Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surat asabilir annesi sonuçta kalbi kırılmış olabilir eşinizin. Çok uzatmayin kendi istiyorsa alabilir demissiniz zatenKızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim anneler günü için ablamla annemiz için hediye planı yaptık
Kv.bana bugüne kadar hiç bir hediye bayramlık hacıdan hediye getirmedi
En son küçük oğluma doğum yaptım mevlüdümde hiçç bir şey para dahi takmadı
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Benim haklı olduğumu bildiği halde azcık surat asar gibi yaptı
Yaptığım doğru mu sizce?
Zaten ben bi daha açmam konuyu daSurat asabilir annesi sonuçta kalbi kırılmış olabilir eşinizin. Çok uzatmayin kendi istiyorsa alabilir demissiniz zaten
Nişanlıyken ve evli iken 2 yıl anneler gününde bende aldımBen nişanlıyken aldım anneler gününde hediye. Evleneli 2 anneler günü oldu, onlar da aldım. Doğumgünlerinde de aldım şimdiye kadar. Karşılık beklemeden aldım ama inanır mısınız nişanlılık da dahil kadının tek bir jestini görmedim, insan hiç mi bu kadar jeste bir karşılık vermez. Demek ki değer vermiyor, özen göstermiyor dedim ben de artık almamaya karar verdim.
Kaynananin yaptıgi hatalar yüzünden eşinin kalbini kırarsan kaybeden sen olcaksn.Bazı şeyler solenmez haklıda olsan canm.Eşin sana haklısinda dese icinde biyerde bi kirgınlık olur annesi hakkinda ole soledgn icin.Hediye almak istemiorm demek yerine bu sefer sen al annene hediye vs gibi biseler uydurmalısın.Kızlar merhaba
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Yaptığım doğru mu sizce?
Ben onu yapamıyorum yaKaynananin yaptıgi hatalar yüzünden eşinin kalbini kırarsan kaybeden sen olcaksn.Bazı şeyler solenmez haklıda olsan canm.Eşin sana haklısinda dese icinde biyerde bi kirgınlık olur annesi hakkinda ole soledgn icin.Hediye almak istemiorm demek yerine bu sefer sen al annene hediye vs gibi biseler uydurmalısın.
amaaan dedim bir kerede ben anılayım anneler gününde , üç tanede ben doğurdum
Nişanlıyken ve evli iken 2 yıl anneler gününde bende aldım
Ama insan maddi değil de manevi olarak değerli olduğu gösterilsin istiyor
Dimi yaa . Hep bana hep bana olmuyo o işlerŞunu söylemenin rahatlığı![]()
Benim eski halim gibisin:) zamanla soylememeyi farkli sekillerde icindeki siniri bosaltmayi ogrencksn.Bizimde hep oyleydi ben ne olsa solerdim eşime...Ana bi baktm biz zarar goruorz onun kafasina yerlesio çünkü.Bende artik esime solemiom direk kaynanama soluom gulerek laf sokarak :)Ben onu yapamıyorum ya
Çok kırıldımsa ya da üzüldümse dan diye söylerim
Zaten kavga tarzında geçmedi aramızdaki konuşma
Gayet sakin
Oda iyiymiş demek ki zamanla bende o seviyeye gelicem:)Benim eski halim gibisin:) zamanla soylememeyi farkli sekillerde icindeki siniri bosaltmayi ogrencksn.Bizimde hep oyleydi ben ne olsa solerdim eşime...Ana bi baktm biz zarar goruorz onun kafasina yerlesio çünkü.Bende artik esime solemiom direk kaynanama soluom gulerek laf sokarak :)
5 seneye yakın evlıyımKızlar merhaba
Yaptığım doğru mu sizce?
bilmiyorum. başka bi problem yoksa o bana almadı ben de ona almıyorum demezdim ben olsam.
benim annem 27 yıldır bi kere hediye almadı bana. kutlamadı bile, unutur. ben yine de alırım.
hatta bugün doğum günüm :))