• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANNELER GÜNÜ

Kızlar merhaba
Hemen konuya geçeyim anneler günü için ablamla annemiz için hediye planı yaptık
Kv.bana bugüne kadar hiç bir hediye bayramlık hacıdan hediye getirmedi
En son küçük oğluma doğum yaptım mevlüdümde hiçç bir şey para dahi takmadı
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Benim haklı olduğumu bildiği halde azcık surat asar gibi yaptı
Yaptığım doğru mu sizce?
Surat asabilir annesi sonuçta kalbi kırılmış olabilir eşinizin. Çok uzatmayin kendi istiyorsa alabilir demissiniz zaten

Ben nişanlıyken aldım anneler gününde hediye. Evleneli 2 anneler günü oldu, onlar da aldım. Doğumgünlerinde de aldım şimdiye kadar. Karşılık beklemeden aldım ama inanır mısınız nişanlılık da dahil kadının tek bir jestini görmedim, insan hiç mi bu kadar jeste bir karşılık vermez. Demek ki değer vermiyor, özen göstermiyor dedim ben de artık almamaya karar verdim.

Ben nişanlıyken aldım anneler gününde hediye. Evleneli 2 anneler günü oldu, onlar da aldım. Doğumgünlerinde de aldım şimdiye kadar. Karşılık beklemeden aldım ama inanır mısınız nişanlılık da dahil kadının tek bir jestini görmedim, insan hiç mi bu kadar jeste bir karşılık vermez. Demek ki değer vermiyor, özen göstermiyor dedim ben de artık almamaya karar verdim.
Nişanlıyken ve evli iken 2 yıl anneler gününde bende aldım
Ama insan maddi değil de manevi olarak değerli olduğu gösterilsin istiyor

Kızlar merhaba
Bende eşime almak istemediğimi ama kendi annesine istediği hediyeyi alabileceğini söyledim
Yaptığım doğru mu sizce?
Kaynananin yaptıgi hatalar yüzünden eşinin kalbini kırarsan kaybeden sen olcaksn.Bazı şeyler solenmez haklıda olsan canm.Eşin sana haklısinda dese icinde biyerde bi kirgınlık olur annesi hakkinda ole soledgn icin.Hediye almak istemiorm demek yerine bu sefer sen al annene hediye vs gibi biseler uydurmalısın.

Kaynananin yaptıgi hatalar yüzünden eşinin kalbini kırarsan kaybeden sen olcaksn.Bazı şeyler solenmez haklıda olsan canm.Eşin sana haklısinda dese icinde biyerde bi kirgınlık olur annesi hakkinda ole soledgn icin.Hediye almak istemiorm demek yerine bu sefer sen al annene hediye vs gibi biseler uydurmalısın.
Ben onu yapamıyorum ya
Çok kırıldımsa ya da üzüldümse dan diye söylerim
Zaten kavga tarzında geçmedi aramızdaki konuşma
Gayet sakin

Nişanlıyken ve evli iken 2 yıl anneler gününde bende aldım
Ama insan maddi değil de manevi olarak değerli olduğu gösterilsin istiyor

İşte mesele o aslında. Hiç bir zaman bunu hissettirmedi bana, doğum yaptım mesela aynı özensizlik. Eşimin hatrına anlayış gösteriyorum hep ama bazen de diyorum ki ben kocamın hatrına bir şeyler yapıyorum, hatalarına göz yumuyorum kv'nin ama kv de kocaman kadın, o neden oğlunun hatrına özen göstermiyor.

beni geçtim torununa dahi alacak bir hediyesi yoksa benimde ona birşey almamı beklemesin. Doğru karar vermişsiniz

Ben onu yapamıyorum ya
Çok kırıldımsa ya da üzüldümse dan diye söylerim
Zaten kavga tarzında geçmedi aramızdaki konuşma
Gayet sakin
Benim eski halim gibisin:) zamanla soylememeyi farkli sekillerde icindeki siniri bosaltmayi ogrencksn.Bizimde hep oyleydi ben ne olsa solerdim eşime...Ana bi baktm biz zarar goruorz onun kafasina yerlesio çünkü.Bende artik esime solemiom direk kaynanama soluom gulerek laf sokarak :)

Evlendikten sonra eşinin annesine "Anne" demeyi bile anormal bulan birisi olarak iki anneliymiş gibi davranmayı saçma buluyorum. Saygıda kusur etmem asla ama kendi annem gibi de görmem. Kayınvalidem de bana saygıda kusur etmiyorsa eşimle kendi annemin de onun annesinin de hediyelerini ortak alabiliriz. Ancak saygısız bir kadınsa tabi ki de ortak olmam. Herkesin annesi ayrı, herkes kendi hediyesini kendi alsın.

Size kalmis bir durum
Apartman aidati degildir neticede hediye. Zorunlu harcama degil. İster alirsiniz ister almazsiniz

Benim eski halim gibisin:) zamanla soylememeyi farkli sekillerde icindeki siniri bosaltmayi ogrencksn.Bizimde hep oyleydi ben ne olsa solerdim eşime...Ana bi baktm biz zarar goruorz onun kafasina yerlesio çünkü.Bende artik esime solemiom direk kaynanama soluom gulerek laf sokarak :)
Oda iyiymiş demek ki zamanla bende o seviyeye gelicem:)

valla 1.5 sene nişanlı kaldım 3 bayram geçirdim dogum günlerim geldi geçti evlendim hamile kaldım hiç bi hediyesini gömedim kv nin..
simdi bende kara kara düşünüyorum alsm mı bişey diye ama Allah var içimden gelmiyo

Kızlar merhaba
Yaptığım doğru mu sizce?
5 seneye yakın evlıyım
kv demın tek hedıyesı bana getirdiği bir paket türk kahvesidir:D
İlk 3 sene aldım yolladım hep biz bir de farklı şehirdeyiz
ilk defa gecen sene almadım
bu sene de eşimin gönlü olsun diye aldım ama gec yollayacağım anneler günü geçince
bir de paketini vs özensiz yapıyoprum çünkü kendisinden yana dediğim gibi ben de bir ufacık hediye görmedim 6 senedir tanısırız

Bu anneler gunu cok sey...
Insanin bir tanesi annesi olur ister alirsin ister almazsin,o aranizda ki iliskiye dayalı
Ama kv ye hediye, kocanin esine hediye almasi vs cok genisletilmis bir gun sanılmasi sacma...

Back
X