• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNELER GÜNÜ

mrc-ymn

Üç Prensin Tek Prensesi S-M-Y
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.347
1.235
133
35
Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim anneler günü için ablamla annemiz için hediye planı yaptık
Kv.bana bugüne kadar hiç bir hediye bayramlık hacıdan hediye getirmedi
En son küçük oğluma doğum yaptım mevlüdümde hiçç bir şey para dahi takmadı
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Benim haklı olduğumu bildiği halde azcık surat asar gibi yaptı
Yaptığım doğru mu sizce?

Gösteremiyor
Sadece bana haklısın diyor.
Ama bu gibi durumlarda sanırım benim adım atmamı bekliyor.
Neden hep gelinler adım atmak zorunda bunu anlamıyorum gerçekten. Hediye almasına karismamissiniz zaten. Boşverin takmayın kafaniza.

Benim kv ' de de aynı valla. Bırak altını , takıyı 25 kuruşluk hediyesini görmedim :)

İlk yıllarda hediye aldım kendi anneöin zoruyla ayıp , eşinin hatrı cart curt...

Sonra amaaan dedim bir kerede ben anılayım anneler gününde , üç tanede ben doğurdum .Bitti hediye işi. Daha da almam . Kim kırılıyosa kırılsın eşlerde dahil bu konuda gıcığım anlayışsız kv lere :) sizde en iyisini yapmışınız bana göre

niye açık açık söylediniz ki?

hediye içten gelir ayrıca.
Cumartesi akşamı için plan yapmıştık annemiz için ablamla
Bende eşime hafta sonu planımızı anlatırken söyledim
O da anneme de alalım dedi
Bende bu bu sebeplerden dolayı almak istemiyorum
Sende ablanı ara beraber alın
Yada kendin istediğini al ama ben alamam bekleme dedim

Benim kv ' de de aynı valla. Bırak altını , takıyı 25 kuruşluk hediyesini görmedim :)

İlk yıllarda hediye aldım kendi anneöin zoruyla ayıp , eşinin hatrı cart curt...

Sonra amaaan dedim bir kerede ben anılayım anneler gününde , üç tanede ben doğurdum .Bitti hediye işi. Daha da almam . Kim kırılıyosa kırılsın eşlerde dahil bu konuda gıcığım anlayışsız kv lere :) sizde en iyisini yapmışınız bana göre
Gelişe göre gidiş:)

Cumartesi akşamı için plan yapmıştık annemiz için ablamla
Bende eşime hafta sonu planımızı anlatırken söyledim
O da anneme de alalım dedi
Bende bu bu sebeplerden dolayı almak istemiyorum
Sende ablanı ara beraber alın
Yada kendin istediğini al ama ben alamam bekleme dedim

bilmiyorum. başka bi problem yoksa o bana almadı ben de ona almıyorum demezdim ben olsam.
benim annem 27 yıldır bi kere hediye almadı bana. kutlamadı bile, unutur. ben yine de alırım.

hatta bugün doğum günüm :))

bilmiyorum. başka bi problem yoksa o bana almadı ben de ona almıyorum demezdim ben olsam.
benim annem 27 yıldır bi kere hediye almadı bana. kutlamadı bile, unutur. ben yine de alırım.

hatta bugün doğum günüm :))
Saygı duyarım:)
Doğum gününüz kutlu olsun sevdklerinizle nice yıllara:)

Yaaa varya son yıllarda bir bayram gelirken aşırı geriliyorum , birde bu anneler günü muhabbetinden :):) Gelmiyor arkadaş içimizden işte , zorla olacak iş değil ya :KK66:
Bende valla sırf bu yüzden sevmiyorum bayramları

Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim anneler günü için ablamla annemiz için hediye planı yaptık
Kv.bana bugüne kadar hiç bir hediye bayramlık hacıdan hediye getirmedi
En son küçük oğluma doğum yaptım mevlüdümde hiçç bir şey para dahi takmadı
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Benim haklı olduğumu bildiği halde azcık surat asar gibi yaptı
Yaptığım doğru mu sizce?
Oh be . Sonunda hakedene hakettiği davranan bir kadın .
:KK76::KK76:

Back
X