar stokk.com sitesinden mail gelmiş korkmazın bazı ürünlerinde inanılmazzzz indirim var... mesela ben kaç ay evvel indirimden 300e aldığım kırmızı vertex tencere setini burda çok daha uyguna gördümmmm siyah renklisi daha da uygunnnn üye değilseniz ya da yeni üyeyseniz 20 tl de çeki var. kırmızıyı 259'a siyah olanını 197 tlye alabilirsiniz...
Korkmaz Vertex Tencere Seti Krm - Stokk by Enplus Ev Kltr 279.00 TL
Korkmaz Vertex Tencere Seti Siyah - Stokk by Enplus Ev Kltr 216.83 TL

kilar hala yokmu habee indirimlerden ay sonu geldi surda kaldi 2-3 hafta

stokk.com çok ucuz değil mi? :26: neden böyle bu kadar ucuz güvenilir mi ki ?

kızlar anneme alsam mı bunu sizce nasıl ben çok beğendim ayıca konu açmak istemedim

valla konuyu acandan Allah razı olsun.
fellik fellik geziyordum nerde indirim var diye.

hem çeyiz hem kozmetik :)

kızlar arçelik-lal serisi indirime girice olursa lütfen duyan bile paylaşsın ve birde arzumm.
gecen yıl gratisde indirim vardı bu yıl yine olur mu acaba:44:

saol gözdecim bende bayıldım ya kartımda yer ayarı yapabilirsem alıcağım inşallah ya

ben izinliyken gelmiş indirim maili size haber veremedim bana kalırsa anneler gününe 3-4 gün kala aksesuarlar indirime girebilir çünkü yatak örtülerini çok erken indirime soktular

amin arkadaşım herkesin ihtiyacı oluyor neden indirimler varken normal fiyattan alalım kii hemde düğün mevsimi.. herşey güzel olacak..

ben izinliyken gelmiş indirim maili size haber veremedim bana kalırsa anneler gününe 3-4 gün kala aksesuarlar indirime girebilir çünkü yatak örtülerini çok erken indirime soktular

ayyyy canimmm gercektenmi ya hicbi haber beni daha fazla sevindiremezdi suan aksesuar indirimini bekliyordum bende hatta msj attim sana girmeden once haber ver lutfeeen almayi planladigim birsuru akseauar var ya hepsini almaliyimm

hımmm tuvalet kağıtlığı ferjoreler falan da indirime girerse ben de saldırırım o günlerde o zamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…